Bild i Moore!!!

hehe...fotade Emelie, Mathilda, Sanna och Henke på skoj på en fest, blev rätt skoj bild såg vi dagen efter o skickade in den till Moore. De har ju en del av tidningen som kallas "Vem fan är du" där man får skicka in bilder som man lyckas fota när ngn ful jävel är i bakgrunden och förstör eller ja...kanske förgyller bilden lite...
Henke är den som...hrmm förstör..förgyller...döm själv min bild iallafall..Och den kom med! :-) med bildtexten: "Danne plåtade flickvän och kompisar, och fick även med vad som ser ut att vara ngt slags motbevis till evolutionsläran" hahahaha skoj tycker vi!!...:-)

image20

Bilden till höger....

image21
orginalbilden! :-)

Pinglorna till Bulgarien!!

Klockan kvart i alldeles förtidigt (01.45) ringde klockan i natt, det var bara att ge sig upp o vara snäll pojkvän o köra flickan till Arlanda. :-) Pinglorna Emelie o Christy åker nämligen till Bulgarien idag. Avis som fan är jag!! Gsson ställde som tur var upp o hängde med som sällskap. Stort tack för det!! Gick faktiskt riktigt bra, trodde jag skulle vara mkt tröttare än vad jag var. Stort tack till Jörgen som lånade ut sin bil oxå så jag slapp köra mitt jävla förbannade bilhelvete som nätt o jämnt håller ihop, ända till Arlanda o hem igen. Ska köra ner aset i Bysjön en vacker dag.

image19
         Emelie i Sthlm förra sommaren...

Efter diverse strul vid vägarbete o stängda vägar inne i centrala sthlm som kom vi iallafall på rätt spår ut mot Arlanda. Och prick halv sex lämnade vi av brudarna! :-) Hoppas verkligen verkligen allt går bra nu och att dom får hur skoj som helst med massa sol o party!! :-) Fick ett sms nyss som lät rätt bra. "Sitter på hotellet nu har redan varit en sväng o solat o brännt upp mig" hehe...ovanligt Älskling, ovanligt! :-)

Over and out.../d

HELG!!

Då var det äntligen helg för mig oxå, de flesta tog ju redan helg i onsdagseftermiddag men jag fick vänta tills nu! Jobbade hela dagen på Fritidshemmet på Sandtag nu när skolan var stängd som är min vanliga arbetsplats.
Helt okej dag trots allt, men visst. Det hade ju varit grymt skönt att vara ledig idag men men....man kan ju inte få allt. Men nu är det helg o det ska njutas av den totalt. Sista helgen innan Em åker nu så...Ikväll blir det familjemys uppe hos henne. Hennes familj kommer dit o jag hörde ngt skvaller om tacos. Det gillar vi. Ska nog försöka se Hannibal Rising oxå. Skoj o se hur allt började i den där underbara filmserien. :-)

 image18

Igår så blev det en säng in till Linkan med syster Sandra o Mamsen. Köpte (eller ja...fick av snälla Mamma...) ny balkongmöbel. Behövde jag efter att ngn (vem kan det vara tro...) suttit sönder fyra av fyra möjliga stolar. Festerna här uppe på Smällgatan tar hårt på möbler har jag märkt. Men inte alla som lyckas sitta sönder en stol, slå i handlöst i golvet med en öl i handen UTAN att spilla en droppe. Men jag gjorde det..hehe..


image17
                 Laddad för solning o grillning...



Over and out..../d

Första delen...

               image15


Då var första tre matcherna över ett litet uppehåll i korpen. En vinst, en oavgjord o en förlust är facit än så länge. SKulle ha varit en vinst där men tvärr en mindre lyckad insatts igår resulterade i 4-4. Kunde gott riktigt illa om vi inte lyckats ta tag i det skapligt mot slutet. Men men..det ä ju bara fotboll....NOT!! :-)

I övrigt då? Min kära flickvän Emelie drar iväg på resa med vännen Christy. Kommer naturligtvis sakna henne massor...samtidgt som jag absolut unnar henne resan och allt skoj. Som hon har slitigt på sitt jobb är hon värd allt det så klart! Hoppas ni får det så skoj brudar o våga inte kom hem utan att se ut som pepparkakor!

I helgen som kommer blir det för ovanlighetens skull fest, sexparty hos Jempan. Skoj!!! Massa snusk o sprit. Låter som en lyckad blandning tycker jag!

Så ser det ut för tillfället..!

