Tänkte bara upplysa er!

image134

Vill bara upplysa er om att det här bandet är det absolut bästa jävla band som någonsin lirat ihop!  Det borde vara lag på att äga allt de gjort! Just i den här formationen. Mitten av 80-talet, LA och för mkt Whiskey! Guns N Roses stordagar enligt mig! Från vänster Steven Adler, Duff McKagan, Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin`.

Bättre blir det aldrig! Live like a suicide!

Semestern rasar iväg nu...


image128

Som vanligt på semester så brukar dom två första veckorna gå i lugn och lagom takt framåt, men efter att halva semestern är passerat så rusar resten iväg utan att man hinner reagera. Nu är det helt plötsligt bara en vecka kvar...herregud så förbannade tråkigt egentligen! Ska se till o göra sista veckan så bra som möjligt.
Tyvärr så bangade Jossi o Stefan att åka till vårat fotbollsmecka Söderstadion för att se vårt älskade Hammarby möta Malmö på onsdag. Försöker övertala Gsson att följa med, får se hur det går med det. Hursom, JAG SKA DIT! Bajen ska man se minst en gång per säsong. Hoppas IFK går upp igen så man kan åka till Norrköping o se Bajen nästa år. (Nej jag hoppas inte ÅFF går upp. Hellre topplag i Superettan än stryklag i Allsvenskan....)

Veckan o övrigt blir det en sväng till Skänninge marken på tors för att äta massa Langos och köpa skitsaker som ingen har ngn nytta av...det är ju det som är marknad. Onödiga inköp...

Sen är det tänkt att hela semestern ska firas av med praktfest i Linköping och hos Maja på lördag! Ska även träffa barndomsvännerna Dan o Didde där då! Ska bli rikitgt skoj o ses o snacka skit! Var allllllldddddelllleeesss för länge sen!

 

F.v.
1. Lilla prinsessan Leah, var o hälsade på henne igår. Oj vad mycket so händer från varje gång man ser henne. Vilken liten filur det är. Sååå gooo!
2. Jag o Steffe Stekare på hans ögonsten...skaplig brudmagnet i Västervik va Stefan? hahaha....


Imorgon blir det en sväng till Motala och handla lite kläder. Åker med föräldrar och syster Sandra. Skoj o hoppas på mkt snyggt! :-) På kvällen lutar det åt att det blir en sväng till Gruvan här i Åtvid. Var ett bra tag sedan nu faktiskt så Gsson och jag går nog ner en sväng tror jag!

Ikväll fredag då? Jo Emelie o jag grillade laxkotletter. Så gott det är med lax. Ritigt gott o grilla oxå! Fick bli "fuskgrillen" på balkongen. Det funkade bra det oxå! :-)

 

Ha en bra kväll folk o fä....

Over and out..../d.

Strand Hotell i Borgholm!

image111


Då var man hemma igen då efter en riktigt härlig långweekend på öland, Borgholm och Strand Hotell.
Emelie och jag drog iväg torsdag-förmiddag söder över. Vi hade bokat in oss till söndag på Strand Hotell.

Fikapaus blev det i Oscarshamn, när köttebullemackan var uppäten var det dax att ta dom tag i dom sista milen innan vi var framme vid Ölandsbron. Alltid lika häftigt att åka över den. Man undrar hur den kan hålla alltså. Så många bilar som åker å den varje dag och så mycket extrema väder som den har fått stå ut för de senaste åren.
Men hur som, den höll för världens snyggaste Opel Vecktra och vi var över på rätt sida. Vi ringde upp Emelies föräldrar som redan var på ön och bestämmde att vi skulle stanna till hos dom på vägen upp till Borgholm. Dom bådde på Ekerums camping som ligger ngn mil söder om Borgholm.  Efter diverse småprat så bestämmde vi oss för att dra vidare in till vårat hotell.

