Det var det roliga det...

För exakt fyra veckor sedan så hade just min första semesterdag tagit slut. Hade fyra otroligt sköna veckor framför mig. Invigde jue semestern med att åka till Visfestivalen i Västervik. Fattar inte att det gått fyra hela veckor sedan dess. Så nu är semestern slut med andra ord. Tillbaka till vardagen på jobbet....Galet fort har det gott, men OJ vad det var skönt att vara ledig!

Avslutade iallafall semestern mycket trevligt i lördags med en sväng till Linköping med vännerna Jempan, Henke, Stefan, Håkan, Jörgen. Vi var först o käkade på grekresturangen Afrodite. Underbart god mat! :-) Sen blev det uteserveringen på Filbytertorget. Så skönt och härligt o sitta ute där och slappa och snacka skit! Gjort alldeles för lite av det i sommar faktiskt. Ja inte snackat skit alltså, utan suttit på uteserveringar. Snacka skit har vi varit rätt bra på fakitkst! :-) När glasen var urdruckna så tog vi iallafall en sväng in på Harrys ett par timmar. Kanske inte det roligaste stället på Ågatan med det funkar fint någon gång ibland det oxå. Träffade lite småskoj folk. Så timmarna flög iväg!

Mackan var chaffis för kvällen och han ville hem runt tolv så vi drog oss ner till åtvid igen, där Jempan, Henke, Jögga och jag avslutade kvällen på Gruvan. Inte särskilt mycket folk ute i Åtvid. Men vi snackade bort kvällen med dom som var där iallaflall. Skön avslutning på semestern :-)

      

Söndagen var en resa till Vingåker planerad. Närmare bestämmt till Factory Outlet som ligger där. Shoppade nya skor och ett par jeans för ett bra mycket billigare pris än vad samma varor kostar i ordinarie affär. Passar perfekt för en fattig och underbetald elevassistent som mig med andra ord! :-)

  


Iochmed att semestern är över så är det ju inte total depp. Faktum är att det äntligen är dax för fotboll igen! Vårat kära Fc Z United spelar ikväll. Hoppas på vinst trots att vi inte får ngt stöd på läktaren från fanclubavdelningen som har växt fram i Västervik nu oxå. :-)  Ordinare supportar är på plats hoppas vi på iallafall.

Kommentarer
Postat av: henke

haha, hade man vetat i förtid att det va match ikväll så hade man kommit... men men finns ju mer ggr att glo på kvalite korpfotboll ;)

2008-08-11 @ 18:37:59
Postat av: Milla

jag förväntar mig en bloggning om hur första matchen gick... så danne jalla jalla

2008-08-12 @ 09:04:13
Postat av: Jossi

Sicket elände... jag missade matchen! Sorry baby! Ska inte upprepas =)

2008-08-12 @ 10:46:09
Postat av: Danne

Ingen kommentar om hur matchen gick. Det är glömt..sen kan ni kanske lista ut själva.....

2008-08-12 @ 15:11:48
Postat av: Milla

jo men hur dåligt gick det? haha är du dålig förlorare danne? det har man aldrig märkt hahahaha

2008-08-12 @ 17:31:15
Postat av: Mattias."G-sson"Gunnarsson

Jepp tiden bara springer iväg helt galet!!....Längtar nu till sommar 2009 :)



// Mattias G-sson......

2008-08-12 @ 20:22:29
Postat av: Anonym

Ja, även om det vore trevligt med matchreferat från måndagens drabbning i Åtvids socken så kan jag ha överseende med att det inte kommer något, för den här gången iaf... Förklaringen jag hörde till nederlaget var att "det räcker inte med bara en bra spelare i laget..." Med andra ord - till matchen imorgon får du försöka höja dina medspelare så även de kommer upp till din nivå Danne, för jag utgår ifrån att det var dig som "Bossen" syftade på när han kläckte kommentaren! =)



Lycka till imorgon istället! Och om det fortfarande efter den matchen ser mörkt ut för FC Z Uniteds framtid i serien, kanske ni borde fundera på att hyra in en konsult som kan hjälpa er vidare i er spelutveckling med hjälp av sportpsykologi? =)Er lokala motsvarighet till Glenn Hysén, kan man säga...



/K

2008-08-12 @ 21:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0