Innebandy ? Mitt i sommaren...funkar alltid!



Hittade genom ett reklammail från utmärkta innebandy-shopen Assist.se på nätet att det var stor sommarrea på massor av varor. Och vilken rean sen. Hur mycket som helst och till priser som får det att vattnas i munnen på oss som är tokiga i innebandy. Håkan och jag passade på att göra storfynd genom att köpa oss varsinn ny klubba som i ord. pris kostar 1500 spänn. Nu fick vi dom för 300 styck. Helt okej!

Så spelar du innebandy..kolla in på deras hemsida och shoppa loss!


Flera soliga och varma midsommaraftnar tack!



Om man bara går efter väder och känslan för midsommar så var årets midsommar ngt som kommer bli rejält svårslaget. Det var samling ute hos mig och Emelie vid runt halv ett på dagen och lagom till klockan tickat fram till just samlingsdax så var vädret helt perfekt. Det var inte kokhett och det var inte kallt. Det var perfekt för att käka en vrålgod midsommarlunch. Lagom till sillen och potatisen och dom andrra godsakerna var uppätna så bestämde sig molnen att ge sig av och underbara solen kom fram och lyste och stekte över oss hela dagen. Galet skönt att sitta och sola och parta tillsammans med bästa vännerna och bara ta det lugnt!
Kvällen erbjöd grill och fortsatt party! Tack alla inblandade!

      

Idag har det varit lite lagom slappt. Har inte lidigt av ngra dagen-efter syntom alls faktiskt som vissa andra gjort har jag sett på Facebook. Mycket gnäll över bakfylla men inte för min del inte. Men hur det än är med det så blir det och är det lugn hemmakväll som gället vilket man inte ska underskatta heller. Emelie och jag har lagat skitgod Afrikansk kycklinggryta. Och nu vartefter ska vi se på Farsan är tanken. Tror den filmen är hur bra som helst!



Over and out! /D


Midsommar för ett år sen....



Satt just o funderade på vad jag skulle blogga om och kom på att; just det..det är midsommar imorgon och vad gjorde jag förra året? Inte en aning...men så kom jag på att bloggen måste ju varit vid liv då och det var den mycket riktigt och det visade sig att jag var ute hos Dan i hans sommarstuga och minnena kom tillbaka. Trevlig kväll kommer jag ihåg med mycket folk som avslutades rätt tidigt och sen kommer jag ihåg en midsommardag som avslutades allt annat än tidgt oxå på Annickens altan...haha..

Årets midsommar blev inte riktigt som det var tänkt. Eller ja tänkt och tänkt. Det är ngra som jobbar, ngra som håller hårt i sin tradition och ngra som har sina barn och ngra som saknas pga att ja...livet helt enkelt är så! Tyvärr! Så ja det blir en dag med fåtalet gäster men naturligtvis så hoppas jag på minst lika trevligt för det. Med sol o värme på det så kommer det blir underbart och jag vågar knappt skriva det men det ser ju faktiskt ut att bli bra!

Nu ser vi fram mot en trevlig heldag för alla iallafall. Innan sängen lockat så ska jag sätta mig och skissa upp min nya tatuering. Känner att det är läge för konst ikväll! Skål!





16 d, 23 h, 29 m, 10 sec



Det som tar upp mest plats i min hjärna just nu är att om exakt 16 dagar 23 timmar och 30 minuter så börjar den festival som ser helt klart bäst ut i sommarsverige i år. I hård match med Sweden Rock så tycker jag nog allt att Getaway i Gävle har fått ihop det mest intressanta startfältet. Givetvis är jag väldigt färgad av att Mr Saul Hudson spelar men övriga band är oxå högintressanta.

