Bra början på helgen



Jo då det blev allt vinst för oss ikväll. Vi vann med 4-3 men det satt hårt inne. Lite hårdare än vad det hade behövt göra. Vi tog ledningen ganska enkelt, omgående och drog ifrån till 2 - 0. Vi spelade bra och tankarna om att det här kommer gå finfint dök upp i huvidet.
Tyvärr så får vi just då spela boxplay i SJU långa minuter efter en utvisningen. En man mindre på plan i sju minuter är mera än jobbigt. Vi släpper in två mål under den sju-minutersperioden och tappar allt flyt vi hade innan. Vi släpper även in 3 - 2 till dom strax efter. Men vi lyckas ta tag i det igen och vända det till något positivt för oss istället och både kvitterar och sätter avgörande 4-3. Skönt och mycket viktigt för fortsättningem av serien. Ny kamp på lördag.



Blogg INNAN helgen!

Så skönt att det är fredag imorgon. Senaste veckorna har varit helt förjävliga att ta sig upp ur sängen på morgonen. Kroppen vill verkligen inte vakna. Ställer fram larmet fem minter i taget och ja...det är inget vidare helt enkelt. Sen när man väl kommer upp så är det ju okej. Men just det där o komma ur täcket. Det är mera än jävligt för tillfället! Så just därför är fredagen mera än välkommen imorgon! Och förhoppningsvis få sova ut lite. Tror jag är i stort behov av det faktiskt.

Ikväll har det varit hockey. Torsdagarna är ju för det mesta späckade med bra sportunderhållningen på tv. Ikväll var det dessutom dax för hv - lhc vilket alltid är trevligt. Att jag höll på hv var ju en självklarhet men att bröderna Fåntratt (Läs. Stefan och Jörgen) oxå skulle göra det var ju högst oväntat. Kanske berodde det på att vid Hv - vinst och Färjestad - vinst så skulle FBK gå upp i serieledning. Nu blev det inte riktigt så för det slutade 2-2 i Jönköping så Lhc är kvar i toppen.

Imorgonkväll är det dax för innebandymatch igen. Vi i Lkpg Tigers ska försöka ta tillbaka serieledningen efter att tyvärr ha tappat den efter ett gäng riktiga skitmatcher. Tvåa i serien just nu, fyra matcher kvar som vi ska ha full pott i! Det är nog typ det ända som händer imorgon. Hade tänkt att hinna ner till Klädhuset i Falerum en sväng på eftermiddagen men min bil är ju som vanligt på ytterst sämsta humör så han har bestämmt sig för att ge fan i att funka överhuvudtaget, så tyvärr blir nog den resan inställd. Hade varit skoj o ha ngt nytt och snyggt att ha på sig på lördag för då är det nämligen dax för inflyttningsfest hos Malin och Pierre på Prostgatan. Men får leta djupt i garderoben och se vad som finns istället!
Ska bli skitkul verkligen med fest hos Malin o Pierre. Massa trevligt folk och det är utlovat ett sjuhelvetes party. Hoppas förväntningarna som försnacket  har skapat infrias. Steket och ev. Fåret och jag ska dra oss uppåt rätt tidigt är det tänkt för att förfesta lite innan resten av gänget anländer.


              Fest med dom här damerna kan inte gå fel va?

Rapport kommer naturligtvis här sen med garanterat samma poser, samma typ av bilder som alltid! Gilla det eller inte. Det är frivilligt att läsa! :-)

Over and out! //D

Projekt



Slutet på april är det dax att avlägga ett besök i snokstan igen! Den här gånger för att ta sig till Folkets Park och besöka tatueringsmässan. Har ett projekt som skulle passa ypperligt att fullfölja då. Nämligen prydnad av min handled eller underarm om man så vill. Jag har länge funderat på vad jag vill ha just där. Stjärna har varit uppe för diskussion likaså ngn form av döskalle. Men nu har jag hittat, i en gammal vampyrbok den symbol som jag vill ha. Nämligen den nedan. Riktigt snygg och som gjord för att sitta på min handled. Hoppas tid, ekonomi och möjlighet finns att få den gjord på mässan. Skulle va hur grymt som helst!



Jo det finns en betydelse för tecknet, men den behåller jag för mig själv! Jag och vampyrerna vet.....

Inte mycket till blogg längre...

