Smärta!


Ser ju glad ut än så länge iallafall...

Då var den ÄNTLIGEN gjord då! Min Slash-tatuering på ryggen! Har väntat i flera månader på den sen jag bokade tiden. Så igår var det äntligen dax att sätta sig i stolen.

Ska villigt erkänna att det första jag tänkte när tatuerare Magnus satte nålen mot min kropp var, det här du Daniel, det kommer bli två jävligt långa och smärtsamma timmar. Mycket riktigt så blev det just så oxå. Jag har en tatuering på armen och en på vaden. Ingen av dom går att jämföra. Ryggen och speciellt då över ryggraden gjorde förjävligt ont! Men det är bara att stå ut och bita ihop om man ska bli snygg!


Halvvägs!





Så där ja...

Jag är absolut nöjd med den. Eftersom den sitter på ryggen så ställer det ju till lite problem med att se hur den verkligen blev men jag är jättenöjd efter att ha studerat bilderna. Nu ska den bara läka snyggt oxå hoppas jag på!

Kusken var ju oxå med och prydde sina bägge underarmar med sina två barns namn. Charmtrollet Leah fick sitt namn på höger arm och Neo som bor i himlen fick sitt namn på vänster. Blev oxå skitsnyggt och jag tror inte att det var första o sista gången för Stefan heller va?


Ser såå skönt ut det där Kusk!


Klart!

Tack för sällskapet Johanna och Leah! Bra att ni  var med och tog hand om oss karlar när vi hade såååå ont! :-)

Om en vecka...

Om en vecka så är det dax för att sätta tatto nummer tre på kroppen. ÄNTLIGEN dax..den här gången är det ryggen som ska smyckas..:-)

Blir det bra tror ni??


Kräftor, det är goa grejjer det!



Mor och far bjöd in till kräftmiddag på lördagskvällen. Syster och jag var naturligtvis inte sena med att tack ja till det.
Hemma var det uppdukat som vanligt med allt man kan tänka sig! gott och trevligt! Tack för det!
Det har snackats i alla tider som jag kommer ihåg om hur mycket jag äter. "Jag förstår inte hur det är möjligt", "Hur kan du äta som du gör och ändå syns det inte på dig" osv osv. Så har det alltid låtit runt matbordet när jag sitter där!
Nu, kära Pappa, förstår jag varifrån jag har fått dom generna...haha..matvrak!





Lik!


Katt var naturligtvis nyfiken på kräftorna!


Revansch.....

Revansch!!!!!!!!!!!!!!!!!



Det var det roliga det...

För exakt fyra veckor sedan så hade just min första semesterdag tagit slut. Hade fyra otroligt sköna veckor framför mig. Invigde jue semestern med att åka till Visfestivalen i Västervik. Fattar inte att det gått fyra hela veckor sedan dess. Så nu är semestern slut med andra ord. Tillbaka till vardagen på jobbet....Galet fort har det gott, men OJ vad det var skönt att vara ledig!

Avslutade iallafall semestern mycket trevligt i lördags med en sväng till Linköping med vännerna Jempan, Henke, Stefan, Håkan, Jörgen. Vi var först o käkade på grekresturangen Afrodite. Underbart god mat! :-) Sen blev det uteserveringen på Filbytertorget. Så skönt och härligt o sitta ute där och slappa och snacka skit! Gjort alldeles för lite av det i sommar faktiskt. Ja inte snackat skit alltså, utan suttit på uteserveringar. Snacka skit har vi varit rätt bra på fakitkst! :-) När glasen var urdruckna så tog vi iallafall en sväng in på Harrys ett par timmar. Kanske inte det roligaste stället på Ågatan med det funkar fint någon gång ibland det oxå. Träffade lite småskoj folk. Så timmarna flög iväg!

Mackan var chaffis för kvällen och han ville hem runt tolv så vi drog oss ner till åtvid igen, där Jempan, Henke, Jögga och jag avslutade kvällen på Gruvan. Inte särskilt mycket folk ute i Åtvid. Men vi snackade bort kvällen med dom som var där iallaflall. Skön avslutning på semestern :-)

      

Söndagen var en resa till Vingåker planerad. Närmare bestämmt till Factory Outlet som ligger där. Shoppade nya skor och ett par jeans för ett bra mycket billigare pris än vad samma varor kostar i ordinarie affär. Passar perfekt för en fattig och underbetald elevassistent som mig med andra ord! :-)

  


Iochmed att semestern är över så är det ju inte total depp. Faktum är att det äntligen är dax för fotboll igen! Vårat kära Fc Z United spelar ikväll. Hoppas på vinst trots att vi inte får ngt stöd på läktaren från fanclubavdelningen som har växt fram i Västervik nu oxå. :-)  Ordinare supportar är på plats hoppas vi på iallafall.

Stockholm färgat i regnbågens färger...


