"Är du från Norrköping?"

image422

Jag hoppas kära bloggläsare att ni följer det ända vettiga på tv just nu. Nämligen "En annan del av Köping" Serien som gick första gången förra året och fick otroligt mycket positiv kritik. Vi fick följa Micke, Linda, Mats och sveriges i särklass skönaste kille Tobbe under några veckor på deras gruppboende i Köping.
Ikväll var det premiär för säsong 2. I samma stil får man följa gänget från Köping genom vardagen. Serien är gjord på det sättet att man inte ska skratta åt dom medverkande utan med dom. Man inser när man ser det hur viktigt det är att handikappade människor får uppleva och göra saker precis på samma sätt som alla andra. Det är inte många negativa scener i serien direkt utan alla verkar ha grymt skoj o trevligt. Sen förstår jag oxå att det är klart att man inte visar allt det trista som oxå måste hända men iallafall. Dom verkar ha det så grymt bra. Tänk om all vård kunde va på det sättet och ge samma positiva resultat.

Ikvällens avsnitt så var gänget i Kolmården. Tobbe, som i vanlig ordning svär och driver med både djur och vuxna  kläcker bland det bättre jag hört. Detg år till ungefär så här; Han står och tittar på aporna och säger några väl valda ord åt dom. Bla "Jävla äckel" "Jävla djur jävel" och så vidare. Till sist får han nog. "Förstår du inte svenska?, är du från Norrköping eller?" säger han till en apa. Hahahaha. Så skön killen är!

Kolla in på Tv 4 hemsida för massa sköna klipp

image423
Tobbe säger vad han tycker om Piking Fanz..eller aporna menar jag..

Helgen har varit rätt så lugn i Dannes liv annars, har varit skönt det! Var en sväng i LKPG idag och småshoppade lite. Blev en bok och lite annat smått och gott. Underbart god mat på Chili på Ikanohuset oxå. Mums!
Fredagskvällen var det match som gällde. Vi passade på att vinna över MG Casino med 3-2 efter en hel del problem. Flera ordinare spelare fattades men tre friska poäng blev det och det är det viktigaste.

image425
I shoppartagen för ovanlighetens skull..

Även nästa helg blir lugn för min del. Ska vara barnvakt åt prinsessan Leah när Jossi och Kusk drar iväg på fest. Får se vad vi hittar på de här gången!

Har hämtat ut min nya mobil oxå. Walkman 910i blev. Riktigt nice med ruggigt bra mp3-spelare i. Ska sälja min gamla (som oxå är sprillans ny egentligen...) k800i framöver. Håll koll på tradera. :-) 

image424

Kommentarer
Postat av: ..

.

2008-02-04 @ 11:09:01
Postat av: jossi

besviken på dig.... det var söndag igår!

2008-02-04 @ 15:44:21
Postat av: Thina

Tobbe är lätt min favorit! :D
Som han sa i förra säsongen när de var på museum och tittade på drottning Silvias klänningar; "Men jag får ju för faaan inget kaffe! Jävlaa...."

2008-02-04 @ 18:12:05
URL: http://tejjna.blogg.se
Postat av: Annica

Äntligen ett livstecken...trodde du fått nog efter att ha jobbat som lärare ett tag...

Visst är det en skön kommentar av Tobbe! Hehe.

Jag har en kompis som råkade ut för en "kul" grej på temat norrköping. Polarn är från Norrköping och var på fest i Sthlms finare kvarter. Där fanns en dryg typ, en riktig stockholmare;) När de presenterades för varandra så berättade min polare att han är från Norrköping då han fick frågan om sin dialekt. Den dryga: Ååkej. Jag trodde du var utvecklingsstörd.

Med andra ord. Det är tammefan inte lätt att vara från Norrköping!!

Kram
Annica

2008-02-04 @ 18:28:21
Postat av: Danne

Jossi: Japp det var ju det men det blir nog ngn mera oxå hoppas vi på!
Thina: Tobbe äger
Annica: Hahhaa...så ska det låta! Håller mest med sthlmaren o Tobbe :-)

2008-02-04 @ 21:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0