Vi fick rum 612, det skulle bli våran hemvist. Rummet eller snarare delen av en radhuslänga låg ute på gården strax bredvid själva huvudbyggnaden. Helt perfekt, vi hade en liten uteplats med bord o stolar. Snabbt in med packningen. (En miljard plagg för mycket i mina väskor som vanligt, man behöver inte ha med sig 10 olika piketröjor, massa långärmade, tre shorts för att vara borta fyra dagar. Aldrig lär man sig...) Vi gick ner
till scenen, poolen och barerna en sväng för o se vad som hände. Där var ett band som hette YellowMike som spelade. Blandade gammal trött pop med en rikigt cool version av Rammsteins Du Hast!

             

SÅ var det dags för middag på hotellresturangen Edelmanns. Riktigt god skagen-toast till förrätt och underbart god fläskfilé till huvudrätt. En iskall öl till det var perfekt. Allt smakade kalas och man började känna sig så där härligt slö som man bara kan göra när man är iväg på semester. Fläskfilén var uppäten och ölen tom så drog vi ut en sväng på Borgholm. Mötte upp Emelies föräldrar och gled runt under kvällen och kollade mest butiker. Trevlig kväll i fina Borgholm.

                    

Fredagen var dagen som SMHI hade lovat oss sol, som vanligt denna sommar så blev det inte riktigt vad dom säger. Så vi drog in till Kalmar istället. Riktigt trevlig stad att gå och shoppa i. Var även och kollade in stadens Domkyrka. Riktigt coolt ställe med mkt historia runt om sig visade det sig. Emelie tömde affärerna i vanlig ordning. Tror att hela Kalmar city var stängt under lördagen pga brist på varor att sälja. Jag nöjde mig med att fönstershoppa, hittade dock riktigt rikigt snygga jeans som Danne ska lägga beslag på när lönen kommit!

Fredagkväll var det bokat bord på Strandkrogen på Ekerums Camping. Det var nämligen Tacosbuffe där. Emelie och jag skulle möta upp hennes föräldrar där för att ta oss ngra kalla öl innan. Vi bestämmde oss för att hyra cykel för att smidigt kunna ta oss ut och hem och dessutom kunna dricka. Kollade runt lite i Borgholm efter ngt bra ställe och fastnade vid HyrHoj.nu. Varsinn snygg moutainbike blev det. Dom skulle ju utan problem ta oss till Ekerum. (trodde vi...) Hoppade på cyklarna, ölen var redan på plats i Ekerum och det var bara vi som skulle ut. Vi cyklade Ölandsleden ut ur Borgholm mot Slottsruinen. Vad händer då? jo givetvis. Min förbannade cykeljävel ger upp och trampan går sönder. Lätt o cykla med en trampa. Jag blev vrålförbannad och ringde upp cykeluthyraren och berättade med väldigt vänliga ord vad jag tyckte om deras förbannade cyklar. Tror killen jag pratade med blev lite paff så han skickade ut en reperatör för och fixa min cykel. När han efter en halv evighet kom ner så hoppade jag på hans cykel och sa, "den här tar jag så lagar du min gamla och tar den hem". Sen åkte vi! :-)

             

Perfekt humöret på topp igen, cyklade säkert tio minuter. Lagom förbi Soliden då händer precis samma sak med cykeln Emelie har lånat. Då blir Daniel måttligt glad kan vi säga, ringer upp igen och var jag lite spydig sist när han hade mig på tråden så vet jag inte vad vi ska kalla det här samtalet....med all rätt. Fan två cyklar ska väl inte gå sönder inom en kvart som man precis varit o hyrt. Efter massor av tjat och till sist även fjäsk så lyckades vi förhandla fram att få pengarna tillbaka och att få fri stjuts ut till Ekerum. Försökte visst även få dom att betala taxipengar med det var kanske lite overkill...:-) Hursom till sist kom vi fram, stjutsade av cykelkillarna.
 Så vad ni än gör hyr ALDRIG cykel hos Hyrhoj.nu i Borgholm!
Kvällen i övrigt blev hur lyckad som helst, god öl (nej jag får inte ölmage gsson, den tränar vi bort direkt! :-)..), god mat och trevligt sällskap. Men en sak slog mig när vi hade käkat o gick en sväng. Vi hamnde vid scenen där det var ngn form av karaoke. Är det ngt som jag har svårt för så är det det. Fulla äldre medelålders som ska försöka sjunga. Vad är det som är så kul med det. I vanliga ivet törs dom inte öpnna käften men så fort dom får lite dåligt vin i kroppen ska man upp o sjunga. Det är så svenskt det där. Vi insåg ganska snabbt att underhållningen var under all kritik och det där med husvagn/tält camping är väldigt långt från vår verklighet.

