Grönvit seger!



Härlig lördag med grönvit seger på Kopparvallen. Njöt av matchen tillsammans med Leah, Jossi, Kusk, Håkan o Alex. Matchen isig var iochfs inte mkt att njuta av för det var bedrövligt spelmässigt men med Bajen på plan så har man ju aldrig tråkigt. Så dte blev en härlig eftermiddag i solen och framför allt tack vare den grönvita segern!






Kusk såg till att för dagen vara ovanligt välklädd. Segercigarren efter slutsignalen var ju given!

Den här veckan är ju kortvecka och sen är det dax för långledigt för mig. Ledig fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Ska bli otroligt skönt. Och speciellt när man tror o hoppas på att ledigheten ska bli underbart skoj o trevlig oxå. Eller vad sägs om följande program. Grill/Kubb-fest med bästaste på Valborg, Smultronstället i Söderköping, Minigolfpremiär, Metallica i globen och förhoppningsvis allt detta i gassande sol. Ja det är mera än svårslaget! :-)

Allt för Danne ikväll. Over and out! /D



Grönvitt på Vallen ihelgen!




Jo då Danne bryr sig om sina vänner. Det har varit ett klagande i vanlig ordning att min musik som jag delar med mig till er kära bloggläsare inte passar för alla. Ja, Johanna. Tänker på dig bland annat. Så bara för det och bara för att du ska ha ngt att lyssna på även denna kväll så lägger jag upp en låt som jag vet att till och med du gillar och kommer jag inte ihåg helt fel så är till och med Malin med på noterna när det gäller den här låten. Avantasia - The Story Ain't Over. Lyssna o njut tjejer. För nästa gång kan det vara ngt för oss som gillar den lite mer brutala delen av musikvärlden :-) 



Då till det som det här inlägget var tänkt att handla om. Nämligen att vi äntligen ska få se grönvita Hammarby på Kopperavallen imorgon. Jag har väntat och väntat att Åff skulle få möta mitt kära Bajen i Svenska Cupen. Och nu äntligen är det dax. Tyvärr så vet jag att intresset från Hammarby är halvsvalt för den här matchen. Kanske med tanke på att laget haft två tuffa matcher i veckan i Allsvenskan och dels för att det är ju i Svenska cupen som inte direkt drar till sig 1000-tal i publik. I och med detta var supporterföreningen tyvärr tvingade att ställa in planerad bussresa hit till Åtvid. Så det kanske blir ont om Bajare på vallen imorgon MEN det viktiga är ju naturligtvis att mina hjältar är på plan! Ska bli riktigt skoj o se och jag hoppas o tror på en comeback av självaste Rami Shaaban i Bajen-målet.
Var mina sympatier finns? Det finns bara ett svar. En gång Bajen alltid Bajen. Oavsett motstånd. Naturligtvis klappar mitt hjärta för Åff så länge vi pratar om seriespel i superettan, men Hammarby är det som alltid kommer först. Lokalsupporters finns allt för många om i den här hålan. I både fotboll och kanske framför allt hockey.....

Till Vallen. I GRÖNVITT!

Hur svårt kan det va? :-)



Ännu en underbar helg tillsammans med underbaraste vännerna! Helgen började ju som dom flesta andra helger med fredag. :-) Det blev dock helg lite tidigare än vanligt den här fredagen eftersom jag öppnade på fritidshemmet. Började strax innan sex på morgon men fick å andra sidan glida iväg hemmåt redan vid tolv. Otroligt skönt!

Var inte hemma särskillt längre för eftermiddagen var uppbokad med ett besök i Linköping. Annicken, Jögga, Johanna och jag snurrade runt lite fram o tillbaka innan vi hamnade på uteserveringen vid Storan på Filbytertorget. Snackade bort ngra timmar i solen och ngra öl rann ner för alla utom mig för jag var chaffis. Vilket inte gjorde mig ett dugg, cola gick alldeles utmärkt att dricka i solen där oxå!

Johanna fick den lysande idén att dra i väg till Rimforsa en sväng oxå. Johanna och Annicken kommer ju från dom krokarna så vi drog ner en sväng och hälsa bland annat på Annickens trevliga föräldrar som bjöd på kaffe och kalasgoda bullar! Hann även med och käka den absolut godaste pizza jag har ätit i hela mitt liv. Gorgonzola special i Rimforsa det är grejjer det. Vad pizzerian hette kommer jag inte ihåg men den låg bredvid Salong Visit. (Undrar varför jag kommer ihåg det...hihiih...)
Efter diverse händelser som kan läsas om på Annickens blogg så hittade vi hem till Åtvid igen och lugnet infann sig sakta med säkert över Smällgatan och det var dax o börja ladda för morgondagens innebandyturnering.

