Pirates 3 o kinaresturang. Helt okej fredag! :-)

Så var det dax för fredag igen. Galet galet skönt. Just denna fredag har man längtat extra mycket till. Min Emelie har kommit hem igen från resan och vi har planerat att åka på bio och käka på ngn resturang i Linkan.

Sagt o gjort så drog vi in till lkpg på eftermiddagen idag. Tog en snabbsväng över Ikano oxå innan, inhandlade en ny fotboll! :-)

Väl inne i lkpg så bestämmde vi oss för att kina mat var det som gällde för kvällen, Ming Palace. Bufé blev det. Ät hur mycket du vill. Passar herr Norrman hur bra som helst! :-) Efter alldeles för många portioner så fick det blir lite jordgubbar till efterrätt. Så gott men OJ vad mätta vi var när vi gick därifrån....

image22     image23

Bion vi skulle var ju naturligtvis avslutande delen i Pirates of the Caribbean - serien. Den var i vanlig ordning skitcool, med underbara miljöer o riktigt bra skådisar. En sån film som man ska se på bio. Stentuff! :-)

image24





Imorgon är det sagt att det ska bli fest! :-) Grabbfest hos Stefan "Stekarn" Swärdh. Massa fotboll, grill o öl!! Sverige spelar viktig viktig match i em-kvalet mot Danmark. Hoppas att ni alla redan vet det! Sverige vinner med 2-1. Sveriges mål gör Allbäck o Ellmander. Förhoppningsvis så börjar Zlatan på bänken....

Nehe..vad säger du Em, ska vi göra som dom gör på filmen på tv nu eller? :-)

over and out.../d

Kommentarer
Postat av: Jonas

Låter som en helt perfekt kväll detdär. Härligt, härligt! Såvida det inte var en skräckfilm ni tittade på vill säga....
Väl mött ikväll!

2007-06-02 @ 12:58:29
URL: http://nykte.blogg.se
Postat av: Jossi

Inget snusk va Dickis??? Sån´t vill jag inte veta av....

2007-06-03 @ 17:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0