Team Sandtag ska ta tag i det igen!

image534

Börjar bli dax för den årliga innebandyturneringen här i Åtvidaberg. Turneringen har spelats två år tidigare. Och vinnare båda åren är...ja naturligtvis vi, Team Sandtag!

Lite förändringar i laget till iår. Har under vintern spelat in Håkan i laget. Hur bra som helst och en riktigt förstärkning. Tyvärr så har Kjell fått lämna in handduken för spel och tar istället över rollen som coach! :-)

Har hört att det är väl dåligt med anmälda lag hittills. Så se till att anmälda ditt lag nu!
Turneringen spelas lördag 5 april i sporthallen. Spelar du inte själv så se till o va där o heja!

image535
Vinst igen??

PåskKAOS 2008

image504

Storhelgsfesterna är bland det roligaste jag vet! Inget går upp mot juldagen, påskafton, midsommar och Halloween-festerna. Brukar se till o ha fest hemma hos mig just då. Midsommar brukar man väl va ute iochförsig men i övrigt iallafall. Det brukar bli mycket folk och alla är på bra humör. Påsk iår var inget undantag!
Mycket folk, fest hos mig och bra stämmning.

          

Grabbarna från innebandylaget kom ner från Linköping oxå. Riktigt skoj att ni var här. Milla var oxå nere. Lika skoj det! :-) Alltid skoj med lite nytt folk! Ni är välkomna tillbaka!

När vi tyckte att grannarna hade fått nog med liv från min lägenhet så drog vi ner till Gruvan. Samma sak där. Det är alltid roligast där under storhelgerna. Och det är faktiskt skoj på Gruvan när det är mycket folk. Många gnäller och gnäller på det stället. Men jag tyckte det är hur bra somhelst när det är mycket folk! 
Skitskoj kväll från början ända till slutet.

           

Blev dock inte mycket sömn direkt mellan lördag o söndag. Milla och Dan sov hos mig o vi somnade väl runt halv sex eller något skulle jag tro. Så sjukt seg var man igår. Somnade nio första gången, var vaken en sväng runt halv elva o prata i telefon, sen sov till nio imorse. Rätt trött...:-)

     

MASSSA bilder blev det från festen. Ännu mera som inte fick plats här. 18 års gräns på dom...

Over and out! /D

GLAD PÅSK!

image503


Glad påsk på er bloggläsare!

Nu har man tagit påskledigt. Och visst är det alldeles underbart! Hoppas solen får skina nu oxå och att inte den där snön som hotar på väderkartan kommer hit alls. Vill ha vår och inte massa eländig snö!

Som sagt. Glad påsk!

ÄNTLIGEN!!

image496
Den här gången är det ingen fakead Photoshop bild. Nu står den faktiskt här på riktigt, äntligen!

Men vi tar det från början. Igår så var det dax för resa mot Ullared. Tillsammans med Emelie, Jossi, Stefan, Emma och Henke.
Omänskliga 03.58 rullade världens finaste (Hrmmm...) Opel Vectra iväg från Åtvid. Mötte upp Jossi o Stefan och sen drog iväg till Linkan för att hämta upp Emma och henns Henke.  Eller rättare sagt så gjorde Stefan och Jossi det. Emelie o jag drog vidare mot hockeymetropolen Jönköping för att leta rätt på ett bra fikaställe till övriga kom ner dit. Väl där så samlade vi ihop gänget med shoppinggalningar och intog god frukost. Inte varje lördagsmorgon klockan 06.00 man äter frukost i Jönköping. 

Segaste sträckan att köra på väg till och från Ullared är Nissanstigen. Sträckan är 10 mil mellan Jönköping och Skeppshult, och den tar aldrig slut känns det som. Men till sist så gjorde den det iallafall och vi kunde svänga av och dra iväg dom sista milen innan vi var framme i zombietanternas paradis. Ullared!

    

f.v 1) Zombietant1.   2) Zombietant 2.   3) Världsherre   4) En av de två vagnarna....   5) Jossi o Stefan är pank efter gått genom kassan! 