image120

Lördagen var vi kvar hela dagen i Borgholm. Vi var nere vid havet försökte sola lite men sommaren blåste bort totalt. Det var ju varmt men ingen sol. suck. Fick bli lite promenad och sånt istället. En flaska vin på uteplatsen och en middag på Ebbas (Elsas va Em? :-)...) Café på kvällen. Blev lite glada i hatten både Emelie och jag där ett tag...
Var konstert på Strand på kvällen. Vi var nere o kollade till det men Snook är inte riktigt ngn av våra favvoriter så det blev ett kort besök.

   

Söndagen var det ju hemresa, men vi drog ut på det så länge som möjligt. Underbar hotellfrukost som man blivigt bortskämmde med nu. (Ska bli jätteskoj o äta torra mackor och kräm imorgon igen. Blää för vardag!)
Påväegn ur Borgholm blev det ett stopp vid medeltidsborgen och slottsruinen. Älskar det stället. Det är galet häftigt att gå runt där och kolla. Fotade massor så klart!
Var en sväng i Färjestaden och gled runt lite innan det var dax att korsa Kalmarsund igen för att dra iväg hem...hem mot tråkiga Åtvid....
 
image125

               

Långblogg blev det igen. Hoppas ngn läser allt. Vet att det finns ngra trogna! :-)

I veckan då? Alla som läser är härmed inbjudna till brännbollfest på tisdag. Fotbollsplanen på Bäckfallsvägen är platsen. Torsdag blir det krogrunda i Linkan med Gsson. (Tradtion på sommaren...)

Over and out.../d.


Dax för Strand Hotell!!!

image109

Strand Hotell snart är vi där!



Så ha det blivigt dax för årets tripp till Strand Hotel i Borgholm på Öland! Ska bli sjukt skoj o komma dit. Vi åker imorgon torsdag och kommer hem söndag kväll. Emelie och jag bor på Strand och hennes föräldrar och bror på Ekerum camping. Tanken var att ngra vänner skulle kommit ner söndag kväll för ultrafest på Strand och övernattning på Kapelludden men tyvärr så tvingas vi hem pga av jobb. Men hur som ska det bli grymt skoj o skönt. Hoppas verkligen på sol nu bara. Den här sommaren har ju varit värdelös vädermässigt hittills men som jag skrivigt tidigare så är det bara o ge fan i vädret o njuta ändå!
Blir att hyra cykel är tänkt o trampa runt och kolla lite. Borgholms slottsruin tex. Rikigt maffigt ställe. Dit blir det o dra iväg o fota en hel del.

Vad har hänt annars då? Var på Vis i helgen. Var där med Jögga och Gsson. Även Emelie, Mathilda och Sanna var där. Vi var dock på olika håll men möttes upp på natten.
Dagen i Västervik började på en riktigt härlig uteservering. Sol, Västervik, uteservering, härligt sällskap, kebabpizza och en kall Mariestad. Bättre blir det inte!:-)

 Vi grabbar höll till borta på Kulbacken och partade. Skoj som bara fan var det och det kryllade av finskor över allt eller vad säger du Jögga!? :-) Baccardi Razz, Absolut Äpple och annan form av det heliga vattnet dracks upp och riktigt glada i hatten drog vi innåt city. Lyckades tappa bort vännerna i fyllan och villan men löste sig till slut tackvare en snäll Västervikare som lånade ut sin telefon. Min telefon jävlel började strejka redan under kvällen där för att totalt bryta ihop dagen efter. skoj! Inte!
Hursom så träffade vi på Martina där i vimmlet som anslöt till fylletåget genom Västervik. Helt sjukt skoj kväll hade vi och ett STTORRTT tack till Steffe Kusk som ställde uppoch hämta oss mitt i natten! Du är klockren grabben!

