Ord och inga visor!

Så här är det, kära bloggläsare om jag nu har några kvar efter att det här tempot med uppdateringar har fört med sig att vissa tröttnat att kika in på bloggen. Hursom. Hockey är ju underbart på alla sätt och vis. Det är mera än skoj att diskutera, trakassera, och inte minst glädjas med sina vänner när det är hockey som visas på tv eller man har lyxen att njuta av det på plats.


I mitt fall är det om vi nu i början här ska hållas oss till hockey, Hv 71 som gäller. Har alltid så länge jag kunnat och känt till ngt om hockey varit fast besluten att Hv är laget som jag har mina känslor för. Tack pappa för det för övrigt! Fick frågan senast häromdagen (det är anledningen till att detta skrivs...) hur fan kan du hålla på hv när du bor så nära Linköping. Inte svårt. Inte fan påverkar avståndet till hemmahallen vad hjärtat pumpar för lagfärger på blodet. Visst jag kan åka till Linköping och kolla på hockey när lag förutom Hv spelar där. Men det är ju för intresset av hockey. 
Har ytterst svårt att ta sympatisörer på allvar om man byter lag i takt med att ett nytt lag som har hemmaisen bättre placerad på kartan kommer upp i högsta serien. En gång Hv alltid hv. Oavsett serie, placering eller grannkommunens lag i samma serie.


Fotbollen då? Naturligtvis är det precis samma sak där. Finns liknande fall om än inte lika många kanske. Med allsvenska lag som har många sympatisörer här i Åtvid som tex Djurgården, Aik och Göteborg. Helt plötsligt så var Ifk Norrköping uppe i högaste serien igen. Då skulle man på ngt märkligt sätt hålla på just dom bara för man bor nära. Aldrig i livet säger jag. En gång Bajen alltid Bajen. Oavsett serie, placering eller grannkommunens lag i samma serie.

Ord och inga visor. Vad är din åsikt?

Over and out! 

Starkast!

Björn Afzelius - Ikaros


Metallica på måndag!

Nja det är inte riktigt så bra som det låter i rubriken. Men nästan. Det är nämligen så att Metallicas släpper sina biljetter för spelningar dom ska göra i Sverige i vår. Spelningarna är två till antalet och äger rum i början av mars nästa år!
Tanken är att jag ska åka dit. Micke är het på Metallica i vanlig ordning och ska naturligtvis ta tag i biljettbokning på måndag morgon! Hoppas verkligen vi får biljetter. Vill sååå gärna se live!

 

Inte bara Micke och Danne som är galna i Metallica!

Rubrik


Snart är det dax att ta sitt pick och pack o flytta. Eller snart o snart. Det är ju faktiskt en och en halv månad kvar men det börjar iallafall bli dax att packa ner sina grejjer och förbereda. Ska ju inte flytta så långt direkt men det ska ju plockas ner och plockas upp iallafall. Det värsta med allt är ju flyttständandet. Så fruktansvärt trist. Dessutom så är det ju naturligtvis en massa trevliga aktivitet den sista helgen i november när mitt flyttlass ska gå. Dels så spelar världens bästa Sabaton i Linköping, dels är det personalfest på jobbet och dels är det stort 30-års kalas i Linköping med innebandylaget. Skulle ju helst av allt velat gå på allt men istället så blir det att inta städläge. Inte ett dugg skoj...MEN man får hoppas att det var värt det när man ser resultatet av min nya lägenhet. Jag får den nämligen totalt nyrenoverad, med nya vitvaror, nytt i badrummet och nya tapeter o golv. Kan bli hur bra som helst. Jag var och valde ut tapeter i veckan och hitta en tapet som är som gjord för att sitta på väggen hos Danne. Skitsnygg att ha som fondvägg i mitt vardagsrum. Så just nu väntar jag bara på att få komma igång och flytta in så snart som bara möjligt!

   
                                              
                 Ja...det blir nog snyggt när det är klart! 

Gårdagskvällen avnjöts med Johanna, Leah och Stefan. Bestämmde vi skulle laga ngt gott och ta det lugnt hemma. Jo då, vi tog det lugnt hemma men lämnade över matlagandet åt pizzeria Viktoria. Smakade alldeles utmärkt det oxå för oss fredagslata själar! Trevligt på alla sätt med söttrollet Leah i högform i vanlig ordning! Inte klokt hur underbar ungen är. Hon har humor och är med och fixar o donar. Så häftigt att se en sån liten skit vara med och tänka och tycka. Kommer att bli en helt underbar människa av den där lille parveln!

                                                          

                                                
                      Ostbågar, det är grejjer det!

Idag så har jag just varit i Linköping och spelat innebandy med segermaskinen Linköping Tigers. Vi avslutade första rundan av serien på absolut bästa sätt. Vinst mot IBK Tvåan med 5-4. Efter att ha mött alla lagen en gång så ligger vi i topp av tabellen med sex vinster av sju möjliga. helt okej va? 
ikväll blir det VM-kval tittande hos Steket. Hoppas på roligt folk och vinst för Sverige naturligtvis. 

Hörreni ha en bra lördag! 
Over and out! //D. 

Underbar text!

Metal Crüe

Take some venom and accept
That you won't see Nazareth
The rainbow leads you home

Warrior sent to milky way
UFO shooting gamma ray
A riot of destruction

Watch the rockbitch go down, vixen spread

When the priest killed a maiden in the metal church
Armored saints and warlocks watched the slaughter
Rage of the slayer forced the pretty maids
To kiss the Queen in crimson glory

You were born a motorhead
Bike's in flames you race ahead
U do the Kansas rush

Racing with the motley crew
Annihilator chasing you
With guns and burning roses

Status quo has been reached, wasps unleashed

Take a skyride with me, then you'll see



Galet skön låt. Galet skön text. Hur många bandnamn hittar du?
Sabaton är det som ligger bakom den. Videon ser du nedan!


RSS 2.0