Malin, Pierre och jag och eventuellt två damer till om jag fattat det hela rätt, sätter kurs mot Brynäs hemmakvarter under väldigt tidig lördag för att hinna se så mycket som möjligt. Ska bli fantastiskt kul att se Slash naturligvis. Musikvärldens absolut största stjärna och legend i mina ögon. Jag kommer vara salig över att stå endast ett par meter ifrån, med ett barnsligt leende och bara njuta! Fick just reda på att Crazy Lixx som jag trodde skulle spela under någon av det andra dagarna flyttat sin spelning till lördagen vilken inte gör ett dugg naturligtvis.

Vill att tiden ska gå snabbt nu!!!


Födelsedagskalajs!


Fylla år det borde folk göra oftare så man får gå på födelsedagsfester. För det brukar oftast bli trevliga tillställningar det. Och så var det verkligen igår för då var det Annicken som bjöd in till fest för att fira att hon har blivit äldre än vad hon var dagen innan.

Men dagen började inte med det, den började redan på morgonen otroligt nog. Det fick bli en sväng till Bysjön tillsammans med Håkan, Stefan, Johanna, Leah och Nellie. Även Stek gled in en sväng. Mycket trevligt och god muffis Jossi. Tack för dom!

 

Kvällen tillbringades iallafall hos Annicken där det lagades tacobuffé och spelades sällskapsspel. Jo jag hatar spel egentligen men inte alla typer av spel. TP är skoj faktiskt! Kortspel o liknande går tvärbort men just på en fest så funkar den här typen av sällskapsspel perfekt för lite uppvärmning.

      

Annicken firades och firades och firades lite till innan det blev dax för ngra av oss att bege oss till Gruvan. Tomt men kanske inte kan begära något annat när det var "storfest" på Stallet. Vi var i vanlig ordning ute alldeles för sent så Gruvan kändes som ett bättre alternativ än Stallet när tiden var så knapp innan det stängde. Där träffades jag trevliga o söta Emelie som jag pratade bort lite tid med! Blev det en öl i baren och lite barhäng. Trevligt det oxå!

Mycket trevlig lördag på alla sätt kan man sammanfatta det med!
Over and out! /D


Nya tröjor! Även om den ena är delad vårdnad på....



Finns det något som är trevligare som överraskning när man kommer hem från jobbet än att ha fått post! Rolig post menar jag då naturligtvis. Inte dom där tråkiga fönsterkuverten som innehåler massa räkningar. Nej jag menar post man har väntat på!



Just idag var en sån dag när det var rolig post! Nämligen Saras o mitt paket från Sweden Rock Shop. Hade beställt en översnygg T-shirt med Airbourne. Hårdrockstshirtar kan man ALDRIG få för mycket av. Något som Sweden Rock tydligen hade fattat precis för med i paketet som en extra liten present var nämligen en Iron Maiden tröja. Sara o jag får väl ha delad vårdnad på den...

Mycket trevlig kväll förövrigt oxå. Lyckades till min kära sambos stora nöje (tror jag...) slita mig från fotbolls-vm och ha en grillkväll med massa trevligheter! Underbara sommväder. Hoppas helgen bjuder på samma värme o sol!

  

Over and out! /D


En helg fylld med bomber och granater...

Samma dag som biljetterna till Kiss konsert i Stockholm släpptes satt jag på mitt kära jobb klockan 9.00 på högspänn och väntade att datorn skulle hoppa igång och in på Livenations hemsida. Hade nästan gett upp hoppet men så till sist så visades det väldigt glädjande meddelandet upp. "Biljetter bokade". Lyckorus!
Sen visade det sig att det inte alls var särskillt svårt att få biljetter till den här spelningen men det visste man ju inte då. Inte kunde man tro på något sätt att sommaren 2010 skulle bli så här underbart fullproppad med bra musik och konsertupplevelser. Just detta gjorde att Kiss-biljetterna inte alls blev särskillt svåra att få tag i, folk kunde och kan inte åka på allt ju hur gärna vi än vill....

