Liemannen på besök...minst!

image77

Idag har jag haft besök av den här trevliga killen över, känns det som. Tycker jag har sett honom smyga runt i lägenheten hela dagen. Daniel är nämligen sjuk. Förkyld. Inte lite heller. Det är faktiskt riktigt rikigt synd om mig! Som tur är var jag ledig idag så jag slapp att ta en sjukdag, för det har man ju inte råd med direkt tyvärr. Brukar bli massor av pengar man förlorar. Visst trist o va sjuk sin lediga dag men men..

Hursom, trots snuvan, huvudvärken nysattackerna och febern (ser ni så synd det är om mig..) så tog vi en minigolfrunda på eftermiddagen i jakt på att sänka snitten lite i ligan. Och mycket rikigt, idag tog jag hem säsongens första seger, riktigt skönt att ta hem det och klå upp Henke o Gsson lite ordentligt! Lite märklig detalj bara. Jag satte mitt personbästa (41 slag! )när vi festade o spelade minigolf en gång och idag då är man sjuk och tar årets första seger. Hrmm..vad säger det egentligen...:-)

Värsta med att vara sjuk idag var ju trots allt att vi i världens bästa fotbollslag Fc Z United hade viktigt viktigt match mot rivalerna i BK Tresket. Viktigt för övre delen av tabellen hur vår match slutade. Skulle Tresket ta tre poäng var det serieledning som väntade för dom. Skulle vi vinna så skulle vi närma oss topp 3 lagen ordentligt.


image78

Mycket folk på våra matcher...eller ja....kanske var Kopparvallen det här ja...


En match som verkligen var skoj att se från sidan blev det, visst hade jag hellre varit med o spelat med mina lagkamrater, men som sagt. Spännande och stundtals rikigt bra fotboll. Matchen stod 0-0 20 min in i andra halvlek. (Tror ingen korpmatch har varit så målfattig på många år). Hursom så tog iallafall Bk Tresket ledningen med 1-0 efter att domaren missat att blåsa av när Treskets målvakt kastade bollen över mittlinjen..(får man inte egentligen...ajaj..). Naturligtvis så blev det mål i den situationen och det kändes inte bra. Slarv av domaren ska kosta oss förlorad poäng. MEN med stora bokstäver, vi gav oss inte. Trummande på och lyckades kvittera. Efter mycket skicklighet och lite (okej lite mera då...) tur så gjorde Robban 1-1 vilket blev slutresultatet.
Snart kan ni läsa om oss i Klippet oxå förrsten. Stefan "Luva" Lindén var och gjorde en artikel idag! Skoj! :-)

Nu blir det att kurera sig med en kopp kaffe, lite chips och Bajen - Ica Glenn (IFK GÖTEBORG) på tv.  Hoppas man är frisk på lördag, för då blir det partyyyy hos Jonas "Nykte" Nygren!

over and  out.../d.

Läs mera om matchen hos proffskrönikören Nygren

Midsommar o firande av systers körkort!

Bajsar björnen i skogen, sover Dolly Parton på rygg, Har Bingo Rimér det jobb som var tänkt till mig? Lika säkra ja på dom frågorna som på om det ksulle regna  på midsommar! Vi bor ju trots allt i Sverige, södra Sverige framför allt dom jävlarna i norr hade visst otäcka 25 grader varmt o sol.
Hursom så var det väldigt utspritt gäng av vänner den här midsommar, ngra var i Grebo på ngt, ngn var på femkamp, ngn var ute i ngn stuga och ngn (gissa vem..) jobbade. SÅ Jenny, jag, Henke, hans tjej Issabelle, Luva och en tjejkompis till honom bestämmde oss för att grilla. Mycket rikigt så började det regna. Men inget får förstöra en grillmiddag ju så vi trotsade vädret o käkade ute. Riktigt gott blev det, för min del vitlöksmarinerad fläskfilé. Finns inte mkt som slår det! :-)

Regnet öka i mängd och vi drog oss upp till mig istället. Mera öl, vin och cider konsumerades och iallafalla fall två oss blev lite väl glada i hatten kanske. Gissa vilka...:-) Sista timmen Jenny? Har du ngt spår? Kommer du på ngt så säg till. :-)

Hursom så var gårdagen, alltså lördagen hur skön o lugn som helst. Thina fyllde år och skulle ha fest på kvällen. Men jag var tvungen att tacka nej till inbjudan för att planeringen var att åka hem till föräldrarna och syster för att fira syrran som tog körkort i veckan som var. Och det ska ju naturligtvis firas.


image74

Uppdukat för grillning! Mor, katt och Emelie.