Veckan i övrigt har det varit fullt upp. Måndagen blev det Linköping med Jögga, Anna och Sanna. Lämnade in mobilen. Två veckor utan den! Skoj värre. Var även o lirade minigolf i Valla. Riktgt fint ställe. Lite lätt skillnad mot Åtvidabergs banor. Så ska det se ut.

Efter en god pastamiddag på Milano, tror jag resturangen heter va, så bar det av ut till PcCity och kollade på datorer. Mycket fint som Danne vill ha! Men nu var det Emelie jag skulle kolla Laptop till. Hittade en som jag ska se till hon köper. Skoj leksak!

Tisdagen var det bestämmt att jag skulle in till Linkan igen. Fikadax med proffsfikare Maja. Skoj att se henne igen var ett bra tag sen! Blev en glass på Bosses och sen ngn eller ngra öl kanske det var ja på Storans uteservering. Sjukt nice o sitta där i solen o dricka öl! inte sista gången i sommar det!
Maja berättade om fest i Linkan i början på augusti för att fira hennes födelsedag. Kan nog bli så att fyra glada själar från Åtvid ansluter för att visa hur det går till när det ska festas!
Väl hemma så mötte vännerna upp mig så blev det fotboll och ngn mera öl. Hahha...väldigt vad snabbt tre grabbar kan dricka upp ett flak öl :-)

Strand Hotell i Borgholm

Over and out..../d


PS: Dåligt med bilder på detta inlägget pga att alla bilder från Västervik ligger på mobilen som är på lagning. :-(
Så ibrist på nya bilder, lägegr jag in en riktigt häftig bild som Clabbe tog. Det är från en kyrkogård. Riktigt gammal grav. Som ni ser på bilden så har ett träd växt rakt genom korset på graven. Riktigt coolt tycker Danne.



image110


Semster på Gekås, grill på Smällgatan. Livet leker!!

image101

Hjälp mig från Danne säger Leah!

Det är torsdag natt och klockan är 00.45 så det är egentligen inte alls torsdag natt utan fredag morgon. Det är vecka 28 och det är sommar 2007. Det är semester och det är strålande sol och sommarnatt utan dess like. Eller nej...det är det ju fan inte alls. Visst det är fredag natt, det är kvart i ett på natten, det är vecka 28 men enligt vad vädret har bestämt så är det snarare vecka 48. Men idag, ikväll och resten av semester och sommaren (?) så är det bestämmt att nu skiter vi i vädret. Det är sommar, det är semester. Nu gör vi tammefan det bästa av det. Sagt o gjort trots regn och minusgrader (minst..) så var det grillkalas ikväll....

Men för att börja från start så tar vi o kikar i backspegeln. Vi kollar tillbaka sissodär nästan två dygn. Klockan ringde vid fem så var det dax att ge sig upp. Det var nämligen dax för att åka till Ullared och shopping på Gekås och närliggande butiker.

Sagt och gjort jag gav mig upp. Ur täcket som var så skönt som det aldrig har varit tidigare och tog en runda på internet, en macka och en kopp kaffe för att vakna. Varken viplistan.com, porrigt,se eller efterfesten.com bjöd på ngt större intresse så det fick bli en dusch istället. (När fan ska varmvatten komma tbx. det är inte skoj att duscha vid 05.25, det är FAN inte roligare att duscha kallt så dax....) Väl ur isbadet så blev det snabba ryck för att hinna möta upp genomtrevliga familjen Svensson vid 06.00. Men jag hann...så vid 06.01 drog bilarna iväg mott Ullet...