Ibk Åtvidaberg annordnade för 4:de året företagsinnebandyturnering. Vi har som alla trogna bloggläsare vet vunnit alla tidigare år och vill så klart göra det även iår. Det kändes lite som det skulle kunna bli rätt svårt iår pga att nivån skruvats upp ordentligt och nya lag hade tillkommit. Men vi fixade allt till det den här gången oxå. Vinst över Åtvidabergs Kommun i finalen och fjärde segern var ett faktum. Kul som fan var det och tack ni som var där och hejjade på oss. :-)

Kvällen tillbringade jag med vännerna. Först hos Stefan där det var grillning. UNDERBART gott. Sen var det än sväng till Annicken som gällde. Var sjukt trött hela kvällen efter en jobbig dag men ordna ju till sig det oxå till sist! :-) Trevlig kväll!

Laddat för vår!



Jajamen, Station Smällgatan bjuder återigen er på en musikalisk resa under tiden ni läser mina tankar o funderingar. Den här gången i form av Gemini Five. Bandet kan väl beskrivas som någon form av blandning mellan Crashdiet och Backyard Babies. Eller om ni hellre vill; glamrock! Bra som fan är det så tryck på play här över och lyssna o läs på samma gång!

Har ju en hel del att avhandla om man ska följa schemat och berätta allt som hänt sen sist. Men med tanke på hur seg jag är att uppdatera så skulle jag ju få skriva en hel uppsats varje gång och det vet jag ju att ni inte orkar läsa...eller hur Malin...:-)

Helgen var det ju påskfest iallafall. Och till mitt stora nöje och till mina grannars stora förtvivlan så brukar jag ju hålla i festerna när det är storhelg. Så traditionen fick styra festlokal och jag bjöd in vänner till årets påsk o kaninkalas. (Trots att inte Jögga närvarade...) Vill passa på att tacka alla mina fullständigt underbara vänner som var hos mig. Visst det fattades några (nöjd Jossi??) men vi hade förbannat skoj iallafall. I vanlig ordnig så var humöret på topp bland dessa människor. Trevlig kväll som kommer att göras om inom snar framtid om jag känner oss själva rätt...kanske till och med till helgen. Det är ju bad inbokat i Malins pool...hiihhi...

           

Kvällarna efter påskafton har till större delen tillbringats i solen. Ja förutom på jobbet då men jag håller mig det det roliga här för tillfället. :-) Annicken har bjudit på mat gånger två. Varav den ena var en fullkommligt underbar påskmiddag. Stort tack för det! Du är underbar vännen!

Och ni, det är ju vår. Visst blir man glad av det, visst får man ordning på saker och ting direkt. Det är lustigt men det känns som alla har en mycket skönare inställning till allt direkt det blir plusgrader och sol ute. Jag älskar det verkligen! Jag blir som galen och måste köpa massa nya snygga saker direkt. Det har handlats en jävla massa kläder redan som har tydlig betoning på vår. Det har köpts två par nya jeans, nya skor, nya tröjor och nya badshorts igen..(dom andra för små för att.....ja det kan vi behålla hemligt... hahaha) dessutom ska det bli ett gäng piké-tröjor till...allt som hör sommar o o vår till med andra ord :-) 



Helgen som är på väg är uppbokad för innebandy. Det blir företagsturnering i sporthallen här i Åtvid. Jag och mitt lag, Team Sandtag, ska försöka att försvara titeln även iår. Turneringen spelas mellan 10 - 15.30 så kom ditt och titta tycker jag!

Allt för idag! Over and out! /D

Vårfest!



Lördag den 4 april 2009. Flera dagar som den under den här våren och sommaren tack. Det kan nog inte blir så mycket bättre tror jag! Strålande sol från tidig morgontimme till sen kvällstimme. Hela dagen var planerad i minsta detalj och det som allt handlade om va grillpremiär hemma hos fru kanin (Annicken) och herr kanin (jögga). ( Nej jag vet, ni bor inte ihop där men man kan fan tro´t! )
Johanna, Annicken o Malin drog iallafall igång med matlagning mitt på dagen och vi andra droppade in under eftermiddagen. Vi män (?) tog hand om grillning och runt halv fyra i stekande sol så var vi ett tiotal som intog första grillade fläskfilén för året. Himmelskt gott!

Kvällen skulle innehålla bastubad och fotbollstittande oxå. Vi höll oss enbart till det första och skippade fotbollen för en gångsskull och bara umgicks istället.
Helt perfekt dag/kväll med värdens bästaste vänner!


       


    

RSS 2.0