En himla massa ord...

Våren brukar vara uppdelad i en väldig röra av splittrade veckor och mycket ledigt från jobb och skolor. Så är det ju även den här våren. Studiedagar, klämdagar och helgdagarna avlöser varandra. Vilket naturligtvis är helt oroligt skönt! Denna veckan är det ju bara tredagars normal arbetsvecka. Jag ska iochförsig jobba en sväng på fredag oxå men kommer nog bli under rätt så kort tid och då kan det väl va okej då! :-)

Veckan som var, var ju dock en hel vecka och den sammanfattades under lördagen kan man säga. Jögga (numera Öl-Örjan...förklarning kommer längre ner i det här inlägget...) och jag bestämmde oss för att ta en heldag i Linköping. Drog in tidig förmiddag för ett besök hos numera stadsbon Anna. En matbit där och sen var det dax att jaga ner på stan. Vi intog närmsta sportkrog för att se avgörandet i Premier League. Tröttnade ganska fort eftersom Man United såg till att ta den sista poängen för att klara av ligasegern och vårat intresse ligger inte hos den urtrista Manchester-klubben direkt så vidare till Storans uteservering för gassande sol. Efter att blivit uppraggade av ett gäng damer i högre medelåldern som lockade med att slänga ut deras män om vi kom och satte oss hos dom istället för att leta vidare efter tomma platser så intog vi till sist skönaste solplatserna och delade brodligt på en gäng härliga maltdrycker.
Eftermiddagen sprang iväg i rasande tempo och innan vi visste ordet av så var det dax att leta upp buss 530 till Sockna igen. Väl hemma var det ju nämligen så att supertrevliga Jempan och Henke bjöd in till grill-/inflyttningsfest. Vi anslöt tillsammans med övriga festdeltagare vid sex-snåret. Grill och trevligt sällskap på alla sätt under hela kvällen.
Eller hela dagen faktiskt. Kanonlördag, sånna vill vi ha många många flera av den här sommaren.

          

Så var det där med Öl-Örjan oxå. Ngn som läste corren i lördags? (Hört den frågan förrut Annicken? :-) ) Hursom var det så iallafall att Corren hade beskrivit typiska personer i Östergötland. Läs beskrivningen till den här kille, kallad Öl - Örjan får ni se om ni precis som jag tycker att det finns minst två personer som passar fruktansvärt bra in på det...



Just det, fanns ju en kille till beskriven ja...






Måste bjuda på den här bilden som avslutning oxå. Äntligen har Jossi lyckats fota Leah med hennes födelsedagspresent från mig. Tuffaste rockbruttan :-)

Första halvmilen avklarad!

Äntligen löparskorna på!

Så där då var årets första halvmil i löparspåret avklarad. Det var verkligen på tiden dessutom. Mer än 1 månad sedan senaste innebandyträningen och en jävla massa chipspåsar och pepsiflaskor har försvunnit ner i min kropp sen dess. Inte för det syns kanske, men det känns. Så det var verkligen skönt och på tiden. Suget efter innebandyträning eller innebandy över huvudtaget är sågat ner till fotknölarna därimot är suget efter fotboll upp till öronen. Visst vi har spelat lite på skoj men vill mera och kroppen skriker efter aktivitet under regelbunden form. Men tills vidare får det bli löpning. Förra sommarhalvåret så blev det en halvmil 3-4 ggr i veckan utöver fotbollen som spelades. Ska försöka hålla ungefär samma tempo i år är tanken.
Kändes i kroppen att det var duktigt länge sen jag bara var ute o sprang. Riktigt ont i ryggen och i benen tidigt. Men skammen åt den som ger sig. Bara bita ihop och köra på. Det är ju så skönt efter, precis just nu med andra ord!

Ville bara skryta om det och uppmana er andra slashasar i innebandylaget. Rör på er för fan. Tigers ångar på i höst igen, vill inte ha några fetton i laget då inte! Räcker med dom två som redan finns :-)



Förövrigt, sviker aldrig Bajen trots att det går mera än tungt just nu. Skit i tabellen, Bajen bäst ändå!

Lugn helg!

Jag älskar o göra massa saker när jag är ledig. Det bästa är när helgerna är i stort sett uppbokade helt o hållet med trevliga grejjer. MEN den här helgen ska verkligen inte bli så har jag bestämmt mig för. Det är ett perfekt läge att inte göra ngt avancerat alls. Bara va hemma ensam och ha det gött. Gårdagskvällen blev precis så, sängdax väldigt tidigt blev det också. Hur skönt som helst. Ikväll blir det matlagning och fotboll. Perfekt underhållning för mig ikväll känner jag! Vad jag ska hitta på imorgon har jag ingen aning om. Det ska spelas lite fotboll var tanken men i övrigt blir det nog slappt.


Flera än jag som intagit slöläge.....