Bloggen blir bara sämre och sämre tycker jag. Skriver bara om fester o grejjer, man kanske skulle börja vardagsblogga som alla andra gör. Tre rader om absolut ingenting. Vore kanske bättre. Eller så fortsätter jag som jag gör nu. Uppdatering efter det varit fest, massa bilder på samma folk i samma poser...ja vilket är bäst? Kanske skulle lägga ner helt istället. Så kan ju folk sluta reta sig på saker som skrivs eller visas på bild oxå. Kanske lika bra...eller så ger jag fan ii vad folk tycker och gör precis som jag vill istället. Tror jag håller mig till det sista. Så läs eller ge fan i det. Bryr mig inte nämnvärt!

Det här inlägget kommer iallafall handla om gårdagskvällen då det var fest hos Jörgen. Trevligt o glatt gäng med människor samlades för gemensam matlagning och sedvanligt samkväm. Fläskfilé och potatisgratäng stod på menyn. Annicken, Jörgen (tro det eller ej....) och jag stod för matlagning. Fick viss hjälp av Jajje oxå. Stefan o Får däremot lös med sin frånvara vid spiseln. Camilla och Killy såg till att dyka upp lagom till matdax så vi fick helt enkelt klara ut det själva. Vilket kanske var tur det! 
Maten blev skitgod iallafall. Annicken hade fått sin vilja genom att få oss att testa "falsk" fläskfilé oxå som hon kallade det. Gjord av köttfärs istället. Smakade smalaskens det oxå.
Kvällen gled i väg i vanlig ordning, Fåret, Jajje och jag avslutade det hela med ett bastubad hemma hos henne. Grymt skönt var det att avrunda kvällen med en kall och sammanfattning av kvällen i bastun. Tack vänner för ännu en trevlig lördag!

         

f.v 1). Chefskock Norrman tar hand om fläskfilén 2). Gäller o skydda ögonen när man steker kött....3). Äntligen dax. Hungrigast av alla hugger in direkt 4). Får o Jajje 5.) Håkan, Camilla, Jajje o Jögga 6). Jag är oxå med på bild. 7). Barhäng 8). Får Armani Rosén 9.) Camilla groggade upp. 10). Mitt liv är över! 11). Som vi säger; WÄTT SNYGG
 

"Myser i soffan" - populärt uttryck nu för tiden....*host host*

"Där skulle man varit vattenyta...."



Hörreni folk o fä. Ska ni någongång åka på Ålandskryssning och se det som något avkopplande, något som man gör för att hämta krafter och ladda batteri. Gör då för fan inte det. För det blir bara värre. Men så kul det är! Visst det är säkert lite "vi bor på landet och vet inte bättre" - känsla över att åka på kryssning. Men vem bryr sig! Det är skitkul!

Tanken var ju att Stefan, Håkan, Jögga och jag skulle åka. Men redan kvällen innan började sjukstugan som snart skulle drabba halva kompisskaran infinna sig. Steket var allt annat än pigg och kunde tyvärr inte följa med. Så med en plats ledig så bar det av mot Stockholm vid middagstid på fredagen. Sedvanligt tugg i bussen, en förövrigt rätt tom buss. Ända tills vi kom till Nyköping då ramlade det in folk. Men dom var ju en bra bit från våran form så jag reflekterade inte något större över dom. Buss kan va riktigt segt att åka men den här resan var allt annat än seg. Party hela tiden!

                 Det är såååå långtråkigt med bussresor.......

Jag tänker inte skriva varje detalj som utspelade sig på Birka Paradise under helgen som var. Dels för att jag inte tror att någon av er som inte var med har någon behållning alls av det och även till viss del att minnet är så där...
Det vi kan konstatera var att vi hade fruktansvärt kul. Det var party i hytt, på krog, på restaurang och i korridor...(hrrmmm..) fram till sex på morgonen. Fyra timmar sömn efter det gjorde att frukostbuffén hade hunnit stänga lagom tills vi orkade ta oss ner dit. Skit att dom ska ha den så tidigt. Jag menar vem är vaken 7.30 för att gå och äta frukost när man är på kryssning. Vi var det inte, vi fick snällt gå och tigga tills oss en ostfralla på ett fik i närheten. Gick ju naturligtvis inte upp på buffén vi hade fått om vi hade varit uppe i tid men det fick duga.

   

Dagens mål var att slappa så mycket som det bara gick i poolområdet på översta däck på Birka Paradise. Bubbelpooler, solstolar med solarielampor i taket och galet goda drinkar gjorde resan hem underbar. Dessutom bastu med glasväggar, vi satt där i när vi gled in genom stockholms skärgård. Helt okej ställe. Och vilken utsikt....ja alltså inte i solstolen framför Jörgen....utan i skärgården..eller hur var det nu? :-)

        

En aning glada i hatten så var det dax för hemfärd. Kusk var snäll och kom och hämta oss i Linköping. Stort tack för det! 

