Då var det dax....

..blogga igen då. Forumet Station Smällgatan (som det tydligen blivit...) smäller upp dörrarna igen. Tänkte bjuda på lite musik under tiden du läser mina tankar. Bara trycka på play här under och bläddare ner lite för att läsa det ytterst viktiga jag har att delge er kära läsare....



Nu när halva sverige ser på Let´s Dance så kan jag passa på att blogga lite. Det var ju ett tag sen så att det är väl dags. Svårt att hitta motivation till det under veckorna känns det som. Så mycket annat som tar plats i min alltför trånga hjärna då. Det ska skötas jobb, det ska fixas och det ska trixas på en miljon olika sätt och helst ska dom va samtidigt. Och ska jag ändå skriva så vill jag ha ngt vettigt att skriva annars så kan jag lika gärna ge fan i det.

Veckan som varit så har jag sagt adjö till en kär (?) trotjänare iallafall. Jag har nämligen sålt bilen. Jag har svurit, jag har hatat och jag har älskat att jag haft den. Men nu fick det vara nog. Sista tiden så har tvyärr stunderna av hat varit klart övervägande, och när prislappen kom uppmot 10.000 för att få ordning på det som behövdes för att överhuvudtaget få genom eländet genom besiktningen så var valet inte så svårt. Skrota skiten som Jögga sa. Och så blev till sist. Lyckades iallafall lura på någon skrotnisse i Norrköping att köpa den för reservdelars skull så jag fick en slant för den. Det var faktiskt hur skönt som helst att se min bil rulla iväg och känna att inte en ända jävla krona till ska du få kosta mig! :-)



Ska vi snacka veckan som gått så måste man ju nämna vädret oxå. Kanske inte för att tempraturen varit så hög utan mera för att solen faktiskt har visat sig. Lustigt att man blir så glad så fort man får se lite sol. Och så vaknar man imorse och ser...snö. Den här förbannade snön, blåsten och slasket som aldrig tycks ge sig iår. Jag vill ha vår o sol och kunna vara ute utan att ha fyra lager kläder på sig. Lite ironiskt att jag fick mina nya badshorts som jag beställt på posten idag och just då ska det naturligtvis bli värsta bakslaget i vädret. Fan vill ju börja räkna mer på allvar till sommar nu jue. Gärna till vecka 29 när jag, håkan, jögga, steket och alex dra iväg till Gotland för en veckans underbar semester. Då ni...då ska det partas, solas och njutas av livet!

Det finns visserligen väldigt mkt trevliga saker att se fram emot innan det oxå. Det ska åkas på Metallica med underbara Micke som fixar biljetter, det ska liras innebandycup, det ska firas valborg och det ska umgås med mina underbara vänner. Men helt klart så vill jag ha vecka 29 väldigt snart.



Det var allt för den här gången...nu ska jag titta på Laila Bagge. Hahah...

Over and out ! /D

Grattis Anna!

Dannes blogg är som vanligt segare än sirap men det får ni leva med kära vänner. Och även ni som inte är mina kära vänner men gillar att kommentera den här bloggen och mina nära o käras bloggar och liknande ställen. Mera än gärna säger jag till kommentarer. Negativa eller positiva det spelar mig mindre roll men det som spelar roll är att man vågar skriva ut sitt namn. Annars kan man lika gärna hålla käft anser jag! Bara patetiskt annars. Finns många där ute som borde tänka på det. Ännu värr att kommentera under falsknanm..huga..vilket folk!

Jaha, tänkte väl inte bara röra bort det här inlägget som jag lyckades göra med senaste. Det var iocfs Fårets fel som såg till att bjuda på whiskey och sen sätta mig vid datorn för att dom skulle lirar sveriges tråkigaste sällskapspel iform av poker. Hatar det och då blir det som det blir för min del..:-)
Utarbetad totalt känner jag mig efter den här veckan som varit tuff. Både på jobbet och utanför men jag fixade det till sist och nu är det äntligen fredag. Imorse när larmet på mobilen ringde vid 6.50 så var dte duktigt mkt sömn kvar i ögonen men det var bara att bege sig ut i köket och halvsovande tugga i sig skinkmackan och Bravojucien för att sen sätta sig på cykeln för den dagliga morgonmotionen på vägen till Centralskolan där barnen väntade. Ännu en härlig arbetsdag som blev timmen längre än vad jag trodde. 17.00 var det äntligen dax att stämpla ut och inse att nu är det helg. Så skönt!

Helgen skulle ju egentligen avnjutits i sporthallen. Det skulle nämligen varit dags för åretes företagsinnebandy. Vi hade tänkt att för fjärde året (av fyra möjliga..) vinna med vårat Team Sandtag. Men av olika anledningar, en del lite halvkonstiga, är det så att IBK Åtvidaberg vill se en annan vinnare tro?, hursom så blev den flyttat till den 18 april. Konstigt nog när halva vårat lag är i Globen för att kolla sm i samma sport. Men vi ger oss inte för det. Vi skippar Globen och ser till att göra livet surt för sportsliga sabotörer i Åtvid och har tänkt vinna ytterligare en gång!



Istället för innebandy den här helgen så blir det lite...aaa just det..innebandy. Men med lag nummer två istället, eller lag nummer ett kanske...vet inte rikigt. Vad jag vet är att vårat Linköping Tigers går in i omgång två i cupen i Linköping imorgon eftermiddag. Och naturligtvis är vi med där inne och ska se till att det blir en trevlig eftermiddag. Kvällen ska avnjutas hemma hos supertrevliga Inger och Bernt som har en dotter i Anna som såg till att fylla år i veckan som var. Det ska firas ordentligt med sveriges godaste smörgåstårta! Ska blir riktigt trevligt!

                Anna, till vänster, ska firas imorgon!

Hörreni..tror det var allt. Har lite mera o skriva om så det kan finnas möjlighet att det blir uppdatering före påsk...

Over and out! //D

öhhh....

Alldeles för många Grants whiskey i kroppen, alldeles för många Smålands bärs i kroppen. Alldeles för mkt Mötley Crue, Guns n roses och även Crashdiet..ja kalla det vad ni vill.....Jag har helt enkelt en förbannat bra kväll. Vi har lirat innebandy, vi har krökat bärs i omklädningrummet. Vi har..(eller ja...jag ialfall) lyssnar på Crashdiet svinhögt. Och framför all,. vi spöade skiten ur Martins tragiska lag. Vi vann, vi visade att det är så här man vinner, det är så här sporten innebandy går till...:-) Martin...ses på träning på söndag :-)

Helgen är äntligen här och det är skönt avslappnat. Imorgon blir det fest med brudarna som kommer hem från kryssning. Vi ska se till och ha riktigt jävla skoj! Misstänker att det inte blir ngra problem när hela gänger är samlat. Nej Fåret du är inte med, det hade varit skoj om du varit med, Sara...du hade gärna fått varit med....och ja...resten oxå. MEN SOM SAGT! VI SKA HA SKOJ!!!!! :-) Dessutom är ju Jajje med och väger upp det hela...:-)




RSS 2.0