BOWLINGFEST!

image459



Ikväll var det bowlingfest så det hette duga här i Åtvid. 17 personer var vi som hade som mål att bli bäst i sällskapet på bowling!
Jögga och Marcus agerade Bindefelt och bjöd in ett gäng var från kompiskretsen. I och med att var och en av dom bjöd in från olika kompisgäng träffade en hel del nytt folk vilket alltid är trevligt!

image464


Planerat var att det skulle va samling hos Jögga runt fyra för lite uppvärming. Vi grabbar i vår "del" av gänget hade ju haft match under förmiddagen (vinst så klart....) så vi var ju redan uppvärmda så det räckte så vi kunde direkt koncentrera oss på öldrickande!

     


fv: 1) Emelie, Clabbe, Håkan och Emma är laddade för sförsta serien. 2) Jögga är mest intresserad av maten..3) Mor och dotter Swärdh 4) Snygga skor har alltid varit ett måste när man ska bowla...5) MAT!

Folk droppade in i rask takt tills alla 17 var samlade. Stämmningen blev högre och högre och folk skaffade nya bekantskaper. Drog iväg mot bowlingen runt sex snåret. Väl där så tog ena Bindefelt tag i lagindelningen. Vi skulle dela in oss två och två för att tävla bäst om två serier. Jag fick äran eller hur man nu ska se det, att spela tillsammans med Jörgen. Vi gick ut rätt kaxigt och hävdade bestämmt att vägen till final var i stort sett klar. Sagt och gjort. Herrarna Swärdh och Norrman tog hem hela grundspelet med överlägsen poäng.
I finalen väntade Emma och Håkan. Tyvärr så bytte både Jögga och jag vätskeintag från Mariestad till Norrlands guld där och det gjorde att vi tyvärr fick stryk i finalen....

Kvällen avslutades med fri bownling i alla möjliga och omöjliga lag. Hur skoj som helst med god mat, god öl och trevliga vänner. Toppenkväll. Stort tack till Jögga och Marcus för trevlig fest!

      

fv. 1) Spänd publik. 2) Folk. 3) Perfekt stil där...4) Kusk och Jossi 5) Clabbe kan det där med perfekt stil oxå! 6) Stefan och Emma bowlade mycket tillsammans, väldigt mycket....:-)

   

fv. 1) Jögga tar ut segerdansen, lite väl tidigt visade det sig dock 2) Yes! 3) Jag tror jag är sååå bra! 4) Ovanlig syn! :-)



Nu blir det sängen. Måste ju va på topp imorgon när det är LAN med Kusk. Han ska få känna på Midgårds absolut ondaste armé! :-)

image472


Over and out! /D

BOWLINGFEST IMORGON!

image457
Ser bra ut det där Jossi! Imorgon ska du få spö :-)


Bowlingfest imorgon. Marcus och Jögga står som värdar. Blir visst ett 20-tal personer. Ska bli riktigt skoj!
Räkna med bilder och grejjs här sen! :-)

image458
En del är ju födda till o va bäst...lätt seger väntas imorgon!

Midgård tillhör mig, inte Kusken!

image452

Jaha ja då tillhör Midgård mig då! :-) 
Just spelat genom båda onda och goda sidan i det underbara Sagan om ringen - eposet Slaget om Midgård 2. Strategispel när det är som roligast! Riktigt beroendeframkallande oxå kan jag lova.


image453

Nu är det dax att ta tag i expansionen till det. Häxkungens tid! Och Kusk; känn dig utmanad att slåss i Midgård mot mig! När du vågar........

image456

image454

image455

Champions League!

