Bara till dig Stefan...

Interna grejjer kan va kul..riktigt kul! Min kära vän och lagkamrat Stefan Sjöstrand går under smeknamnet Kusken. Av vilken anledning han gör det kan vi ta en annan gång...men hur som...hittade just detta klipp på Aftonbladet. Och deras floskeltoppen! Eller jag o jag det var egentligen Jonas som hittade, och han var inte sen o tipsa mig om lite dumheter. :-)

image286

Som sagt...väldigt internt! :-)


Tigers ångar på!

Tigers ångar på!



image278     image279

Likt sveriges bästa hockeylag Hv 71, så ångar Sveriges i särklass bästa innebandylag på för närvarande. Nämligen vårat eget Linköping Tigers! Tredje raka vinsten kom i veckan som var och nu är vi fyra lag som har ett litet snäpp ner till övriga lag. Ni ser själva i tabellen nedan att vi bara har ngn pinne upp till absoluta toppen. Dit ska vi på måndag när vi har nästa match...

               

 Tabell och 5-målskytt, målvakt med 1 insläppt och 1-målskytt på Platens.

Lön i fredags var inte så dumt heller. Äntligen lite pengar igen. Och dessutom sålt en hel del av gamla datorn på underbara Tradera och faktiskt tjänat än hel del. Sånt gillar Danne. :-) Frågan är ju bara vad man ska lägga pengarn apå den här gången. Det jag vet är att det ska handlas lite mera grejjer till datahörnan. Det ska köpas en hylla och det ska köpas lite smågrejjer. Så en resa till Linkan i veckan får det allt bli. Dessutom vill jag ha lite nya kläder jue. Det är höst o kallt och det går ju inte att gå i t-shirt eller piketröjor hela tiden. Var inne o snokade på utmärkta zoovillage.com hittade riktigt riktigt snygg tröja. Daniel vill ha. Men billigt är det inte. Men vad gör man inte för Peak Performence som Jossi skulle sagt! :-)

image282
Danne vill ha! Sponsrar du?

Ikväll blir det rätt lugnt hoppas jag på! Varit i Linköpings simhall med barnen på jobbet. Hade riktigt skoj i badet :-) Men det tar på krafterna så slö blir man jue. Så en god middag är man värd! Ska lagas till nu!

Over and out.../D

Måndag, regn och ångest...om inte!!

Sånna här måndagar som idag. Det är några få plusgrader ute, det är grått, det regnar och det är verkligen total höst. Den tråkiga delen av hösten. Sånt här väder som är just idag gör att man vill fly utomlands. Finns verkligen inget värre väder. Så idag är det verkligen upplagt för ångest, men som jag skrev i rubriken. Om inte!! :-)

För jag är nämligen ledig idag, ledig en måndag. Tror jag har glömt hur det är. Så skönt. Slippa gå lägga sig i tid på söndagen, slippa planera veckan på jobbet under söndagskvällen. Riktigt grymt skönt.
Dessutom är det ju hockeyderby ikväll. Lhc - HV..eller snarare Hv - LHC eftersom matchen spelas i betydligt finare arenan Kinnarps Arena tillskillnad mot senast då matchen spelade i fuskbygget Cloetta Center. Dax för revansch Hv och se till o göra mos av Lhc...

Helgen som var då? Jo fredagskvällen ägnade ju Steffe Kusk o jag åt diverese vuxenaktiviteter som spela datorspel, snacka skit och äta pizza. Hur trevligt som helst! Var även fyllechaffis natten mot lördag. Stjutsade ett fnittrigt gäng damer fram och tillbaka till Linköping. Hehe såg ut att hade haft trevligt. Vissa lite väl trevligt......

Lördags var det striptease på Gruvan här i Åtvid. Striptease, visst det är väl alltid trevligt att titta på tjejer utan kläder men ja. Det blir lite skumt när det är i Åtvid på ngt sätt. Alltså 18 åriga killar i volovokeps gör ju inte stämmning så jätteupphetsande men ja..det är kanske inte mening att den ska va det heller. Hursom jag ska inte kommentera stripporna för jag såg dom faktrisk inte. Jo det är faktiskt sant..Ngn minut av den andra tjejen men för lite för att kunna säga ngt om det. Hursom kvällen var trevlig med trevligt folk.

image277
På lördag är det festdax uppe hos Emelie! Bra drag senast! På lördag blir det ös igen!

