Har Dannes bloggvärld somnat?


Nej det är klart att den inte har det. Men det är lite brist på inspiration just nu bara. Dels det och dels att det är en stressad Daniel som sitter och skriver just nu. Har varit sååå mycket den senaste tiden så jag har helt enkelt inte orkat ta tag i alla delar av det vanliga livet. Hoppas att jag kan börja göra det igen och då är bloggen en del av grejjerna som jag ska försöka att rycka upp mig med.

Helgen är det ju Åtvidabergsfesten här i Åtvid. Skitskoj. Men för att som vanligt gå mot strömmen så åker jag till Linköping o partar då istället. Det hade varit skitskoj att gå på Åtvidabergsfesten oxå,  men nu blir det Linköping och party med lite folk o fä.
Hoppas på en väldigt trevlans lördag. Det är nämligen match igen för vårat kära innebandylag, Linköping Tigers på förmiddagen. Vi går för att vinna femte raka matchen. Eftermiddagen blir det att fixa ordning lite för att sedan som sagt dra sig in till Linkan igen o parta! Kan bli en väldigt trevlig lördag som sagt!

Vad ska jag mera skriva om då? Jo kan ju ge lite musiktips. Det är ju så att Metallica släppt ny plattan. "Death Magnetic" heter den och den fanimig lag på att ha. Den är bra. Riktigt bra. Härliga vibbar tillbaka till 80-tals plattorna. Köp!
I övrigt är det mkt Sabaton som rullar hemma. Deras senaste skiva "The Art of war" är hur bra som helst. Gillar du råare powermetall så är det mera är värt att kolla upp. Fans av Helloween lär njuta. Liksom jag! :-)

Det var allt för idag! //D

    

Trevlig läsning på Corren.se




Mycket trevligt att titta in på corren.se idag o läsa tabellen över vår serie i innebandyn. Vårat Linköping Tigers i topp. Tre spelade matcher i nya serien och alla vinster. 14 - 3 i målskillnad. Nu ska vi se till att fortsätta på samma sätt!


Till Parken med Leah!



Äntligen fredag. Härligt som vanligt att det är helg. Helgen har varit lite fram och tillbaka med planeringen när saker som var tänkt inte riktigt blev av men man får göra det bästa av det! Började iallafall helgledigheter med att tillsammans med Jossi och Leah njuta av första (?) regnfria eftermiddagen på en månad. Vi drog upp till Åtvidabergs oas. Nämligen Folkets Park. Det är faktiskt ljuvligt fint o härligt där uppe. Visst det var ingen medelhavsvärme direkt med Leah såg till att hålla värmen uppe med gungande, cyklade och massa klättrande.
Tog naturligtvis med mig kameran för att föreviga det som skedde. Jossi lyckades med massa tur och ingen skicklighet (eller var det tvärtom?) knäppa ett par riktiga pärlor till bilder. Mest tackvare Leah då kanske! Härlig eftermiddag! Tack för jag fick följa med!


" Jag ska inte sitta ner. Tuffa tjejer står och gungar...."


Leah tog med mamma på cykeltur!


Det går undan i Folkets Park!


Parken i Åtvid! Riktigt fint faktiskt!


Imorgon smäller det igen på innebandyplanerna i Collegum i Linköping. Linköping Tigers spelar nämligen sin tredje seriematch för säsongen. Vi tar emot Flexil. Vi har inlett säsongen lysande med två segrar på två matcher. Full pott med andra ord. Vi hoppas att det håller i sig och att det blir tre nya pinnar imorgon. Tyvärr är laget ordentligt reducerat pga skador, Bysjölopp och förkylningar. Men vi som är där ska göra vårt bästa!


Helg med konsert, Vm-kval och stukad arm?!


Händelserik helg kan man väl lugnt säga att det var, helgen som gick. Både på gott och ont. Började i iallafall som de flesta andra helger med fredagkväll...Min käre vapendragare Dan och jag hade bokat in oss för ett besök på SKylten i Linköping för att se gamla punkfavoriterna Moderat Likvidation.
Vi såg ju badet senast i sommras på West Coast Riot och fick nu chansen att se dom igen på nära håll och då  var det ju givet att man åker dit. ORDENTLIG förfest hemma hos Dan först, det resulterade i att två väldigt glada pojkar såg till att vandra ner mot Skyltens lokaler vid halv nio tiden.
Förband var det som röjjde på inne på scnen så vi struntade helt enkelt i det utan koncentrerade oss på att snacka med lite folk och dricka ngn öl utanför.  Blev visst en galen taxiresa där oxå ja....hrrmm..ja hursom!
Runt nio skulle jag tro det var så gick Moderat Likvidation på. Riktigt bra drag framför scenen blev det nästan omgående. Klassikser efter klassiker spelades och även ett par nya låtar som lovar gott inför kommande skivan.  Dan och jag passade på att prata lite med bandet över en öl efter spelningen och de berättade att nya skivan är inspelad och klar och kommer att släppas när som. Trevligt tycker jag! :-)
En sväng på 55:an hann vi med efter spelningen oxå innan det var dax för bussresa hem!

Lördag var ju rätt så uppbokad för ovanlighetens skull. Kommer inte bli äldre än 35 i det här temopt jag vet det! Det är ALDRIG en lugn stund! Ska absolut inte klaga över det för det är ju för det mesta roliga saker man gör men ändå! Lördagen var absolut en sån, iallafall den senare delen av lördagen. hade bjudit hem ngra vänner för att tillsammans se på Sveriges, som det skulle visa sig, totala flopp i VM-kvalet. Jempan, Henke, Jögga, Kevin, Stefan och Fåret såg fotboll och drack lite bärs ihop iallafall. Avslutade det hela på Gruvan isällskap av bland annat Johanna och övrigt Gruvan folk! Trevlans det oxå!

Varför står det där med stukad arm i rubriken då? Jo, det är ju så när herrarna Dan och Daniel är ute på äventyr så brukar det hända ngt som inte riktigt ska hända jämnt. Just så var det med den här kvällen oxå. Dans arm är nämligen inte alls i den konditionen den var innan fredags kväll. Vad han har gjort, jag det får ni forstätta att undra. Men betonggolv är inte nyttiga att landa på. Den saken är klar! :-)

Metallica är tillbaka!



I veckan så var det premiär för Metallicas första video från nya plattan Death Magnetic. Länge sen jag verkligen längtade efter en ny skiva så som jag gör efter just den. Metallica har alltid funnits där på något sätt. Tyvärr var ju senaste ST Anger en total besvikelse och hoppas verkligen att nya skivan är bättre.
Det lover ju verkligen gott för den här första videon "The day that never comes" är riktigt bra. Påminner en hel del om klassiksa låten "One".
Death Magnetic släpps 15 september!




Äntligen innebandy igen!




Ikväll så började innebandyn igen för vårat Linköping Tigers. Första matchen i div. 2. Vi vann med 1-0 och tar plats i toppen på tabellen med än gång! Riktigt skönt!

RSS 2.0