Over and out.../d


           image16

Det tidigare livet!

                              
LIVET FÖRE DETTA!  FAN VAD SKOJ VI HADE!

Satt häromkvällen o kollade på en dvd jag fick av ngra vänner, "25 år med svensk punk" heter den,den är inspelad från en konsert i göteborg för ngt år sedan med massa gammla punkband som är nedlaggda för länge sedan.Men vilka minnen det väckte i kroppen! så mycket man har glömt, så mycket som  har hänt sen man själv var aktiv inom den scenen. Jajamen, Danne som punkare. Det var livet det för inte så hemskt många år sen, livstilen var ngt jag levde efter totalt kan man säga. Jag skrev o gjorde eget fanzine, Skandal Fanzine var namnet, skrev, intervjuade, fotade och tryckte allt själv.  Sålde det på konserter o genom flygbladsspridning. Jag gav ut fem (eller var det sex) nummer av det.
                                   image12
                                       Det var ett tag sen.....

Vi var iväg på konserter o festivaler i helgerna och gjorde egentligen inget annat på fritiden än på något sätt hade med musiken o punken att göra.  Det var en tid som känns otroligt långt borta nu men som jag ser tillbaka posivitvt på. Om Dan o jag, som den där dagen under rätt så tidigt 90-tal visste vad vi gav oss in på när vi stack iväg till Linköping för att köpa med oss ett gäng Strebers-skivor (Mest för att vi tyckte omslaget var så jävla coolt med döskallen i hatt...) hem visste vad vi gav oss in på...minns det som igår när vi kom hem, in till Dans pojkrum uppe i Utsikten här i Åtvid slängde i "Kaos o skrål"-plattan och drog volymknappen till max och vad hör vi. Glömmer det aldrig. Hysteriskt fiolspelade (skivans intro är typ 1 minut av värsta tänkbara fiolspelade) Vi tittade på varandra o undrade vad fan detta var.. En minut senare visste vi. Detta var ngt för oss. Det var skräningt, slammrigt, snabbt, uppkäftigt och förbannat skoj! Med låtar som "Da´n efter bomben","Betongbarn", "Samhället är sjukt" osv så var vår oskuld för punken som bortblåst! Nu började livet! Och som det gjorde!

Efter många många resor in till Linköping för att handla skivor, tusen och åter tusentals kronor brännda på skivmässor hade jag en skivsamling som inte gick av för hackor direkt. Mina väggar hemma i mitt rum på Malmvägen syntes det inte många millimeter tabet på (Fråga min syster...) Det fanns riktigt alster, riktigt tidiga vinyleps och LPs. En del ärligt köpta o en del snodda...hrmm..:-)

image14
   Haha så man såg ut...
 
Genom punken träffade jag så mkt nya människor o vänner. Det var precis som man läste om inom den scenen, gemenskapen var grym. Vi åkte runt på spelningar o festivaler o liknande o träffade folk från andra städer, vi söp och vi levde jävulen tillsammans som Moderat Likvidation uttryckte det....Det är en tid som jag kan sakna grymt ibland när jag tänker tillbaka.

Varför skriver jag om det här då? Ja jag vet inte egentligen, men jag saknar det i dagens sammhälle. Var är ni som är lika käftiga, var är musiken, nitarna, var är kedjorna, var är engamanget? Finns det ngt band som spelar punk idag? Berätta för mig? Jag menar inte Green Day, Jag menar inte Blink 182, jag menar inte Hives (blää o fy) Jag menar var är Anti-Cimex, var är Mob 47, var är Asta? Var är Moderat Likvidation? Önskar man kunde hitta ett band som vet vad det handlar om än, som skiter i allt vad trender och kommersiell musik betyder.
En Alternativ Musik tack!!


           image13
Flera som kunde på den här tiden, var Thåström bra på Hulsfred Johanna? hahah


OBS: Glömde visst nämna att fröken ner ser ovan, Johanna, ska ha ett stort tack för att hon stod ut så bra som hon gjorde, som man ser på bilden fanns det ögonblick som var extra jobbiga...:-)


Då var helgen förbi då!

 image11                      
                 SOMMAR!

Helgerna flyger i väg i vanlig ordning o den här helgen var inget undantag direkt, vad har man hunnit med då?


