Studenttider...

När man ser alla party som är runt kring hela tiden så längtar iallafall jag tillbaka till den dagen eller snarare den veckan som man tog studenten. Så skoj vi hade, fest vid Bysjön många kvällar den veckan för att  på fredagen avsluta allt i kanonväder och stor fest på Stallet här i Åtvid. Underbar vecka som fick ett perfekt slut på alla sätt!
Hoppas nu att alla studenter här i Åtvid får det perfekt imorgon och att det blir massor av party och trevligheter.....:-)
Vill gärna gå ner på utspringet imorgon men som vanligt ska man vara på det där jävla jobbet..ovanligt! INTE!!

Så är det..jaha idag då? Var o käkade pizza med killen som jag är assistent åt på jobbet. Han slutar trean nu och vi firade det med att käka pizza och snacka lite skit, komma ifrån skolmiljön lite och prata om andra saker. Trevigt var det verkligen.

När pizzan var uppäten och magarna proppfulla så bar det av upp till Gsson, hämtade upp honom. Vi skulle ner till Falerum, närmare bestämmt Dackevallen och se lokalderbyt mellan Falerums IF och Grebo IK. Lokalderby i div. 5. Mina två jobbarkompisar Mattias och Mattias. Eriksson och Strömberg i efternamn spelar i varsitt av lagen och efter psykningar som pågått under senaste veckan så var det dax på torsdagskvällen för drabbning.
 
                image64

Redan från start var det Falerum som tog tag i taktpinnen. 1-0 sattes efter ett inlägg och styrning från nära håll. Grebo lyckades kvittera, men var aldrig nära i den här matchen. Falerum var faktiskt riktigt bra, Herr Eriksson fick göra 2-1 och i slutsekunderna efter en kontring rullades även 3-1 in. Falerum var bra och välförtjänta av vinsten på en riktigt kall och blåsig Dackevallen.

Falerums I.F

Grebo IK

Over and out.../d.

Kommentarer
Postat av: Syster

Vissa har studenten framför sig, bara ett år kvar nu, haha! Hoppas du är lika avundsjuk då och att du ska fira mig med fina presenter!

2007-06-14 @ 22:25:19
Postat av: Matte.G-sson

Fan vad vi ska supa i sommar!!!!! :)....det var kul o kolla på Korp idag oops jag menar div5 hihihi!!!
// Mattias.G-sson=Party Kungen i byhålan Åtvid!!

2007-06-14 @ 23:27:40
Postat av: Jossi

Åhhh stundenten... Satans så skoj vi hade... Kommer du ihåg käpphästen??? haha

2007-06-18 @ 16:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0