Hämtade upp Emma i LKPG och sen var det raka spåret mot hockeymecka Jönköing. Vi gled förbi Sveriges i särklass finaste arena för hockey och in på en rastplats strax utmed motorvägen för att njuta av frukost. Det blev en kall och väldigt blåsig frukost. ( Vi var ju trots allt kvar i Sverige får vi komma ihåg, då kan man ju inte förvänta sig mera än 10 + och snålblåst!)

image107

Snart dax för frukost...Brahehus strax utanfrö hockeymeckat Jönköping

När Farfarskakorna från Getingen i Åtvid var uppätna och kaffet var slut så bar det av med destination Ullared. Vi gjorde om lite i placeringen i bilarna och dundrade iväg. Steffe Kusk och jag hade tuff diskution om vilka mobil-lir som gällde och kom fram till att manger-spel var klart överlägset. (Är det div. 3 som gäller med Mobil United nu??) 

Vi kom fram till sist efter en halv evighet och lite till och med humöret på topp så drog vi in på zombiemeckat Gekås. Och visst var det som jag trodde. Visst fan kryllade det av damer med stora ögon, dreglande mungipor och skällade käftar. I varje hörn stod det en ensam gubbe som var knäckt efter att frun hade skällt ut honom för att han var långsam, för dålig på att planera vad han skulle ha eller att han tog för lång tid på sig i bilavdelningen. 

Men trots detta så hade vi en mycket trevlig förmiddag inne på Gekås. Stefan och jag gled mest runt och kollade kläder och elektronik, drev runt med folk som såg ut att vara där enbart för att hitta billigaste Ragtag-jeansen som finns. Vem vill inte ha ragtag-jeans för en hundring från Gekås lixsom....(Erkänner, Jag har!! Säg det för fan inte till ngn....)

   

När magen började att skrika efter mat och huvudet ville se annat än ammande mammor på Gröna Fikan så var det dax för att inta Stantos. En mycket trevlig resturang strax utanför Gekås med allt möjligt gott. För min del så blev det en örtköttsvampgryta (dagens längsta ord..) med ris och sallad. God som själva fasen var den. Den rekommenderar vi. Stantos i Ullared. Åk din bums!

Efter lunch så blev det svensk sommar i sin fulla prakt. Totalt regn! Och då menar jag totalt. Himmlen öppnade sig och det vräkte ner. Vi kryssade mellan. Sko.Bo, Netonnet och Sportfactory för att slippa det värsta men lyckades väl sådär. Genomblöta och frusna lyckades vi iallafall hitta ett par nya målvaktshandskar till vår målvakt i FC Z united. Bra pris på Adidas, Puma, Nike och Reebok - kläder alltså. Sport Factory rekommenderar vi!

image102

När handladet var över och efter ett antal tusen var spenderade så var det dax att dra iväg hem till vårat älskade (?) Åtvid igen. Det blev ett stopp i Jönköping även på vägen hem för en sen lunch på Donkan. Så gott...inte ätit där på 3 månader tror jag. Då smakar det riktigt bra! Hemma i Åtvid och det första man möter är en jävla ful, sänkt, äckel-Volvo (vem trodde ngt annat...) så var det ruggit skönt att vara hemma igen....Riktigt skoj dag med Jossi ( ser du, inte Johanna), Steffe, Anita, Kjell, Emma, Elin och lilla Leah va det dax för kväller....

Torsdag var det ju trots allt idag, och ni som läst allt detta, (säg till om ngn orkat det....) så var det riktigt skönt att sova ut idag, sov väl en så där 11 timmar i natt i runda slängar. Vaknade av att en styck katteunge sov på min mage. Mysigt värre. Låg o småpratade med Musse som han heter om livets verkligt viktiga saker ett bra tag. Vi kom överens om att det var dax att ta tag i livet runt halv elva. Närmare bestämt frukost....

image108

Dax att gå upp tycke Musse.

Dagen flöt på bra annars. Löpning, klippning och lite minigolf.

