Smällgatan 7e

Flytten håller på som bäst och tid för blogg finns inte just nu! Håller på att samla på mig foton för en kommande flyttblogg. Men jag kommer vara utan internet ett gäng veckor...(hur FAN ska det gå...) så den kommer när den kommer.

Over and out! /D

På order av Jempan!

3 saker jag skäms över:

1. Att jag ibland är alldeles för lat.
2. Att jag ibland är alldeles för snål.
3. Att jag gör sånna här listor...

3 saker jag är stolt över:

1. Att jag gör mitt jobb på ett bra sett.
2. Att jag står för det jag tycker och anser vara rätt.
3. Att jag har världens bästa vänner

3 saker jag vill göra 2009:

1. Resa.
2. Umgås med dom jag vill.
3. Bli miljonär.

3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:

1. Förändringarna...:-(  
2. Sommaren
3. Hv´s sm-guld

3 saker jag inte kan klara vardagen utan :

1. Mina vänner. 
2. Min dator.
3. En jävla massa mat.

3 personer jag avundas :

Är inte särskillt avundssjuk av mig så kommer inte på ngn på rak arm.  Men visst ge mig Zlatans lön, ge mig gitarrkunskap som Angus Young och ge mig innebandykunskap som Nicklas Jide så skulle jag väl ite klaga!

Nr 50



Under en hel del år så har min självklara och mest gnistrande stjärna i elitserien varit Andreas Jämtin. Självklart i Hv lika självklart alltid i hetluften, alltid laddad till max, alltid stenhård och alltid ett brinnande hjärta. Vet inte, påminner väl en del om inställningen man själv har när man går ut på plan. Kanske, lite skillnad på nivå men ändå :-)
Självklart är det därför jag just har haft Nr 50 som min favorit.
Inför årets säsong av elitserien testade Andreas på spel i NHL. Var ganska säker tidigt på att det inte skulle bli ngn större succé för honom där och jag väntade hem honom till HV runt jul. Mycket riktigt så började det viskas lite om för ett tag sen att Jämtin var på väg hem och jag tänkte; "Nu lyfter HV igen!"

Vad händer då? Jo Andreas skriver på för LHC. Lokalrivalerna! Laget som jag älskar att spy galla över, supportrar som alltid hatat Jämtin som pesten! Vad händer? Hoppas det finns bra, väldigt bra anledningar till detta.
LHC är mina ögon ett fruktansvärt bra hockeylag, inget snack om det. Men vad han har där att hämta som han inte fått i HV förstår jag inte. Utmaningen att testa på ngt nytt. Visst kan köpa det, men lokalrivalerna. Var är hjärtat Andreas?  Det är väl bara att inse att pengar styr allt. Hela jävla världen och då självklart hockeyn oxå.

Det är ju synd att Linköping får nytta av en sån spelare som Andreas. För nytta kommer dom ha om han kommer trivas. Jag hoppas han inte gör det. Jag hoppas det krisar som fan ärligt talat. För jag vill ha nr 50 i Hv tillbaka. Där behövs det!

En kväll med två ansikten



Ska väl börja med att erkänna att det faktiskt är andra bowlingfesten för iår och att det inte alls är som jag felaktigt skrev i förra inlägget ett år sen förra gången. I vanlig ordning så påpekade ju fröken Svensson mitt misstag i direkt! Nöjd nu Jossi? Du hade rätt det var i februari senast!

Nu till det viktiga! Dagen började iallafall hos Jögga med uppvärming inför bowlandet som skulle börja kl 18. Men vi som har lite rutin på det här med lördagsfester hade ju samling betydligt tidigare. Redan vid halv två rullade min Tunturi bort mot Bruksgatan.  Det var ju nämligen så att det var stormatch i Premier League. Matchen mellan Arsenal och Man United visades ju på tv, vilket naturligtvis skulle ses tillsammans. Kusk hade redan satt en väldig fart med att hälla i sig starka drycker när jag kom och han var i högform. Vi andra höll oss till lite svagare drycker till en början. I takt med att Man united missade målchans efter målchans så droppade folk in en efter en..
Trevlig eftermiddag innan det var dax att bege sig bort mot bowlinghallen. 

         
  

20 pers tror jag att vi var som spelade och käkade tacosbuffé. Hälften av gänget spelade först medan dom andra åt och sedan tvärtom. Vi spelade två och två och räknade samman poängen. De två bästa lagen fick sedan spela en finalserie mot varandra. Tyvärr missade vi finalen med minsta möjliga marginal och fick snällt se finalen spelas från läktarplats.
 Vilka som vann är därför inte särskillt viktigt....eller hur Stefan? :-)



Efter finalen så blev det fritt bowlande. Såg till att spöa upp Jossi o Kusk lite ordentligt innan det var dax att dra vidare ut i lördagsnatten. En sväng till Stallet, för att mellanlanda lite innan vi gick vidare till Gruvan där coverbandet HOTSHOT´S spelade. Rätt så skoj att se faktiskt med mycket humor. Bland det trevligare jag sett i det annars så trötta coverbands - träsket. Kvällar när det ärmycket folk på Gruvan är det trevlig där och just den här kvällen var en sån. Synd bara att inte flera av bowlinggänget följde med dit!



Kvällen avslutades utanför kebabbaren i vanlig ordning med sammanfattning av dagen, kvällen och natten. Kvällen innehöll både en väldigt glad nyhet och en väldigt tråkig nyhet. Därav rubriken.
Den glada nyheten är väldigt glad faktiskt. Hoppas och ser fram enormt mycket till just det! Tyvärr så slutade det inte lika bra för alla i min närhet. Hoppas att det kanske kan bli bra av det iallafall tillslut och under den tunga perioden så vet du var det finns stöd!

  

Over and out! /D 

Flyttkaos i Dannes kök!



Flyttkaoset närmar sig.. Kanske inte ser så farligt ut. Och det är det inte heller,än, tyvärr måste jag skriva. Hade gärna varit bra mycket längre i båda packning och flyttning än vad jag är. Tyvärr är det ju så att uppsägningstiden sätter stopp för det. Dubbla hyror är inget som ekonomin tillåter direkt! Men har iallafall börjat packa ner en del av grejjerna som jag kan vara utan den närmaste två veckorna eller vad det nu kan bli innan Roséns Fastigheter släpper nycklarna till mitt nya palats på Smällgatan 7.
I tankarna har jag dock kommit mycket längre. Planeringen av rum och och inredningen tar upp masa plats av den dyrbara tid som finns över i mitt veckoschema. Fick just idag hem min nya dvd. Så nu finns tv, digitalbox och just dvd i samma serie från Samsung. Tekninkbög? Jag? Nej vaddå?

Fick hem mitt nya köksbord i veckan oxå. Jögga var snäll och hämtade hem det från Linköping. Tackar för det! Blir köksbord i form av barbord. Två snygg barstolar inhandlades oxå. Det innebär att är det ngn som är i behov av köksbord och fyra strycken stolar så finns det till salu för en väldigt billig slant. Lägger in en bild på det här under.



Helgen som kommer är det dock inte tänkt att det ska ske ngn flyttning alls. Det är nämligen, ja dels filmkväll på fredag som ska blir väldigt trevligt! Och så är det bowlingfest på lördag. Förra året var väldigt lyckat och självklart hoppas vi på något liknande även i år. Vi är visst ett 20-tal personer som ska göra upp om segern. Samling hos Jögga tidig lördageftermiddag för uppladdning till Premier League. Rapport från det kommer absolut finnas här senare. Säkert om två tre veckor om jag håller nyvarande tempo med uppdateringar!




RSS 2.0