image450

Det är ju bland det roligaste som händer inom fotbollen, det är här det spelas de klassiska matcherna, det är här som de stora spelarna kliver fram och visar att de håller på den högsta internationella nivån. Det är under matcherna i Champions League allt ska bevisas.
Vi är nu framme vid 8-delsfinalerna. Igår var inte valet svårt då jag,  Stekarn och Jögga funderade på vilken av matcherna som skulle följas. Deras älskade Liverpool mot Inter hemma på Amfield var ett givet val.
Jag har aldrig riktigt haft något lag som jag kännt något extra för i england utan mera varit allmänt intresserad av hela ligan. Men det är klart Liverpool och även Tottenham är klassiska lag med starka supportergrupper och det är något jag uppskattar så dessa två lag får väl läggas närmast hjärtat i den engelska fotbollen!
Men igår var det Zlatans inter som var på besök alltså. Matchen blev tidigt förstörd pga en rätt billig utvisnings på Interbacken Materazzi. Det hela blev bara än enda lång kamp för Inter att hålla undan för Liverpools attacker. Det höl i 85 minuter sen så frälste Dirk Kuyt och Steven Gerrard Anfiled. 2-0 till Liverpool och inför returen på San Siro i Italien om två veckor ser det riktigt bra ut för engelskmännen.

image451


Och ikväll blir inte valet helt svårt heller. Barca tar nämligen sig an Celtic. Ska vara klart redan ikväll vem som ska ta sig vidare till nästa omgång. Go Barca!

Musse i solen!

image449

Emelie lyckades fota en riktigt fin bild på sin katte Musse. Bilden är tagen med mobilkamera och blev riktigt nice tycker jag!
Han gör precis som vi, njuter av varje sekund som solen visar sig. Akut brist på sol!


HV BLÅ HV BLÅ HV BLÅ!

image448

Det här inlägget är tillängnat Jonas, Thina, Jenny S, Maja (HAHAHA..), Martin, Hela klassen jag jobbar i (Inte du Oscar vi håller ihop..), Micke och alla andra förlorare ikväll!

Behöver jag säga mera! SÅ SKA DET SE UT! 4-0 mot LHC!

Andreas Andersson du är kung för alltid!

Inte en dag som alla andra....

image447


Har ni haft en sån där dag när ni känner att allt är dömt att misslyckas? Det har väl alla så jag antar att du känner igen dig!

Idag är det än sån dag i Dannes liv. Började redan imorse, vaknade till och tänkte,vad ljust det är ute.....när man piggnat till någorlunda så kom paniken. "Fan jag måste ha sovit lite väl länge". Kollade på klockan, 8.13...jag börjar jobba 8.00. Så stressa som ett svin, ingen frukost och iväg till veckas i särklass jobbigaste dag på jobbet.
Dessutom förkyld, sandpapper i halsen och ett huvud som dunkade. En underbar morgon tänkte jag när jag cyklade i väg i minusgrader...

Väl uppe på jobbet så kände jag att redan nu var jag sjukt hungrig och det var nästan 4 timmar kvar till mat. Gick förbi matsedeln och höll tummen hårt för att det skulle va något gott. Och vad får jag se. Blodpudding. Ni som känner mig vet att jag inte säger nej till mycket mat, men just blodpudding är bland det värsta jag vet. Sååå vidrigt. Så det blev att utnyttja skolans underbara salladsbuffé till max idag. M4en man blir ju inte mätt av det. Ge mig potatis, kött eller fisk eller något!

Nu har iallafall nästan halva arbetsdagen gott och jag lever än...hoppas att det ska hända något skoj nu så man kommer på bra humör igen! Det känns ju inte direkt tryckt att det är just ikväll som Hv möter Lhc oxå. Har dagen börjat så här, hur fan ska det gå för Hv ikväll då....
Så. Andreas Jämtin, Martin Törnberg, Per Ledin gör er plikt. Mosa dom jävlarna i Tarragona Center.