Hemma väntade tjejkväll. Jajje och vänner hade värmt upp och tog emot lite manligt sällskap med öppna armar..(jojo...) Trevlig kväll blev det av det oxå. Jag dundrade ner till Gruvan en sväng tillsammans med Jörgen och Emelie. Där mötte vi upp Johanna och vänner. Det hade varit kalas i alldeles lagom mängd där oxå såg det ut som så det var bara att ansluta!

 

Om jag ska återknyta till det som jag skrev först om sjukstugan så har det satt sina spår. Stefan var sjuk redan innan resan, Håkan blev sjuk i måndags, jag har mått vidrigt dåligt sen i söndags, natten mot idag bröt magsjuka ut och Jögga gnällde på influensasymtom tididare i veckan..men det kan ju inte ha ngt samband med kryssningen va? :-)

Over and out! //D


 

Tatueringsdax!



Ja...inte för min del då utan idag var det Jajjes tur att för första gången lägga sig under nålen. Det var dock av samma tatuerare som senast smyckade min kropp som fick äran att göra det samma med Janniqe. Nämligen Magnus på House of Pain i Norrköping.
Magen var det som skulle tatueras med en ros och en jäkla massa taggar, grenar och blad till det. En väldigt blek och aningen orolig Janniqe lag sig i stolen vid tre på eftermiddagen och efter mycket plågande så var smyckningen av magen klar vid halv fem. Resultatet blev väldigt bra måste jag säga. Riktigt snyggt. Intressant för mig oxå att se det från åskådarhåll. Blev sugen att själv börja tatuerar jue...vore grymt skoj!


Stort tack!

Stort tack till alla som gratulerat och gett mig fina saker idag på min födelsedag! Massor av tack som sagt!

NYÅR!


2009, vad ska det bli av det året? Ingen vet allra minst jag. Det jag vet därimot är att jag och de tre värsta av mina vapendragare drar iväg på kryssning i slutet av nästa vecka. Birka Paradise ska få ta emot ett besök som varken dom eller vi sent ska glömma. Ser fram mot det otroligt mycket ska sägas och har gjort ända sedan Håkan Får bokade resar för ngn månad sedan. Vad som händer kommer med all säkerhet kunna läsas på just den här bloggen framöver.  

Men innan det så var ju dax att göra slut på året som varit oxå. Nyårsafton har varit en kväll som inte har inneburit party för min del på ett antal år faktiskt. Jag har istället tillbringat flera av nyårskvällarna med trevlig middag och umgänge med Stefan, Jossi och Leah. Så blev inte fallet iår när de insett att man kan ha mycket trevligare på annat håll utan mig och svek helt enkelt. :-) Däremot fick jag ta emot ett besök av just nämnda plus Kjell på morgonen. Trevlig nyårsfrukost blev resultatet.

Tidig eftermiddag så dök istället Jögga upp. Det var planerat att laga mat. Potatisgratäng och fyllda kycklingfiléer var det som skulle upp på tallrikarna. Gsson anslöt till oss oxå efter ett tag. Tyvärr fick Anna ställa in som olägligt nog såg till att bli sjuk just på nyårsafton.
Maten blev mera än lyckad och det åts o drack i vanlig mängd. Och det vill inte säga lite det när det handlar om just nämnd maffia.
Vi hade tidigare pratat med Johanna o hennes vänner som gjorde just samma sak som vi. Vi beslutade att flytta ihop våra firande så hennes gäng kom till mig istället. Mycket bra idé visade det sig. Supertrevliga Johanna hade med sig Malin, Pierre, Kristian, Annicken och Emma. Härligt att träffa nya människor. Speciellt när det var ett så glatt gäng som kom hit och kvällen blev riktigt rolig! Framåt nattkröken så hoppade än mera än salongsberusad Jajje upp oxå. Festandet höll på fram till strax före fem (för en del av oss....)

Hörreni, gott nytt o så vidare....//D.


         

Från vänster 1.) Johanna och Kristian 2.) Malin, Pierre, Kristian, Johanna 3.) Jögga o Malin 4.) Annicken o Johanna 5.) Emma tror sig kunna slå Daniel i Guitar hero...6.) Emma, Jögga, Johanna 7.) Johanna o Jag..vi fastnade Johanna..otroligt! 8.) Annicken o Johanna vid tolvslaget 9.) Folket vid tolvslaget 10.) Som sagt..alla orkade inte till festa till fem. Det krävs lite rutin för det Jajje :-)

RSS 2.0