Rockband har kommit!

Började med Guitar Hero. Då spelade man ju bara gitarr till sina favoritlåtar. Nu kommer spelet Rockband till Playstation, Xbox och Nintendo. Du får med trummor, mick, gitarr (som dels funkar som bas oxå!) Med andra ord. Allt som behövs för att spela musik. Ge mig det spelet nu!!!



Resa till Kolmården!


Har varit lite kritisk till djurparker förr, har ansett att det inte alls är rätt att ha djuren i fångenskap när de istället tillhör det fria, vilda livet. I viss mån står jag fast vid den åsikten, men många av djuren, iallfall på Kolmården utanför Norrköping, har det till synes väldigt väldigt bra. Jag reagerade vid några tillfällen att det inte alls såg bra ut för djuret, men i det stora hela så har nog djuren det väldigt bra!


idag så har iallafall jag tillsammans med Emelies föräldrar varit i Kolmården. Vi lyckades pricka in bra väder oxå. Så dagen blev ett ända långt solbadande bland tigrar, björnar, tapirer och asiatiska vildhuvven (eller var det vildhundar? hahah..)


Jag fotade massor av bilder. En del blev riktigt bra andra mindre bra. Precis som det brukar vara alltså! Lägger upp en del av dom!

        

Hoppas ni alla har det bra och njuter av solen som faktiskt ska visa sig resten av veckan. Passa på att njuta av livet vänner!






Tillägnad...ja gissa vem! (Internt...hihi..)

Visfestivalshelgen 2008



Ytterligare än utflykt avklarad och dax för att bocka av Visfestivalen i Västervik i kalendern. Efter mycket velade fram och tillbaka så blev det av att vi åkte ner i fredagskväll med hopp om att vädret skulle bli bättre än vad det var här hemma i Åtvid. Och visst blev det så. Lagom när vi kom ner så sprack himlen upp och solen började gassa riktigt skönt.

Vi visste ju att vi var rätt sent ute så det var lite småspännt innan vi kom fram till receptionen och fick klart för oss att det fanns platser kvar. Så vi fick våra platser rätt nära ingången vilket var riktigt skönt med tanke på att man inte behövde gå så grymt långt för att komma in till parkeringen.
Väl på plats så skulle vi bara upp med tältet och sen fram med grillen. Men nu var det så att vi hade lånat ett stort tält av en av Stefans kompisar och det var inte med ngn beskrivning alls. Så tre stressade, hungriga och ölsugna tältbyggare gjorde misslyckande på misslyckande innan tältgrannarnas barn (OBS BARN!) kom fram till oss o fråga om vi ville ha hjälp. Så vi tre tittade på medan barnen reste tältet utan några problem på 15 minuter. Jävlar vad manlig man kände sig.....värst för Stefan, killen jobbar med att bygga hus och inte kan resa ett tält ens....:-)

Så vi är skyldiga våra grannar ett stort tack, vi hade aldrig fått upp tältet annars. Vi var helt lost! MEN så skönt när allt var klart och det var dax att börja parta istället. Fläskfilé på grillen och potatissallad till. Kall Tuborg och livet lekte i Daniels ögon!
Slog en pling till supertrevliga Yohanna som jag visste var där nere oxå. Träffade henne redan på incheckning! Vi blev inbjudna till deras tält på fest så bort dit för att parta vidare för att sen träffa vår privattaxichaffis Musse som skulle visa sig ta hand om oss på ett strålande sätt under helgen. Musse körde in oss till stan. MASSA folk i vanlig Visfestivaltradition på stan och alla (nja...inte alla på Harrys kanske...) var på partyhumör. Vi började med att ta det lite lungt vid havet o satt o surrade lite innan vi delade upp oss. Stefan, jag o Jögga drog vidare i Västerviksnatten. Riktigt trevlig kväll blev det, vi landade i sovsäcken på Lysingsbadet vid fyra tiden. Sov som en stock. Inget kallt, inget blött och ingen huvudvärk när jag slog upp ögonen vid nio snåret...

Fint väder även på lördagen. Tillbringade mycket av dagen vid poolen. Galet skönt att ligga där o sola och slappa. Tyvärr så blev vädret betydligt sämre framåt senare eftermiddag och ett riktigt åskregn drog in över Västervik. Vi passade på att sova igen ngra timmar under regnet och led faktiskt inte så mycket av det.
Till kvällen så skulle ju Håkan, Emelie, Sanna och Mathilda komma ner till oss så det var ju bara att se till att fixa till lite för grillning och fest igen. Håkan droppade in först!  Festade på runt tältet och så småningom så kom även tjejerna. Blev en trevlig kväll även denna. Det var dock lite avslaget konstigt nog på stan under natten tycker jag. Vi drog oss tillbaka rätt tidigt. Somnade strax före två..