Over and out.../d

Nyheter i datahörnan!

image273


Så har då äntligen mitt nya monster flyttat in till mig här på Smällgatan. Min nya dator! Så gött o kunna lira de nyaste spelen, inte behöva vänta en halv evighet på att starta Photshop...

Passade på att fixa lite nya möbler oxå när jag ändå höll. På nytt databord o rummet blev helt annarlunda. Helt klart nöjd!

Så är det med det. Nu blir det fredagsslappande med Kusken. Pizza, Idol och dataspel. Wow. Vi är verkligen mogna grabbar!

Lev väl slashasar! /D


image274

Höstfoto del 2

För mina trogna fans som velat se mera av mina höstbilder, (ni är faktiskt ngra som sagt till...) här kommer en del 2.

Tog en ny runda med kameran under helgen. Tänkte att vi tar andra delen av Åtvid den här gången. Naturen runt Bysjön är ju hur underbar som helst. Så med kameran i näven så tågade jag iväg dit. Resultatet blev inte alls så bra som jag hoppats på. Men jag lyckades få ngra bilder som är helt ok iallafall. Ett urval av dom finns här nedan. Fortsätt kommentera vad ni tycker.

Over and out..../d

image267


       


image272 


Torsdag 11 oktober. Det är en dag o minnas!

Torsdag 11 oktober. Hv har just fått stryk mot LHC, jag har varit o tränat. Kommer hem o ska dra på datorn i vanlig ordnig. Märker direkt att det inte är som det ska de här. Mycket riktigt. Dator kommer halvvägs i uppstarten. Sen händer DET jag varit orolig för en längre tid. "..brrrommm brrrommm brrrooom........." TYST!
Där dog den tänkte jag! Mycket riktigt. Jag har fått lite förvarningar sista tiden om att begravningen var nära för min trotjänare. Jag har underhållt den och byt ut och fixat med den mycket, så pass mycket så jag trodde att jag inte skulle behöva köpa gravsten åt den på ett tag ännu men icke. Nu är den helt enkelt slut! En riktigt härlig kväll med andra ord. Sen dess har det bara rullat på med trevligheter dessutom.....

Danne utan dator är som Johanna utan nougat på Skänninge Marken, Stefan utan att säga helvete/fan/näää vaaa nu dååå i varannan mening/, Jörgen utan en Mariestad, Emelie utan nya jenas på sig, Jempan utan en Kopparbergs 7.0, Gsson utan en ny hemlighet eller om ni så vill Stekarn utan att ha någon ny brud på gång..

Inte bra helt enkelt. Så det var bara o leta nytt. Hittade vad jag tror kommer bli väldigt bra och kommer ge många våta drömmar. Splitter ny värsting :-) Danne tycker om!

Kommer stor blogg så fort den har levererats till till mitt högkvarter på Smällgatan..


Tips om musik!

Här kommer lite tips om vad som kan underlätta när minusgrader och mörket tränger sig i i stugorna. Och nej det är inte Kent jag ska tipsa om.

       image266

Utan först ut är underbara Crashdiet som äntligen är tillbaka. Skitigare, hårdare och mörkare. Total rock n roll. Fixa nya "Unattracktive revolution". Den är smiskbra!

Tips är svenska trallpunkarna eller snarare rockbandet Dia Psalma som är till baka med sin mörkerrock. Dan tipsade mig om det och jag var inte sen att kolla upp våra gamla tonåridolers nya platta "Djupa skogar!" Gör det du
oxå!
image265

Låt Stefan på dansa....

                       image259


Låt Stefan få dansa ikväll oxå!

