Fc Z United - Kommunal

                          image53


Äntligen var det då dax för matchen som jag har väntat lite extra länge på. På onsdagkvällen skulle vi nämligen möta mitt gamla lag, Kommunal. Taggade upp till tänderna ställde vi bästa tänkbara lag på plan mot laget som hittills var obesegrade i serien. Vädret var lite svalare idag än när vi spelade senast mot Å.H.T och det tackar vi för. Kändes mkt bättre i kroppen idag, helt plötsligt orkade man det där lilla extra igen. 

         
  
Från vänster:
Taktiksnack innan match, Viktigt att hålla tungan rätt, vätskepaus i halvtid


Matchen då? Om vi var besvikna senast för att vilja saknades, att tankar som att vi redan skulle ha hade vunnit innan vi kom in på plan osv var som bortblåsta. Ikväll ställde vi Fc Z United på plan med full fokusering, med helt annan iställning!
Det mäktes direkt att idag ville vi spela, vi började bra. Vi tog tag i spel, målchanser och löpningar direkt. Mycket riktigt så tog vi ledningen oxå och gick ifrån till 3 - 0.
Vi bestämmde oss för att inte avvakta över huvudtaget utan ligga på precis som vi gjort hela matchen hittills. Tyvärr reducerade Kommunal till 3-1 och en liten liten ängslan kom smygande...sen kom kvällens huvudperson in i handligen. Nämligen våran kära (?) domare. Han dömmer en egen match vid sidan om den som spelas känns det som. Ska inte vara sur o klaga för mycket o tjata om det men ibland funkar det inte bara.  


         

Från vänster: Mål!!, Steffe Sjöstrand får ont i närkamp, Fråga mig inte vad min hand gör just där

Hursom. Kommunal gör 3-2, båda lagen får varsin utvisning och det ställer till det mest för oss tyvärr som inte får det att klaffa iochmed att vi måste byta possitioner. Och naturligtvis med matchen sista spark så kvitterar dom gula i Kommunal till 3-3. Skulle inte klaga, MEN när vår målvakt har två spelare på sig som gör allt för att han inte ska kunna röra sig och trycker honom i backen SKA det vara frispark. Men inte och det kändes duktigt surt att förlora två poäng på det sättet.

           

Från vänster: Muren är uppställd (Jag, Steffe Sw, Micke), Världens bästa Jenny, Försvarsspel

Hursom så ska vi vara nöjda med det här resultatet. Det var trots allt mot ett lag som inte hade tappat en ända poäng innan matchen mot oss. Och kanske framför allt hur vi gör det. Vi gör allt som vi sa innan. Helt annan inställning!

Tack Johanna som fota allt oxå.

Det var det, inget seriösa är vi som kanske märks. Men som va fan, vi älskar ju det här med sport..hahahaha...

Jonas kommentar om matchen!


Jonas kommentar om matchen



Kommentarer
Postat av: jossi

tur man fotar bättre än ni spelar boll ;)

2007-06-13 @ 22:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0