I vanlig ordning var det mat uppdukat till bristningsgränser och vilken mat sen. Massa gott kött och hemmagjord potatissallad med sockerärtor, rödlök o färskpotatis då så klart. Massor av god frukter fanns också. Daniel åt i för ovanlighetens skull en hel del. Men jag var inte ensam, även far, syster, mor och emelie lastade in ordenltigt. :-)

Kvällen avslutade med att jag jag gick förbi Thinas kalas o pratade lite med fröken Kambrink genom fönstret om hon hade ngt minne från kvällen innan, men mycket rikitigt så var det dåligt med det...:-)
Gick upp till Emelie o såg på Jurtjyrkogården istället....perfekt avslutning! :-)


                               

      Emelies ena kattunge...

Minigolf-serien är igång!

image71



Mina två vänner Henke och Gsson har som tradition att på sommrarna spela minigolfserie. Vi är som vanligt överseriösa med det vi gör. För fyra sommrar sen så satte vi oss o gjorde en tabell och vilka poäng som skulle räknas. Allt är noga uträknat och med våra regler. Allt ska avslutas med en runda med alkoholintag för att tabellen ska vara godkänd.

Hittills iår har vi spelat fyra rundor och det har som syns i tabellen inte gått ngt vidare för ngn av oss. Alldeles för högt snitt. Men det brukar bli bättre!

image72

Inför Fc Z United - Karlsson Hus

image70

Tifoansvarig Johanna har lyckats bra med tifon till våra matcher! Hon är även material-, sponsor-, massör-, sovuniransvarig. Dessutom grupie för ngn av oss...


INFÖR MATCH:

 Fc Z United  v/s Karlssons (Skit) Hus

Matchdag! Vi i vårat Fc Z United tar emot Karlsson Hus ikväll på konstgräsplanen vid Eksågen kl. 20.00. Vi räknar med att all vår publik kommer och hjälper oss fram till 3 poäng som vi verkligen behöver nu för att hänga med toppen av serien. Vi ställer upp med bästa tänkbara lag och går för seger.

Målv. Anders Eriksson

Backar: Jörgen Swärdh, Robban Nyström, Micke Eriksson, Anders Erikson

Anfall: Danne Norrman, Jonas Nygren, Jenny Kambrink, Stefan Swärdh, Stefan Sjöstrand.

Offensivt? Jajajmen! :-)

Avspark 20.00 (Alla viktiga och högriskmatcher spelas ju alltid 20.00....)

Slapparhelg med fel ligamästare!

                             image65


Aaaa vilken skön helg det var då! Har varit lugnt. I fredags så fick äntligen min Emelie hem sina små kattungar som är otroligt otroligt söta. Var väldigt blyga i början och är det väl fortfarande men det har blivigt bättre. Helt naturligt så var dom mest under soffan och under andra trånga utrymmen och gömde sig. Men rätt som det var i lördagskväll så började dom gå runt i lägenheten uppe hos Emelie och undersöka och utforska sitt nya hem. Dom brottades och lekte precis som kattungar ska.
Nu är det vad dom ska heta då. Jag tycker Sigge och Solvej (jag vet, det stavas inte så egentligen.) Mn enligt Emelie heter dom Musse och Mimmie. Vi får vem som får sista ordet i den fråga...:-)

                               image66


Iövrigt i helgen var det mest familjemys med supergod middag hos Emelies föräldrar, Clabbe och Laila i lördags. En del och vin rann ner och det smakade rirkigt bra det! Satt o slökollade på När mörkret Faller. Riktigt bra och hemsk svensk thriller. Handlar dels om kvinnomisshandel och dels om hedersmord. Helt sjukt att se hur det fungerar vi vissa sjuka traditioner och regler. Allt hur fan är sånna människor skapta. Ursäkta mig men ärligt hatar sånna där fega jävlar och allt ni står för!!!!

Igår kväll skulle helgen knytas samman på bästa sätt var det tänkt, var laddad till tänderna och skulle se avslutningen och ligaslutet på spanska ligan. Mitt hjärta klappar för Barca. Men det såg tungt ut inför matchen. Real Madrid behövde "bara" vinna över Mallorca hemma. Och mycker riktigt efter mycket om och men så stod Real Madrid där som vinnare. Tyvärr! 