Stefan och jag gick mest o drällde på förmiddagen. Småshoppade lite och var runt o kollade teknikavdelningen och snackade skit medan dom andra fyllde snabbt sina vagnar med kläder och diverse andra saker.
Har absolut inget emot Ullareds kläder. Jag har själv köpt saker därifrån. Men tycker att det mesta i klädväg inte riktigt är min grej. Visst jag köpte ett par skitsnygga jeans, en snygg munkjacka och så men överlag så känns det lite, ja inte min grej riktigt. Så vi höll oss mest till det tekniska.

image502
En av det 58 (!!) kassorna

Tanken jag hade från början var att jag skulle inom snar framtid beställa den TV som jag tjatat om i evigheter. Sen har bilreparationer kommit ivägen och massa andra utgifter. Men nu var det dax hade jag bestämmt. Det är ju så att NetonNet har sin lagerbutik just i Ullared. Så tanken var att fanns det plats i någon av bilarna hem så vore det ju smart att köpa TV:n redan då för att slippa betala onödig frakt.
Efter noga mätningar av kartong och baksäte i min bil så skrev jag på kvittot till min Samsung 40m87 runt tvåsnåret i går eftermiddag. Helt okej känsla! ÄNTLIGEN!

Blev galet bra hemma oxå när den var uppackad och installerad. Sjukt bra bild. Kopplade datorn till den direkt så man kan ha den som skärm. Spelen blev inte tråkigare direkt. Så nu blir det att slakta orcher i Warcraft i 40" istället. Inte blir det ju sämre av att det första jag såg på den var reprisen av Hv´s match mot skoterraggarna i Skellefteå. Hv vann och fullständigt krossade med 7-1. Helt okej första match att se. Kommer nog bli en aning mer hockey på den där tvn tror jag....

Ja det var den lördagen det. Tack för sällskapet alla som var med. Skoj o trevlig lördag!




TRADERA

image495


Lägger lite reklam för min auktion på Tradera.

Sony Ericsson k800i

Helt ny och oanvänd i orginalförpackning.

Gå in buda!! :-)


Partyhelg!

image485

Partyhelg så det heter duga blev det den här helgen. Började runt halv sex på fredagseftermiddagen och avslutades i går natt någongång. Det var väl iochförsig lite uppehåll igår på dagen kanske men båda kvällarna var iallafall bokade för fest!

image491
Frida, Bkörn och Benny

I fredags så var det Anna som firades för hennes 25-års dag. Fyller egntligen på tisdag men firades alltså i fredags. Temat för kvällen var schlager. Jag, Stefan o Jörgen förvandlade oss till Abba. Tanken var även att Emelie skulle vara med och göra gruppen fullständig men jobb satte stopp för det!
Jempan tyckte väl dock att jag såg lite väl manlig ut för att va Frida så hon slet fram smik och grejjer från alla hörn. Resultatet blev någon form av blandning mellan Christer Lindarv och Mötley Crue. Föredrar och bli jämnförd med det sistnämda helst...Kul fest var det iallafall och stort tack till Jonas och Anna för god mat! Tack Jossi oxå för ditt enorma arbete med scenkläderna!

                

f.v 1) Jempan sjunger såå fint så..2) En duett mellan Shirley Clamp och Benny Andersson 3) O så var det Jonas oxå..4) Intressant läsning det där...5) Hellre än bra kan man sammanfatta den där duetten.

           

f.v 1) Jempan fixar till sista detaljerna 2) Glad Sanna 3) Mys i soffan

Lördag då? Joho då var det inflyttningsfest hos Maja i Linköping.
Började kvällen med att piska upp vårt motstånd i innebandyn i Linköping med solklara 8-4. Med ytterligare en seger i bagaget och humöret på topp så drog vi iväg för att få i oss lite mat innan det var dax att drälla in hos Maja. Hamnade på någon resturang i Tannefors som visade hockeyn på storbild så det var rätt bra stämmningen där inne för att utrycka det milt. God mat hade dom oxå så vi satt kvar där ett bra tag och pratade med folk o käkade gott. Jögga, kan bli ett telefonsamtal från Madde sen när sviten är bokad. HAHAHAH!