Nej...tro inte att det var för Pridefestivalen vi var i Sthlm nu bara för jag har en sån bild överst...Jag vet redan att det finns ngn som tror det...:-) Läsa hela inlägget tack! :-)

Efter lite velade och med lite strul om vilka som skulle med så blev resan till Stockholm av. Det slutade med att Emelie och jag åkte själva.

Vi åkte upp på fredag förmiddag och basen i sthlm skulle bli Hotel Tegnérlunden. Skön oas mitt i Stocholm. Ligger väldigt central men ändå lite avsides så man slipper värsta stöket.Rekommenderas!


Vad vi inte visste var att det årliga Pride Festivalen var sthlm under den där här veckan. Men det fick vi snart reda på. Hela stan vad nämligen färgad i Pride-flaggans färger. Ni som inte har koll på vad Pride Festivalen är så kan jag berätta att det är en festival för homo, bi och transsexuella. Åter kommer till det!


Fredagen gick i alla fall hur som åt till transport till sthlm. Och att hitta rätt. Blev en lite runda runt i centrala sthlm innan jag till sist av en slump och massa tur råkade köra in på rätt gata. Hade vägen precis klar för mig, tills man så klart kommer till en vägarbete. Kommer man fel i sthlm så kommer man i regel mycket fel också. Men det ordnade upp sig och fram till Tegnérlunden rullade världens finaste Opel....


Gled runt inne på stan, kollade lite affärer. Shoppade inget för lördagen var ju tänkt att vara shoppingdagen så vi gick mest runt och kolla på saker o ting. Skön avkoppling. Sjukt mkt roligt folk det finns att kolla på. Speciellt i storstäder. Och speciellt om det är Pride festvival.

Kvällen avslutades med riktigt god mat på stället som har blivit mer eller mindre tradition att gå till när man är i huvudstaden. Nämligen Kinarestaurangen mitt på Drottninggatan. Kommer aldrig ihåg vad den heter, hur som. Det är galet god mat där. Asiatisk buffé åts tills jag knappt kunde röra mig.

Avslutade sen kvällen i Kungsträdgården på en uteservering med en drink. Eller ja öl för min del...


Hotellfrukost är ju ngt som man inte kan få för mycket av. Naturligtvis var det uppdukat till max på resturangavdelningen på hotellet när vi kom dit på lördagsmorgonen. Hur härligt som helst att bara få sätta sig och käka av alla godsaker.

Lördagen var ju som jag skrev avsatt för shopping. Tyvärr så byttes fredagens underbara sol och värme ut mot lite duggande regn. Led inte så mycket av det när vi gick på stan. Blev värre sen...Hursom, vi sprang på stan i stort sett hela dagen. Kollade runt i massa och shoppade en del också för den delen. Riktigt rolig dag!


Sen var det ju det där med Pride oxå. Enligt tradition så är det tydligen parad eller karneval eller vad det nu heter genom stockholms centrala gator under lördagen. Och det var det iår oxå. Sjukt mkt folk var det. Dels som kollade på och dels som gick med i karnevalen. Kändisar vimlade förbi i rasande takt. Tycka vad man vill om transor, läderbögar och allmänt löst folk :-) men skoj verkar dom ha iallafall och det är ju positivt. En ruggig stämmning var det. Lastbilsvagnar med folk på, brandkåren hade bilar med. Försvaret hade det oxå. Tilochmed polisen var med. Ja..dom var med i Karnevalen alltså. En homosexuell del av poliskåren var med. Avslappnat var ordet.

Utan att bli allt för mycket åsiktsmaskin så vet dom flesta som känner mig att jag har lite svårt för vissa delar av den här kulturen jag skriver om just nu. Och det kröp allt rätt bra utmed ryggraden på mig när man såg en del av speciellt transorna som gick förbi mig. Men alla får vara som dom vill, så är det ju. Ni kommer aldrig få se mig i närheten av att gå med i ngt sånt (och det är nog de flesta tacksamma för...) , men som sagt. Det är upp till var och en..


På kvällen var tanken att vi skulle till Gröna Lund. Jag visste dessutom att Backyard Babies skulle spela där under kvällen så trots att jag inte är ngt för att dra runt i karuseller så var ju tanken att åka ut till Grönan helt okej...;-)

Men nu började ju vädret bli ett problem. Det var okej när vi åkte ut, det var okej även under tiden Backyard spelade. Men sen...helvete vad det regnade. Så tyvärr blev det ju inga karuseller den här gången för Emelie som gärna hade velat det. Kändes lite elakt att behöva åka därifrån så fort jag gjort det jag ville men det gick ju tyvärr inte att vara där i spöregn...




Igår, söndag så var det ju dags att åka hem igen. Vi stannade till i Norrköping på vägen hem. Men det kändes som alltid i Norrköping. Inget vidare. Riktigt avslaget om man jämför med Stockholm...

Avslutade resan i alla fall men att käka en god pizza på världens absolut godaste pizzeria. Nämligen La Kantarell i Linköping. Mums!


Tack för en trevlig resa!

           


 


RSS 2.0