Fredagen började med tacosmiddag uppe hos Emelies föräldrar, smaskens! :-) Senare så gick vi till Johanna o Stefan där vi såg på Talang 2007. Riktigt dåligt avsnitt tyvärr så det var inte mkt att se, vi bestämmde oss för o se film istället. Boat Trip. Halvskoj film med bla Fröken Silvstedt :-) Trevlig kväll hursom, skoj o träffa Stefan o Johannas dotter Leah, världens sötaste 1:åring som precis lärt sig gå, eller ja...försäker gå iallafall. Slår sig hela tiden.... :-)

 image7
            Leah, sötaste 1:åringen!

Lördag blev det en snabbsväng till Linkan för att bla handla födelsedagspresent till Emelies mamma, blev ett presentkort på Face. Ansiktsbehandling o massa smik, blev hur bra som helst!
Em passade på att köpa lite skor o kläder oxå för ovanlighetens skull. Helt galen när hon kommer in i dom affärerna. Själv hittade jag oxå massor jag vill ha, men lika vanligt som att man vill ha ngt är det att man inte har råd med det. Suck,,,hatar o ha dåligt med pengar! Vill oxå shoppa jue!

 image10        image8
    Fred Perry, gillar mina nya!                     Em provar skor.


Helgen avslutades ju med en underbar sommardag! Solade en hel del på balkongen här hemma under dagen, helt underbart skönt. Blev som vanligt väckt att att Jörgen ringer o ska ha med mig o käka pizza o gå genom helgen fullehistorier. Men hoppade över käket idag o så drog vi på fotboll istället. Åff - Jönköping. Tror aldrig jag sett ÅFF så dåliga som dom var idag, inte en spelare får godkänt. Haris Radetinac var helt okej i första halvlek men försvann mera och mera sen. Resten av laget var totalt odugliga allihopa. Kommer bli en väldigt lång o svår säsong för ÅFF. Tyvärr.

Nu tar vi tag mot en ny vecka, hoppas på helg snart igen!

http://www.viplistan.com




image9
  Kära Kopparvallen, tyvärr sorgligt dåligt ÅFF

PREMIÄR I FOTBOLLEN!

              Fc Z United   FOTBOLL!!!   Fc Z United  

Så var det äntligen dax för årets första fotbollsmatch. Vi har precis bildat ett nytt lag. Fc Z United och vi håller till i korpserien här i Åtvid. Premiären gick av stapeln på konstrgräsplanen i onsdags kväll. Vi hade absolut tuffaste motstånd man kan tänka sig i form av ÅBK. Gick genom hela förra säsongen utan en ända förlust så vi anade innan hur detta skulle sluta....
 
Men vi var taggade och pratade innan om att spela så defensivt som möjligt till en början.  Mycket riktigt så gjorde vi så oxå och spelade jämnt med dom hela första halvlek och när vi gick ut till en välbehövlig paus efter första 30 minuterna så stod resultattavlan på 1-1.

Andra halvlek var dom dock mycket mera spelsugna än vad vi orkade med. Målen kom och vårat mod skönk med det tyvärr. Reslutatet slutade med förslust med 7-3, MEN med stora bokstäver vi hade chanser, vi hade bra chanser dessutom och vi spelade helt okej! Dels för att mot det motståndet och dels för att det var första med nya laget. Ser lovande ut till fortsättningen! :-) Nästa match är onsdag 9 maj, då står Björs United för motståndet..

Kika in på http://www.laget.se/bruketsaik



          image6
                              När får vi sånt tifo??




Over and out!.../D.

Så snabbt försvann den långledigheten.

                                                                             Tiden rusar iväg....


                                        image5

jaha då har hela ledigheten försvunnit i ett enda nafs, det som var så skönt i fredags när man åkte hem har bara rastat iväg i allt för snabb takt.

Vad har Danne haft för sig då? hrmm...I lördags var jag i Norrköping på tattueringsmässan, det var helt okej men inte riktigt som jag hade förväntat mig dock. Men skoj o ha sett iallafall..oj vad mycket snyggt grejjer det fanns som man skulle vilja göra...men mycket pengar går åt!!  Vi hann även med att gå på stan en hel del. Minglade runt i husen runt centrum skoj o trevligt! :-)

Söndagen var en lugn dag, hade sista träning för säsongen med innebandyn. Trist att det är över, men som sagt så drar fotbollen igång imorgon istället...

Fest på Valborg blev det ju oxå..grillade med vännerna, skitgott blev det!! Besök på Gruvan oxå, inte så mycket folk som jag trodde skulle va men helt okej...

Och idag så tog Henke, Gsson o jag premiären av minigolfen, Henke den fan vann tyvärr....

                                       image3

RSS 2.0