Strax innan det var dax för att möta upp vännerna vid minigolfen så mötte jag Stefan Sw som för ovanlighetens skull gled runt på sin Kawasaki Ninja. Jag har under en längre period lova att jag ska ta och åka med honom. Till saken hör att jag är totalt allergisk mot motorskryt om olka bilar, motorcyklar och annat trams fram och tillbaka. Men visst, jag ska inte vara sämmre än att jag kan ändra mig så jag ska ge det en chans. Sagt och gjort jag tackade lite tveksamt ja till att följa med her Swärdh på en sväng på hans älskade motorcykel. Och jävlar. Jag är den första att erkänna det. Det var skoj, riktigt rikigt skoj! Vilken känsla att glida runt och bara känna friheten. Rikigt skoj och stort tack Steffe för man fick hänga på. Längre tur i sommar!!!!!

Sen var det dax för kväll. Vi har ju som sagt bestämmt oss för att vädret inte ska styra sommaren, utan vi styr vädret istället. Går så där kan man säga men hur som så var det grill planerad ikväll och det skulle genomföras. Sagt o gjort. Jag, Jörgen, Stefan Sw, Jossi, Steffe  Kusk o leah grillade, drack öl och hade en alldeles förskräckligt trevligt kväll ikväll. Jögga o Jag blev sist kvar hemma hos mig, blev ljupa diskutioner om allt som bara två grabbar med för mycket Mariestad under västen kan komma fram till. Det som händer på Smällgatan stannar på Smällgatan!

Over and out..../D

Semester i regnkläder? SMHI, gör ngt!

image96

Leah i min keps och pyjamas, mycket tuffare blir det inte!

Ja men då var det semester då, vad härligt! Speciellt i spöregn och 15 plus. Senaste veckorna har varit jobbiga på jobbet med alldeles för mycket jobbtimmar per dag, just därför såg man ju fram extra mycket till att kalendern skulle släpa sig fram till vecka 28. Och nu när vi äntligen är här, jaha då ska det regna istället o vara svinkallt så man nästan inte kan gå ut. Ja jo, det har väl varit det ett bra tag nu iochfs men ja hade just beställt sol och sommar nu jue!

Mina kompisar Henke och Gsson, vi hade planerat att inta Heleneö igår kväll för grillning, lite fiske och en hel del ölhävning, men hur skoj är det när det är svinkallt och regnigt. Inte särskillt. Avskyr när man ska vara så beroende av vädret för o kunna göra saker. Ska det vara så svårt med lite sol. Kom igen nu SMHI, fixa detta åt oss! NU!

image98

Herrarna som skulle varit med på ölhävning på Heleneö!

Helgen som kommer är det under planering att försöka ta sig till Västervik och Visfestivalen som går av stapeln där i helgen. Jörgen och jag funderar på att erbjuda stället ett besök av oss. Vid bra väder så kan de bli riktigt skoj därnere. Vi åker isåfall ner till lördag, ngra vänner är där tidigt under veckan och Emelie o vänner ska oxå ner under lördagen. Så får vi ihop det som vi ska med skjutsar fram och tillbaka så blir det att dra söderöver till helgen!

Så ibrist på sommaraktiviteter som bad, sol eller grill på ngn tropsik ö (läs Bysjön...) så får det imorgon onsdag bli en sväng till Ullared. Meckat för alla shoppinggalna damer. Eller damer förretsen så fort dom kommer innanför dörrarna där händer det ngt med dom. Dom förvandlas till monster, ögonen blir stora, dom dreglar och kör över allas hälsenor med sina vagnar. Dom skäller, dom bråkar och dom härjar. Så ett tips. Gillar man zombies? Åk till Ullared. Där finns dom jävlarna! Det kryllar av dom! 

Nej då skämt åsido, det ska faktsikt bli riktigt skoj. Jag ska inte storshoppa där direkt, dels för att min ekonomi inte tillåter det och dels för att deras kläder är inte rikitg min grej, men jag har hört ngt om att det ska finnas en avdelning med träningskläder där nu och det låter lite spännande tycker jag! Visst jag har köpt grejjer dör förr och det finns en del som är helt okej så några inköp blir det garanterat! Jag ska åka med mina vänner Johanna, Steffe Kusk och deras prinsessa Leah. Även Johannas föräldrar Anita och (farbror)Kjell ska med. Så vid 06.00 imorgon bär det av!


image97
Hit ska jag o slåss med zombietanter..hur ska det gå?