Efter några veckor, på en fest hemma hos på mig på underbara Smällgatan så blev det bestämmt att ytterligare fyra personer skulle med..tre av dom höll vad dom lovade och det slutgiltiga ligan för att åka upp dom dryga 20 milen mot huvudstaden för att ha en helg tillsammans blev jag, Stefan, Gsson, Annicken, Sara, Pierre, Malin och även Jörgen som tog en sväng upp under lördagen.

Som vanligt när nämnda människor är delaktiga så stavas planeringen fest! Dessutom en jävla fest som skulle pågå från det att bussen rullade ut från Fjärrbussterminalen i Linköping till den slutligen kom tillbaka till samma ställe igen sent på söndagskvällen.

Vi bodde på ett Scandichotell vid Stureplan som snälla Teza hade varit med och fixat åt oss med hjälp av hennes kontakter. Stort tack för det!
Finns inte mkt som slår det där med att bo på hotell. Trivs så bra faktiskt. Inte behöva städa, inte behöva diska, inte behöva laga mat utan bara njuta o vara ledig. Inte svårt att trivas då inte.

Lördagen var ju den stora dagen med Kiss-spelningen på kvällen, men även fredagen var hur trevlig som helst med fest på hotellet, god kina mat ute på stan på kvällen som avslutades med lite barhäng och umgänge på hotellet!

   


Väl lördag så var det lite shopping först o allmänt lösdrivande på stan innan det var dax börja tagga upp på allvar. En och annan drink slank ner och Jögga och hans två jobbarkompisar dök hux flux upp på hotellet och gjorde oss sällskap. Mat på resturang igen, troligen portade för all evighet just på det stället men vad gör väl det? Är det fest så är det! 

Inne på stadion så blev det väl tight. Hann precis hitta rätt plats för att släppa allt och bara njuta av ett världens största och bästa band. Nämligen just Kiss.
Kiss är ett band som bjuder på minst lika mkt show som bra musik och det är kanske just det som gör att det är så mkt bättre live än mkt annat. Det som i mitt tycke kan bli trist på en skiva med Kiss är hur bra som helst live. Allt görs säkert på rutin men det gör inte ett dugg när det är så här proffsigt gjort! Sjukt kul att se och att varit med om iallafall.

       

Helgen sammanfattades sen under söndagen. Lite sega och allmänt trött gjorde vi Sthlm en gång till för att sen sätta oss på bussen hemåt igen. Trevligt sällskap och en helt galen helg!

Bjuder på en del bilder här men med tanke på att du som läser just min blogg antagligen även är vän med mig på Facebook så finns det mesta redan där. Over and out! /D




Det här med bloggande....

Hur lustigt det än låter för mig så är det tydligen så att några stycken av er tyckte det var en bra idé att börja fundera på det här med att skriva blogg igen. Så varför inte...visst jag är rätt lat människa egentligen och har en förmåga av att inte orka ta tag i alla saker jag vill kunna ta tag i men jag ska göra ett seriöst försök att få igång den här bloggen igen!

Sist så ledsnade jag rejält. Jag hade visserligen skrivit i två års tid så jag orkade ju med rätt länge ändå. Kändes lite som hela blogg-grejen dog och vänner och bekanta la ner eller iallafall blev rejält slöa med uppdatering så jag orkade inte heller till sist. Nu är det väl inte så att alla har startar upp det igen men jag gör det och får se om någon hänger på. Skulle ju va skoj om det vore så för trots allt är det skoj att läsa det folk skriver.
Dessutom kan det vara trevligt att läsa om något annat än vad som skrivs i dom "stora" bloggarna som görs i vinstsyfte. Nu har jag varken tankar på nakenblogg eller liknande för att locka besökare...(kanske var väl höga tankar om mig själv men...) annars är ju det populärt. Här kommer det fortfarande handla om alkoholdränkt rock n roll och annat som tillhör livets goda!

Hoppas att ni hittat hit igen iallafall kära vänner och kom ihåg att skriva kommentarer till mig. Det är ju det man vill ha. Respons!


Over and out! /D 


Kanske...

något på gång...liket kanske vaknar igen!

RSS 2.0