Emma var nere o hälsade på från ghettot (Norrköping) under slutet av veckan. Trevligt. För att allt ska va i sin ordning så åkte ju naturligtvis datorn fram med porr. Emma Emma....haha!

METALLICA METALLICA METALLICA!!!



Tänk om alla måndagar var som den igår. Måndagar brukar förknippas med knappt vaket tillstånd och jobb, jobb och åter jobb. Jag kan lova er att det inte fanns ngt av det måndagen den 4 maj 2009.
Det hade ju naturligtvis blivit dax för en av vårens stora händelser. Nämligen Metallica live, för första gången för min del. Globen var platsen och det var fullsatt och utsålt sen lång tid tillbaka naturligtvis. Spelningen blev ju inställd som alla vet när Metallica var på besök senast och igår skulle det alltså bjudas på spelning istället. Bandet såg till att ha den goda smaken att bjuda oss alla som kom in på en specialdesignad t-shirt just bara för den här konserten dessutom finns hela spelningen att ladda hem gratis för oss som var där från Metallicas hemsida. Här bryr vi oss om fansen!


Lila filt, det är metall det!

Dagen var succé från start. Micke, Jag och hans vänner tog Swebuss upp till Sthlm och mötte där upp resten av folket som var inbokade. Medborgarplatsen och Globen-gallerian blev platserna för uppvärming inför spelningen. Mat och god öl blandades med snack om vad som är det bästa Metallica gjort. Jag håller fullständigt lysande Ride the lightning som min absolut favortiskiva. Resten var mera inne på The black album.

  

Väl inne i Globen möttes vi av ett hav av människor. Eftersom vi valde att inte se fruktansvärt tråkiga Machine Head som var förband för kvällen så kom vi lagom in till det var dax för Metallica och det var välfyllt minst sagt i Globen. Vi hade helt klockrena platser längst fram på golvet, precis vid scenen! Det här kan bli bra var min tanke, det kändes i hela Globen att ikväll kommer det blir ngt speciellt. Alla var laddade till tänderna. Och det visade sig snart att bandet var exakt lika taggade som vi andra 16.000 som var på plats! Stod bara ngra meter från våra hjältar. Obeskrivligt häftigt. Dock vi vi nöja oss med att ljudet var allt annat än bra så pass långt fram. Men det blev lite bättre med tiden och Globen kokade från början till slut! Under Master of puppets så var gåshuden på armarna lika självklar som Kirk Hammets otroliga gitarrspel. Tungt, grymt och förbannat roligt! Tack som fan Micke för du fixade allt så perfekt! 

    
Jaja...mobilkamera! Jag vet, den suger som fan!

Sick (HAHAH..) and destroy! /D





Valborgshelgen!



Till tonerna av D.A.D´s underbara "Laugh'n A Half" tänkte jag berätta om Valborgshelgen för er!

Torsdagen sega sig till dess yttersta grad. Som aldrig förr dessutom. Det var ju naturligtvis för att jag visste att delar av gänget som skulle fira valborg hade redan samlats vid 14.00 vid Templet. Via sms och telefon blev jag meddelad hur underbart det var där ute och det gjorde ju inte att min klocka gick snabbare direkt. Till sist lyckades både tim- och minutvisare bli 16.00 iallafall så även jag fick ta tag i det  som skulle ske på kvällen. :-)

Det blev direkt till festfixare Annicken för min del. Det var grill och det var kubb planerat. Grillen var det som vi tog tag i först naturligtvis. Folk droppade in och vi blev ett bra gäng med folk till sist. Till och med Sara som inte skulle komma till Åtvid dök upp. Så ska det va Sara! :-)
Riktigt asgod mat följdes upp av kubbspel som gick åt helvete i vanlig ordning för mig. Kubb det är inte vidare skoj det alltså..(kan det va för jag är så kass på det som jag tycker det tro...?) Kvällen avnjöts i både bastun och på Annickens uteplats. Svårslaget!



           
Tyvärr så la min kamera av tidigt under kvällen så tyvärr blev det inte mycket fotande....

Fredagen var nästa punkt i det färdiga schemat som gjorts! Vi skulle dra iväg till Söderköping för att besöka Smultronstället som såg till att lägligt öppna just bara för att vi skulle komma dit....Gott värre var det MEN det var kallt. Vi åkte lite väl sent tyvärr så det blev ingen glass i solgasset utan i skuggan och det är lite väl tidigt på året för det märkte vi. Under filtarna bestämmde vi oss för att vi borde testa på att käka under lite skönare plusgrader istället, så vi drog vidare till Linköping för att avnjuta god kvällsmat på Ming Palace. Gott och fruktansvärt trevligt! 

 

      

Nu väntar en rätt hyffsad händelse till den här långhelgen. Nämligen Metallica i Globen imorgonkväll. Ska bli magiskt!

Over and out! //D

RSS 2.0