Runt åtta så var det dax o dra sig till Maja iallafall. hade bara träffat två av personerna som var på festen innan. Så det fanns en hel del nytt folk att bekanta sig med vilket alltid är trevligt. Inte varje dag man festar med 20 talet bosnier men någon gång ska man göra det oxå. Stora skillnader mellan människor märker man så där. Stor skillnad från våran verklighet i många fall. Just därför är det extra skoj och trevligt att vidga vyerna ibland.
Dock kommer jag aldrig förstå mig på den där musiken Maja...
Avslutade kvällen på Platens. Det kunde man dock varit utan. Roligare på förfesten :-)
Skitkul hade vi iallafall och även stort tack till dig Maja för bål, öl, chips o grejjer. 
 
Riktigt fin lägenhet har du ju hittat oxå Maja. :-)  TYVÄRR togs inga kort i lördags. Riktigt illa. :-(

Over and out! /D.

Danne goes SLEAZE!!!!

image483


Sällan ser man Danne i smik, peruk och massa schalar och annat elände.... Såg ut som en blandning av Mötley Crue, Crashdiet och äckliga The Poodels. Glamrocken lever eller hur?? :-)
 

Smakprov redan nu, mera kommer senare. Rädd för att proffsbloggare Nykte har en hel del att bjuda på redan tidigt imorgon....:-)


 

Besök på Viking tattoo!

image482



Har länge funderat på vad för tatto jag ska göra. Vill verkligen göra en ny, men har velat framoch tillbaka om vad jag ska göra och var den ska sitta. Något motiv som föreställer en figur eller varelse har jag bestämmt mig sen länge att det ska bli den här gången Tribal har jag redan och sen har jag ju vapenskölden på benet. Så nu är det dax för något annat.
Musik är något som jag älskar och har länge lurat på att ha någon logga eller skivomslag eller liknande. Letade efter en snygg bild på Misfits - skallen. Men blev aldrig riktigt nöjd...
Men så var jag inne på någon skum hemsida och hittade bilden över här. Slash, gitarrist och övercool medlem i husgudarna Guns n roses. Bättre kan det ju knappast bli. Dessutom är bilder sjukt snygg oxå.

Så idag var jag inne hos Nypa på Viking Tatto i Linköping och pratade storlek, pris och placering. Kom fram till att för att få den bra med alla detljer måste den förstoras en hel del mot vad jag hade tänkt mig från början, så kanske den skulle bli bra mellan skuldrorna. Ska ta en rejäl funderare över det.

Over and out! /D.

Stallet VS Gruvan

image477


Problem på landsbyggden finns det gott om. Åtvidaberg är inget undantag. Igår var problemet att det fanns två (!) ställen att gå till. Det var nämligen fest på både Gruvan och Stallet där Falerums IF hade sin årliga fest.
Anledningen att jag skriver att det var ett problem är att folket som går ut i Åtvid helt enkelt inte räcker till två ställen vid en "vanlig" lördag. Nu blev det så att Gruvan var i stort sett tomt och massa folk på Stallet. Synd med tanke på att Gruvan ordnade ett band som är bra för engångsskull. Nu gick de flesta tyvärr miste om det.

Jag valde Gruvan just för att Bangarang spelade där. Gjorde bra ifrån sig tycker jag. Skoj med ett coverband som vågar spela annorlunda låtar och inte bara hålla sig till tråkiga urtjatade samma gamla låtar om och om igen!

Men innan Gruvan så var vi ett litet gäng som var hemma hos Emelie på förfest. Linda, Gsson, Dan, Camilla, Johanna och Malin slöt upp och vi hade skoj ett tag innan det blev väldigt bråttom för en del att ta sig till Stallet.
Gsson, Dan och jag drog dock hem till mig en sväng och stökade. Massa gamla minnen gicks genom och en hel del punkrock bjöd vi mina grannar på!

Dan och jag hasade oss till Gruvan iallafall, folktomt tyvärr. Blev väl några till när Stallet hade stängt men alldeles för lite tyvärr.

Vaknade alldeles för tidigt idag och har inte varit direkt pigg. Sliten så det var något fullständigt otroligt. Att det som var så gott igår kan va så äckligt idag! Aldrig mera....hahaha...

Ikväll blir det för hoppniingsvis lugn och ro med pizza till En annan del av Köping.


Gruvans hemsida









Tyvärr blev det inte så mycket bilder igår på övriga. :-( och dom som togs är inte direkt lämpade för det här stället......

RSS 2.0