                       

Ikväll blev det korpmatch mot Humpa. Har skrivigt väldigt mycket om fotboll nu så hoppar över ngn närmare redogörelse idag....(Kan bero på att vi fick stryk oxå.....)

Midsommar är på gång och som vanligt runt den högtiden så är det inte en jävel som vvad som händer. Det ska vara så specillet på ngt sätt alltid. Jag menar nästan alla andra helger under året brukar vi göra det så enkelt som möjligt. Vi ses hos den eller den personen och så löser sig resten. Nu blir det lite för mycket som ska ordnas och då orkar ingen till sist. Min Emelie ska jobba precis som vanligt så vad ska då Danne hitta på? Jögga frågade om jag skulle med till en kompis till honom. De skulle grilla och ha femkamp. Vet inte vad jag vill. Jempan och jag pratade lite om att grilla och lira kubb och sånt. Låter skoj tycker jag! Hoppas solen är framme så kan det nog bli kubb, grill och öl!

Efterfesten.com

Over and out...../d.

Studenttider...

När man ser alla party som är runt kring hela tiden så längtar iallafall jag tillbaka till den dagen eller snarare den veckan som man tog studenten. Så skoj vi hade, fest vid Bysjön många kvällar den veckan för att  på fredagen avsluta allt i kanonväder och stor fest på Stallet här i Åtvid. Underbar vecka som fick ett perfekt slut på alla sätt!
Hoppas nu att alla studenter här i Åtvid får det perfekt imorgon och att det blir massor av party och trevligheter.....:-)
Vill gärna gå ner på utspringet imorgon men som vanligt ska man vara på det där jävla jobbet..ovanligt! INTE!!

Så är det..jaha idag då? Var o käkade pizza med killen som jag är assistent åt på jobbet. Han slutar trean nu och vi firade det med att käka pizza och snacka lite skit, komma ifrån skolmiljön lite och prata om andra saker. Trevigt var det verkligen.

När pizzan var uppäten och magarna proppfulla så bar det av upp till Gsson, hämtade upp honom. Vi skulle ner till Falerum, närmare bestämmt Dackevallen och se lokalderbyt mellan Falerums IF och Grebo IK. Lokalderby i div. 5. Mina två jobbarkompisar Mattias och Mattias. Eriksson och Strömberg i efternamn spelar i varsitt av lagen och efter psykningar som pågått under senaste veckan så var det dax på torsdagskvällen för drabbning.
 
                image64

Redan från start var det Falerum som tog tag i taktpinnen. 1-0 sattes efter ett inlägg och styrning från nära håll. Grebo lyckades kvittera, men var aldrig nära i den här matchen. Falerum var faktiskt riktigt bra, Herr Eriksson fick göra 2-1 och i slutsekunderna efter en kontring rullades även 3-1 in. Falerum var bra och välförtjänta av vinsten på en riktigt kall och blåsig Dackevallen.

Falerums I.F

Grebo IK

Over and out.../d.

Fc Z United - Kommunal

                          image53


Äntligen var det då dax för matchen som jag har väntat lite extra länge på. På onsdagkvällen skulle vi nämligen möta mitt gamla lag, Kommunal. Taggade upp till tänderna ställde vi bästa tänkbara lag på plan mot laget som hittills var obesegrade i serien. Vädret var lite svalare idag än när vi spelade senast mot Å.H.T och det tackar vi för. Kändes mkt bättre i kroppen idag, helt plötsligt orkade man det där lilla extra igen. 

         
  
Från vänster:
Taktiksnack innan match, Viktigt att hålla tungan rätt, vätskepaus i halvtid


Matchen då? Om vi var besvikna senast för att vilja saknades, att tankar som att vi redan skulle ha hade vunnit innan vi kom in på plan osv var som bortblåsta. Ikväll ställde vi Fc Z United på plan med full fokusering, med helt annan iställning!
Det mäktes direkt att idag ville vi spela, vi började bra. Vi tog tag i spel, målchanser och löpningar direkt. Mycket riktigt så tog vi ledningen oxå och gick ifrån till 3 - 0.
Vi bestämmde oss för att inte avvakta över huvudtaget utan ligga på precis som vi gjort hela matchen hittills. Tyvärr reducerade Kommunal till 3-1 och en liten liten ängslan kom smygande...sen kom kvällens huvudperson in i handligen. Nämligen våran kära (?) domare. Han dömmer en egen match vid sidan om den som spelas känns det som. Ska inte vara sur o klaga för mycket o tjata om det men ibland funkar det inte bara.  


