Champions League!

image450

Det är ju bland det roligaste som händer inom fotbollen, det är här det spelas de klassiska matcherna, det är här som de stora spelarna kliver fram och visar att de håller på den högsta internationella nivån. Det är under matcherna i Champions League allt ska bevisas.
Vi är nu framme vid 8-delsfinalerna. Igår var inte valet svårt då jag,  Stekarn och Jögga funderade på vilken av matcherna som skulle följas. Deras älskade Liverpool mot Inter hemma på Amfield var ett givet val.
Jag har aldrig riktigt haft något lag som jag kännt något extra för i england utan mera varit allmänt intresserad av hela ligan. Men det är klart Liverpool och även Tottenham är klassiska lag med starka supportergrupper och det är något jag uppskattar så dessa två lag får väl läggas närmast hjärtat i den engelska fotbollen!
Men igår var det Zlatans inter som var på besök alltså. Matchen blev tidigt förstörd pga en rätt billig utvisnings på Interbacken Materazzi. Det hela blev bara än enda lång kamp för Inter att hålla undan för Liverpools attacker. Det höl i 85 minuter sen så frälste Dirk Kuyt och Steven Gerrard Anfiled. 2-0 till Liverpool och inför returen på San Siro i Italien om två veckor ser det riktigt bra ut för engelskmännen.

image451


Och ikväll blir inte valet helt svårt heller. Barca tar nämligen sig an Celtic. Ska vara klart redan ikväll vem som ska ta sig vidare till nästa omgång. Go Barca!

Kommentarer
Postat av: jossi

bla bla bla... skitfotboll... måste vara bland det tråkigaste att se i sportväg... engelsk o italiensk fotboll... bläääää....

2008-02-21 @ 13:36:19
Postat av: Danne

Skillnad med Bajen!!!

2008-02-21 @ 13:37:18
Postat av: jossi

nu talar vi fotboll =)

2008-02-21 @ 21:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0