Friday by Smällgatan!


image2


BLOGG?? Vad är det??

Blogg, vad är det undrade Danne till bara för ngn minut sedan, men min kära flicka berättade om sin och visade hur det funkade så ja..varför inte. Kan ju testa....

Mest skoj att lägga upp bilder o foton känns det som, skriva har aldrig varit min grej, så det där med blogg  är nog en väldigt bra idé för mig skulle jag tro.....:-) 

Hursom, fredagkväll är ju aldrig fel, kvällen har gått i lugnets tecken. En hejdundrande middag med fröken Swärdh. Fylld fläskfilé med klyftpotatis smakade bra. Perfekt att avrunda veckan med...

Helgen som kommer nu blir det först o främst tatueringsmässa i Norrköping på lördagen, ska kolla upp vad det kommer kosta att göra min planerade nya tatto (En drake på bröstet typ...).
Söndag blir det sista träningen för säsongen med innebandyn, trist men nu börjar fotbollen istället. Fc Z United är laget som mosar i korpen iår. :-)

Måndag är det Valborg så då blir det nog att svinga några bägare med kamraterna. Blir det att slänga på ngt ätbart på grillen oxå tro....den som lever tills dess får se.

Så där ja..då har jag tagit bloggoskulden oxå, antar att alla miljoner som läser detta kommer tycka att intressefaktorn är väldigt hög. Men vill ni så fortsätt läs annars ger ni fan i det..

Over and out..../ D.




                                      image3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0