         

Från vänster: Mål!!, Steffe Sjöstrand får ont i närkamp, Fråga mig inte vad min hand gör just där

Hursom. Kommunal gör 3-2, båda lagen får varsin utvisning och det ställer till det mest för oss tyvärr som inte får det att klaffa iochmed att vi måste byta possitioner. Och naturligtvis med matchen sista spark så kvitterar dom gula i Kommunal till 3-3. Skulle inte klaga, MEN när vår målvakt har två spelare på sig som gör allt för att han inte ska kunna röra sig och trycker honom i backen SKA det vara frispark. Men inte och det kändes duktigt surt att förlora två poäng på det sättet.

           

Från vänster: Muren är uppställd (Jag, Steffe Sw, Micke), Världens bästa Jenny, Försvarsspel

Hursom så ska vi vara nöjda med det här resultatet. Det var trots allt mot ett lag som inte hade tappat en ända poäng innan matchen mot oss. Och kanske framför allt hur vi gör det. Vi gör allt som vi sa innan. Helt annan inställning!

Tack Johanna som fota allt oxå.

Det var det, inget seriösa är vi som kanske märks. Men som va fan, vi älskar ju det här med sport..hahahaha...

Jonas kommentar om matchen!


Jonas kommentar om matchen



Det är ju är bara en lek.....

SÅ FAN HELLER!


Är man född sportfåne så är man. Det var så tydliget efter dagens match med världens bästa korplag. Fc Z United. Vinst med 8-5 för övrigt. Trots att stolpskottet till dommare skrev 7-5 i sin bok men skitsamma, tre poäng hur som.

Men hur som, det var så tydlig efter matchen idag att man kanske tar det lite på för stort allvar ibland. Efter matchen sitter Jögga o jag o smådeppar över att vi var så dåliga idag, trots vinsten. Fram kommer en kille från motståndarlaget. Strålande glad och småpratar o skrattar hela tiden, småskämtar om "att vi fick stryk som vanligt!", "ni var bättre osv.." Haha..så hade jag inte varit om vi fått stryk...som sagt...Det är då fan ingen lek! :-)

För övrigt var det riktigt skoj att få spela match igen, var länge sen nu! Uppehåll på en månad nästan. Varmt så man höll dö redan innan match och det var o blev en riktigt svettig kväll. Otroligt varmt gjorde att man inte alls orkade så mycket som man ville. Bidrog kanske allt för många öl och allt för mycket god mat den senaste tiden till det tro?? :-)

Undertecknad fick iallafall sätta 1-0 och sen var vi väl hyfsat säkra på vinsten under matchen. Men vi spelade långt från bra, dålig inställning, dåligt spel och alldeles för mkt slarv. Det måste vi ändra på annars blir det tufft på onsdag när vi möter obesegrade Kommunal.
Skoj förövrigt att folk från jobbet kom o tittade på oss. Sånt uppskattas! :-)

Nu öppnar vi en öl o ser vidare på reprisen av Bajen-matchen. Go Bajen go!


Over and out..../d.

http://www.laget.se/bruketsaik >>>> Korpens hemsida

http://nykte.blogg.se/1181595292_tvidabergs_hus__takvn.html   >>>> Jonas tankar om matchen!

Lördag på beachen!

puh...den här dagen var inte at leka med. Vilken värme, vilken underbar värme! Finns det något bättre att vakna o se att solen skiner, det är blå himmel o fåglar som kvittrar! Älskar sommaren, allt och nästan alla blir så mycket gladare. Folk springer kring i mindre kläder (vilket kan blir riktigt rikigt trevligt ibland...)

Den här lördagen, så skulle TYVÄRR och som vanligt min älskade Em jobba. Suck. Hon gör det alltid när jag är ledig, det är mindre skoj o mindre bra. Gäller för oss att utnyttja den tiden vi får tillsammans!
Hursom så ringde jag en signal till Jörgen för o se läget o vi bestämmde oss för att det blir en sväng till Bysjö-Beach :-) Gillar inte stället egentligen ngt vidare men ja det får duga när man inte orkar ta sig för en resa neråt kusten eller liknande..
Vi bestämmde träff vid elva och förrut om Jörgen så hade han sin son Kevin med sig. Även Anna, Fredrik, och Jenny S hängde på. Blev en varm och skön dag. Massa bad och massa massa sol....härligt härligt....

image52

Kvällen hade jag bestämmt att den skulle va lugn! Planerade tvätta o fixa hemma. Grilla, dricka ngn öl och se på när spanska ligan KAN avgöras..(hoppas den inte gör det!) Genomtrevliga Jonas ringde o bjöd mig på grillkalajs men hoppade över det, även gsson ringde o var sugen på att hinka bärs. Men idag så skulle det var lugnt och så fick det bli!