Men idag är det ju tisdag och vad ska man hitta på idag då!? Det kommer bli en runda i spåret med löpträning har jag betämmt. Blir 5 km idag oxå tror jag! Ska krossa dig i Bysjöloppet Jonas!
Planen var oxå att jag skulle åkt in till Lkpg och kollat dator åt Emelie och taget en fika med min kompis Maja men det brann inne tyvärr så det får bli en annan dag det!

Over and out.../d

OBS: Viktigt tillägg!: Kom just hem från löparrundan, var visst lite skillnad på att springa genomförkyld och fullt frisk..(nåja...jag vet vad du tänker Johanna). 22.40 förkyld och idag 19.50. Känn flåset konkurrenter!

Uppdatering 2: Aktuell minigolftabell:

image99

Tebax på blååågggeen!

image91
Helgens grillfest! Läs mer om det längre ner...


Idioter finns det gott om i den här kommunen det visste man ju redan. Helgen som var fick jag bevisat för mig att det är precis rätt som man trott. Här finns folk till allt.. men ska inte skriva massa skit om det. Orkar inte. Det som hände har hänt och så är det med det. Nästa gång......hoppas jag inte blir men om. Så tar vi det då....

Tillbaka på bloggen igen, var ett bra tag sen jag skrev nu. Har inte hunnit faktiskt. Varit extremt mkt på jobbet  senaste veckorna. Jobbar egentligen bara 75 % nu på sommaren men det har inte blivigt så mkt av med det direkt. Utan dagar som 6.15-17.30 har det varit istället. Och det, det sliter ska jag lova. Speciellt när man jobbar som jag med barn. Man blir rätt trött i huvudet efter så där 9-10 timmar...

Om ändå solen o sommaren kunde komma så man kan vara ute eller vis sjön bada hela dagarna men nu när det är sånt skitväder är det såååå trist o va inne hela tiden.

På fredag börjar ÄNTLIGEN min semester. Ska bli så skönt så det liknar inget. Fyra härliga veckor med ledigt. Önskar o hoppas att solen kommer lagom då, så man kan sola och bada massor. Massa varma sommarnätter vill jag ha, mycket party! :-) Det vill jag ha!

            

f.v:
1. Henke sätter en säkert tvåa på hål 2.
2. Stentuffe Steffe.
3. Jag puttar för en tre på hål 3.
4. Jögga o hans gode vän.
5. Jossi o Leah
6. Henke o hans Issa.
7. Slutställningen. Inte allt för lyckad runda tyvärr..
8. Sötaste Leah, nej det är inget i burken så BRIS kan vara lugna!



image88


Får passa på att tacka Jonas för en kanonfest i lördags! Grillfest med massor av folk. Kubbspelade och andra roliga saker hände under kvällens lopp. Riktigt skoj! Började dagen enligt planeringen som sattes upp kvällen innan. Jögga, Stekarn o jag bestämde träff på Oasen vid ett för gemensam lunch. Efter det bar det av till minigolfen där vi mötte upp Henke o Issa. Även Johanna och prinsessan Leah tittade förbi. Minigolf och ett gäng kalla öl rann ner. Mkt gott!

image89


Efter det så bar det av hem och fixa ordning lite inför kvällen. Punkt tre på schemat var samling hos Jögga för lite försläckning i hans bar. Riktigt bra priser som vanligt där. :-) o starka drinkar dessutom. Lagom runda under fötterna bar det av uppåt Nygrens, hade redan samlat lite folk runt långbordet så herrarna slogs sig ner och småpratade lite innan det var dax för grill. Skoj att Johanna och Stefan kom dit oxå (var tog alla mina öl vägen Jossi....) Som sagt kanonfest blev det! :-)

image90

Allt för nu..../d.



Kolla in Sötaste Madgalenas hemsida. Grymt trevlig o söt tjejja! :-)

Idiot!

image80

FUCKFACE!!

Ny blogg kommer snart...

RSS 2.0