 
Ikväll är det dax för säsongens första hockeyderby för mitt Hv 71. Mötet mot LHC i Cloetta Center (Eller var det Tarragona Center..det är ju bara nötter i det...stämmer inte helt ikväll visserligen...) börjar i vanlig ordning vid 19.00.
Givetvis bänkad i tvsoffan, skulle inte varit fel att vara på plats men har egen träning att tänka på oxå...

Ta dom jävlarna. Mosa och mal ner. Jämtin, gör din plikt.

 image262 


 

Inte musik, inte sport men...FOTO!

image251


Mina inlägg här på bloggen brukar ha med sport, musik eller fest o göra. Men vad vore livet utan lite ombyte. Ett av mina stora intresse är foto. Allt från själva fotandet till fixadet o pysslandet i Photoshop.

Och faktiskt. Det finns flera bilder än dom med halvnakna tjejer som är skoj att jobba med! :-) Trodde ni aldrig jag skulle säga va? Eller...Johanna?? :-)

Kom på häromdagen att det vore inte så dumt att gå en sväng ute i skogen nu när det börjar bli höst och det faktisk är sol oxå! Som bekant så är Danne en herre som gillar det där med sol!
Jag tog med mig kameran o gick ut en sväng, tänkte alltid hittar man väl ngt skoj att fota. Och visst gör man det...fanns massa stenar, träd o grejjer. Inget nördigt jag vet, men det gäller att se det där.
Det blir snyggt när man är klar med bilden.

Blev hursom ett helt gäng bilder och jag har valt ut ngra att lägga upp här. De flesta bilder finns i olika versioner men ja, smakprov finns här. Dom andra kan nog komma att finnas på ngt mera ställe framöver.
Återkommer med det..

Och ni...kommentera gärna vad ni tycker...

                  



image258
Naturfotografen i egen hög person!


Återhämting i toppklass i Linkans Simhall!

  image240
Efter att brakfesten hos Kalm o Gruvanbesöket under kvällen o natten mellan lördag o söndag var över, så vad kan passa bättre än att spendera bakisdagen åt att ligga o plaska runt i varmt o skönt vatten i Linköpings simhall.


Johanna frågade mig på söndagförmiddagen om jag var sugen att hänga på Stefan, Jossi och Leah till simhallen o leka av mig lite. Självklart så bangar jag inte det. Finns ju inget roligare än att köra vattenrutschbana, glida runt i vågorna eller simma i grottor.


Med Leah i täten så tågade vi in simhallen runt middagstid på söndagen för att inta en snabbfika i simhallens fik. Vidare snabbt blev det dock inte, personalen i fiket måste haft en än tyngre lördagskväll än undertecknad för deras tempo skulle få sniglarna på cykelbanorna att framstå som 100 meters löpare. Helvete vad segt det gick. Men med en underhållare av världsklass i Leah Sjöstrand så kan man ju klara sig genom det också.


Efter att blivigt bjuden (eller hur var det nu, kvitt Smirinoffen från kvällen innan va?? ) på en kopp kaffe och en ostfralla av Johanna så var det dags att bege sig in till badet.

Blev att hoppa i barnbassängen med än gång och leka o plaska av sig ordentligt. Varmt o skönt o perfekt för en sliten kropp som min att återhämta sig i!

         

f.v
1. Viktigt med fika innan bad.
2. Leah passade på att ta en pastalunch.
3. Pappa o dotter leker i barnbubbelpoolen.


Stefan och jag passade på att tävla lite i vattenrutschbanorna också. Man blir som barn på nytt, eller är det möjligen så att man inte har lämnat barnstadiet alls kanske? Hrmm..hursom det är förbannat kul o åka på tid! Haha...


    

f.v

1. Flera än vi som tyckte att det var en bra förslag med bad denna söndag.
2..Helt normal pappa o dotter som..ja...gör ngt...
3. Mor o dotter kollar in pappa som ska hoppa från 5:an

4. Stefan tar sats från 5:an, Snygg stil tyckte läktaren som kollade på o undra vad det var för ny stil han testade. :-)


Efter ett gäng timmar och med fingrar o tår som russin så var det dags att ge sig iväg uppåt igen! Perfekt o trevlig söndagsunderhållning.


Tack för en trevlig dag ni!


RSS 2.0