Har grillat underbart gott oh god potatisgratäng till. Har runnit ner ngn öl och ett par glas vin oxå! Laddat för spansk fotboll nu! Ska se Real Madrid som faktiskt kan vinna ligan ikväll, eftersom mitt hjärta tillhör Barcelona så hoppas jag att det blir förlust för Real och vinst för Barca mot Espanyol.

Hoppas alla andra runt ikring har det bra!

Skål o Go Barca! :-)
   image49   image50 image51

Pussst...sommarvärme....


         image46


Det var förebannat så varmt det var ute idag då...men man ska inte gnälla över det. Jag älskar värme, sol o fint väder. Hörde lite gnälliga röster idag om att det var alldeles för varmt. Aldrig säger jag, det är perfekt nu! Finns ju inte mycket härligare saker än att kunna gå ute i så lite kläder som möjligt, kanske spana lite på andra som har så lite läder som möjligt på sig oxå.....:-)
Man blir shoppingsugen oxå, vill ju ha massa nytt till sommaren. Vill ha ngt snyggt linne, finns ett Emilio-linne på MQ som jag snart planerat att lägga vantarna på, vill ha nya shorts. Hittade vrålsnygga på Carlings som det får bli tror jag. Ja och lite allämnt sådär vore inte fel...

           image45


Emelie o jag passade på att packa picnickorgen full av godsaker och ge oss ut till underbart fina Adelsnäsparken för att äta kvällsmaten där. Skapligt skönt blev det. Massa sol, god mat och mysigheter. Köpote med jordgubbar oxå. Sanslöst vad gott det är. Fattades bara lite glass o lägga dom i....
Jag fotade som vanligt massor och Emelie roade sig med att läsa nya FHM. :-)

            

Har bytt kammrem på bilaset oxå idag, eller jag är väl synd o säga men dom fixade det på verkstaden. Hatar min biljävel alltså. Hoppas verkligen den håller o funkar som den ska nu..annars blir det o sänka skiten i Bysjön snart alltså....

                     

Emelie o jag har bokade in en resa till Öland oxå. Vi sticker dit under vecka 29. Blir att bo på Strand Hotell i Borgholm. Ska bli så underbart skoj! Hoppas på massa sol, bad och hotellmys! :-)

image44

                 Strand Hotell, här ska vi bo i sommar!




Over and out.../d

Nationens Dag! Hoppas det blir mos av Island!

Som denna vecka såg ut skulle alla veckor se ut. Helt perfekt ju att ha en avbrott mitt iveckan för lite återhämtning. Hade "nöjet" att jobba 8.00 - 18.00 i tisdags så när äntligen klockan krypigt fram till sex så bar det av hemmåt och hem till Emelie som hade maten färdig! Underbart att få sätta sig o känna att man var ledig imorgon då! :-) Tack för god mat oxå älskade.
 Kvällen i övrigt så blev det en sväng till stallkiosken för glass, sen gick vi en sväng vid Bysjön. Jag fotade lite. Lägger upp ngn bild...Fan så fint det är runt sjön....var lite fester o grejjer runt badplatsen. Glada studenter,  Fan vad avis man blir när man ser det! Det var SÅ skoj den veckan.....hahaha....

Tanken var att vi skulle gått ner till Gruvan en sväng o kollat om det var ngt folk på nationaldagsfesten som tydligen var där igår. Men en alldelses för trött Swärdh somnade i soffan o en alldeles för pigg Danne tog tillfället o kolla på zombiefilm. Skoj med splatter! :-)

Idag har vädret varit så där underbart så man bli ju fan nästan tårögd. Bra väder o ledigt = fotboll eller hur? Sagt o gjort. Ringde vännerna o frågade om intresse fanns. Många i bekantskapen skulle till Vadstena idag fö ngt "mopedåkarträffande"  av ngt slag! Så vi var inte många men iallafall Jonas, Jögga, "Kriminelle Kambrink", jag och Andreas slet på Edberga ett tag! Mycket solning oxå...:-)

Kvällen ska avslutas uppe hos Johanna, Stefan och söta Leah med Sverige - Island på tv. Zlatan på bänken igen hörde jag. Ska ÄNTLIGEN Rosenberg lyckas i landslaget. Jag är tveksam till det, men jag hoppas så klart!