Perfekt lördagsunderhållning....

image445

En lördag i februari, en lördag i Åtvidaberg, en lördag med samma gamla väder som de senaste fyra månaderna vad hittar man på då? Jo man lirar naturligtvis Guitar Hero i stort sett hela dagen! Speciellt om man springer på en custom version med en jävla massa extra låtar. Precis som jag gjorde idag! Alla låtar från tidigare spel plus en hel del annat skoj! Spelet var det roligaste jag lirat redan innan jag hittade det här extra, och det blev inte sämre när man fick Metallica, Guns n roses, Ramones, Kiss och Iron Maiden att lira till...det här spelet är gjort till mig har jag insett. Det har tammefan allt! :-)

Vad gör man mera då när fingrarna har domnat bort i kramp? Jo man drar sig ju naturligtvis upp till Leah! För det är nämligen där jag har varit ikväll. För jag är duktigt och är barnvakt åt det här lilla charmtrollet.
Jossi och Stefan är på fest på Kulturhuset här i Åtvid och då fick jag äran att vara bonuspappa för en kväll! Bus, gos och matlagning hann vi med innan det var dax för fröken att krypa ner i sängen. Inte klokt vad snabbt tiden går när man ser henne. Det händer SÅ mycket på så kort tid. Ändå är det inte så kort tid, snart är hon två år. Tycker det var nyss som jag fick det där mms:et av Stefan, mitt i natten surrade det i mobilen och jag vet att jag tänkte du har Jossi och Stefan fått barn Han hade sin dotter i knät för första gången och berättade att han har blivigt Pappa igen!
Men snart är det som sagt två år sen, dax för ett syskon till Leah snart va? :-)

image446

Helt okej del av låtlista, nu ska man bara se till och lära sig dom oxå...



Over and out.../D.

Nya bilder från födelsedagsfesten!

image426


Massa ny bilder finns under inlägget från födelsedagsfesten!

"Är du från Norrköping?"

image422

Jag hoppas kära bloggläsare att ni följer det ända vettiga på tv just nu. Nämligen "En annan del av Köping" Serien som gick första gången förra året och fick otroligt mycket positiv kritik. Vi fick följa Micke, Linda, Mats och sveriges i särklass skönaste kille Tobbe under några veckor på deras gruppboende i Köping.
Ikväll var det premiär för säsong 2. I samma stil får man följa gänget från Köping genom vardagen. Serien är gjord på det sättet att man inte ska skratta åt dom medverkande utan med dom. Man inser när man ser det hur viktigt det är att handikappade människor får uppleva och göra saker precis på samma sätt som alla andra. Det är inte många negativa scener i serien direkt utan alla verkar ha grymt skoj o trevligt. Sen förstår jag oxå att det är klart att man inte visar allt det trista som oxå måste hända men iallafall. Dom verkar ha det så grymt bra. Tänk om all vård kunde va på det sättet och ge samma positiva resultat.

Ikvällens avsnitt så var gänget i Kolmården. Tobbe, som i vanlig ordning svär och driver med både djur och vuxna  kläcker bland det bättre jag hört. Detg år till ungefär så här; Han står och tittar på aporna och säger några väl valda ord åt dom. Bla "Jävla äckel" "Jävla djur jävel" och så vidare. Till sist får han nog. "Förstår du inte svenska?, är du från Norrköping eller?" säger han till en apa. Hahahaha. Så skön killen är!

Kolla in på Tv 4 hemsida för massa sköna klipp

image423
Tobbe säger vad han tycker om Piking Fanz..eller aporna menar jag..

Helgen har varit rätt så lugn i Dannes liv annars, har varit skönt det! Var en sväng i LKPG idag och småshoppade lite. Blev en bok och lite annat smått och gott. Underbart god mat på Chili på Ikanohuset oxå. Mums!
Fredagskvällen var det match som gällde. Vi passade på att vinna över MG Casino med 3-2 efter en hel del problem. Flera ordinare spelare fattades men tre friska poäng blev det och det är det viktigaste.

image425
I shoppartagen för ovanlighetens skull..

Även nästa helg blir lugn för min del. Ska vara barnvakt åt prinsessan Leah när Jossi och Kusk drar iväg på fest. Får se vad vi hittar på de här gången!

Har hämtat ut min nya mobil oxå. Walkman 910i blev. Riktigt nice med ruggigt bra mp3-spelare i. Ska sälja min gamla (som oxå är sprillans ny egentligen...) k800i framöver. Håll koll på tradera. :-) 

image424

RSS 2.0