         

Idag har man ju gått på halvfart hela dagen. Lite solning på dagen innan vi bestämmde oss för att packa ihop och dra oss hemåt! Stefan stack vidare till Öland och Borgholm för att parta på Strand. Jögga och jag drog vidare till Norrköping för att gå på IFK - Norrköping - Kalmar...gäller att hänga i. Semester jue!! :-)



  


Jodå, jag var med jag oxå men jag lyckades inte vara med på några kort. Kan bero på att jag höll i kameran!
Hoppas ni alla har det bra!

Over and out! //D

Veckan som gått....

                      På väg till Söderstadion!

Veckans första dag, i vanliga fall den absolut värsta dagen, måndag, var ämnad för att åka till Stockholm för att dels gå på stan och framförallt för att gå på Hammarby - IFK Norrköping. Jögga, Stekarn o jag åkte upp med hopp om att det skulle sluta regna under dagen. Vi planerade att åka in till city för att springa runt i affärer. Det gjorde vi oxå, men tyvärr så visade svenska sommaren upp sin sämst sida så det var en väldigt blöt shoppingrunda. De brukar va rätt blött när herrarna tre är ute o far på något men inte riktigt på det här sättet....
Nåväl vi hann med både NK, Strureplan och Drottninggatan innnan vi drog oss utåt Söder för att inta barbord på Gröna Jägaren för att tillsammans med MASSA andra Hammarbysupporters ladda inför match. Vilken stämning och vilket gemenskap. Galet härligt att se...

Väl inne på arenan fortsatte naturligtvis festen. Och otroligt nog så drog regnet bort just då oxå. Visst det småduggade lite under andra halvlek men med tanke på vad vädergudarna ställde till med tidigare under dagen så får man va nöjd med det... Drygt 11000 personer bar fram vårat Hammarby till en härlig seger mot stackars Peking. Vi ses på Kopparvallen nästa år Norrköping...:-)

  


I övrigt då? Jo sista veckan på jobbet innan semester. Rätt så lugnt just nu även om det görs om lite o sådär men det är rätt skön o avslappnad stämming. Varit nere vid Bysjön idag o glassat runt. Rätt skönt och jobba på fritidshem så här års...
Blev en väldigt trevlig grillkväll igår tillsammans med Fåret, Jögga, Emelie och Alexandra. Vi slängde på en halv gris på grillen och bara njöt. Massa mera sånna kvällar i sommar tack!


                  Liten försiktig köttbit. Orkar du allt?

Imorgon bär det av till Visfestivalen. Vi ska tälta på Lysningsbadet. Får se om vi är kvar en eller två nätter. Beror på väder o vind. Ska bli skoj o framförallt jävligt skönt att veta att man är ledig fyra lååååånnnnggggaaa veckor efter det! :-)



            Oscar testar fiskelyckan! Gick så där va? :-)


Fotbollsträning nu!
 
Over and out! //D

Alla bilder är fotade med mobilkamera, därav den kassa kvalitén!

En vecka kvar....



...sen väntar lata dagar! För då har jag nämligen semester! Fyra sköna och förhoppningsvis soliga veckor. Ledigt från allt som har med jobb att göra. Det ska bli helt galet skönt. Våren har varit grymt lärande på jobbet med mycket arbetsuppgifter som jag inte alls är van vid. Speciellt i början av terminen. Men skoj, lärande och utvecklade har det varit. Hoppas jag kommer att ha nytta av det framöver.
 
Men nu är det som sagt bara en vecka kvar. Eller det är rättare sagt bara fyra arbetsdagar kvar. Måndag är jag ledig, då är nämligen dax för fotbollsresa till Stockholm för att se mitt älskade Hammarby spela mot IFK "sämst i Allsvenskan" Norrköping. Förhoppningsvis blir det grön-vit uppvisning i hur man ska spela fotboll. Trots att halva laget är på skadelistan så BORDE det räcka med att slå Snorkarna från Norrköping. Jag lovar er att ni ska få utförlig redovisning hur vi hade det..

Vad ska man hitta på annars under semestern då? Jo allt är ju som vanligt väldigt väderberoende. Men Kolmården ska besökas, det ska åkas till Stockholm en sväng till en hel weekend den här gången, det ska åkas till Vingåker, och så ska det åkas till Visfestivalen och tältas på Lysningsbadet. Så inga jätteresor men iallafall. Det ska göras!

Ha en bra helg kära läsare och lämna gärna ett spår...

Over and out...//D. 

RSS 2.0