BOWLINGFEST!

image459



Ikväll var det bowlingfest så det hette duga här i Åtvid. 17 personer var vi som hade som mål att bli bäst i sällskapet på bowling!
Jögga och Marcus agerade Bindefelt och bjöd in ett gäng var från kompiskretsen. I och med att var och en av dom bjöd in från olika kompisgäng träffade en hel del nytt folk vilket alltid är trevligt!

image464


Planerat var att det skulle va samling hos Jögga runt fyra för lite uppvärming. Vi grabbar i vår "del" av gänget hade ju haft match under förmiddagen (vinst så klart....) så vi var ju redan uppvärmda så det räckte så vi kunde direkt koncentrera oss på öldrickande!

     


fv: 1) Emelie, Clabbe, Håkan och Emma är laddade för sförsta serien. 2) Jögga är mest intresserad av maten..3) Mor och dotter Swärdh 4) Snygga skor har alltid varit ett måste när man ska bowla...5) MAT!

Folk droppade in i rask takt tills alla 17 var samlade. Stämmningen blev högre och högre och folk skaffade nya bekantskaper. Drog iväg mot bowlingen runt sex snåret. Väl där så tog ena Bindefelt tag i lagindelningen. Vi skulle dela in oss två och två för att tävla bäst om två serier. Jag fick äran eller hur man nu ska se det, att spela tillsammans med Jörgen. Vi gick ut rätt kaxigt och hävdade bestämmt att vägen till final var i stort sett klar. Sagt och gjort. Herrarna Swärdh och Norrman tog hem hela grundspelet med överlägsen poäng.
I finalen väntade Emma och Håkan. Tyvärr så bytte både Jögga och jag vätskeintag från Mariestad till Norrlands guld där och det gjorde att vi tyvärr fick stryk i finalen....

Kvällen avslutades med fri bownling i alla möjliga och omöjliga lag. Hur skoj som helst med god mat, god öl och trevliga vänner. Toppenkväll. Stort tack till Jögga och Marcus för trevlig fest!

      

fv. 1) Spänd publik. 2) Folk. 3) Perfekt stil där...4) Kusk och Jossi 5) Clabbe kan det där med perfekt stil oxå! 6) Stefan och Emma bowlade mycket tillsammans, väldigt mycket....:-)

   

fv. 1) Jögga tar ut segerdansen, lite väl tidigt visade det sig dock 2) Yes! 3) Jag tror jag är sååå bra! 4) Ovanlig syn! :-)



Nu blir det sängen. Måste ju va på topp imorgon när det är LAN med Kusk. Han ska få känna på Midgårds absolut ondaste armé! :-)

image472


Over and out! /D

Kommentarer
Postat av: Annica

Danne!

Är det något du utelämnat om dig och dina böjelser för skor...?! Kinky!

*asg*
Kram

2008-02-24 @ 18:58:57
Postat av: jossi

haha har vi varit på samma place??? Fuck vad seg jag är i kroppen idag... Måste ha varit prommenaden till hallen =)

2008-02-24 @ 22:31:56
Postat av: Emelie

Det är tur att du inte har så farigt med självförtrende ;)

2008-02-25 @ 23:23:09
Postat av: jossi

njuter fortfarande av att ni åkte på däng i finalspelet =) Katiga herrar ska sättas på plats... Fast visst hade det varit skönt om det var jag och Em som fick trycka ner er men men... Kan ju inte få allt =)

2008-02-27 @ 08:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0