www.modellbilder.se

over and out.../d



                                

Helg i Åtvidaberg

Lördag var helt o hållet vidg till fotboll. Det hade planerats för fest hos Stefan Sw. med grill fotbollsspelet 13 rätt och sen då naturligtvis Danmark mot Sverige i Em-kval fotbollen.


                 image27
                                                               
 
Underbart väder på dagen gjorde att min älskade Emelie o jag tillbringade i stort sett hela eftermiddagen men solning o massa mys på balkongen. Underbart skön o avslappnande eftermiddag! Tyvärr skulle Emelie börjar jobba vid fem så hon kunde inte följa med till Stefan. Så gärna som hon hade velat vara med på en kväll med bara fotbollssnack. (Okej Stefan pratade en del om Thina oxå...)
                          
          
             Så gott! :-)

Sagt o gjort vid sex tiden så trampade Henke o jag iväg ner mot Valkaren där Stefan huserar och möttes upp av övriga. Jenny, Jögga, Jonas, Anna, Thina, Gsson, Kalm o så Henke o jag då! Vi grillade, vräkte i oss en hel mängd Mariestad o hade det trevligt i största allmänhet. Klockan började närma sig åtta och det var äntligen dags för det vi alla såg fram emot .Avspark. Och vilken start det blev...men som alla vet så slutade inte lika bra kanske. Visst håller med om att det är bra att verkligen markera på det här sätet, att det inte ska kunna ske att supportar hoppar in på plan o förstör matcher. Men det vill till att det är koncekvent nu så att det inte blir så att matcher fortsätter spelas trots att det hoppar in folk på planerna vid andra tillfällen.
                    image28

Ngt 13 rätt blev det aldrig av att spela, vi var alla smått chockade hur fan det kunde sluta som det gjorde. Det som var sån grym fest fram tills dess. Hursom, ölen flödade och det blev dax för en sväng till Gruvan. Skoj var det o gått fyllekäk på Kebabbaren! :-)

                   image30
 

Idag så har det tränats fotboll med Fz C United. Varmt och härligt! det här vädret älskar man ju! Efter
träning bestämmde vi att det var dax för en mingolfrunda. 8 pers var vi. Riktigt skoj men så illa det gick
för min del..slutade femma tror jag. Illa säger vi om det, ännu sämmre för proffsbloggare Nygren som slutade
på en hedersam sistplats! :-)

                     image31

Vi avslutade helgen med att eliten, (jonas, jag, jögga, stefan sw, Stefan "Kusk" Sj.) stack iväg till Stallkiosken o tryckte ner varsin glass o diskuterade helgens bravader. Det var det hela. Skoj helg med fest, fotboll o goda vänner. O dessutom massa kärlek med Emelie i fredags.



      

Over and out../d


Pirates 3 o kinaresturang. Helt okej fredag! :-)

Så var det dax för fredag igen. Galet galet skönt. Just denna fredag har man längtat extra mycket till. Min Emelie har kommit hem igen från resan och vi har planerat att åka på bio och käka på ngn resturang i Linkan.

Sagt o gjort så drog vi in till lkpg på eftermiddagen idag. Tog en snabbsväng över Ikano oxå innan, inhandlade en ny fotboll! :-)

Väl inne i lkpg så bestämmde vi oss för att kina mat var det som gällde för kvällen, Ming Palace. Bufé blev det. Ät hur mycket du vill. Passar herr Norrman hur bra som helst! :-) Efter alldeles för många portioner så fick det blir lite jordgubbar till efterrätt. Så gott men OJ vad mätta vi var när vi gick därifrån....

image22     image23

Bion vi skulle var ju naturligtvis avslutande delen i Pirates of the Caribbean - serien. Den var i vanlig ordning skitcool, med underbara miljöer o riktigt bra skådisar. En sån film som man ska se på bio. Stentuff! :-)

image24





Imorgon är det sagt att det ska bli fest! :-) Grabbfest hos Stefan "Stekarn" Swärdh. Massa fotboll, grill o öl!! Sverige spelar viktig viktig match i em-kvalet mot Danmark. Hoppas att ni alla redan vet det! Sverige vinner med 2-1. Sveriges mål gör Allbäck o Ellmander. Förhoppningsvis så börjar Zlatan på bänken....

Nehe..vad säger du Em, ska vi göra som dom gör på filmen på tv nu eller? :-)

over and out.../d

RSS 2.0