Då var helgen förbi då!

 image11                      
                 SOMMAR!

Helgerna flyger i väg i vanlig ordning o den här helgen var inget undantag direkt, vad har man hunnit med då?


Fredagen började med tacosmiddag uppe hos Emelies föräldrar, smaskens! :-) Senare så gick vi till Johanna o Stefan där vi såg på Talang 2007. Riktigt dåligt avsnitt tyvärr så det var inte mkt att se, vi bestämmde oss för o se film istället. Boat Trip. Halvskoj film med bla Fröken Silvstedt :-) Trevlig kväll hursom, skoj o träffa Stefan o Johannas dotter Leah, världens sötaste 1:åring som precis lärt sig gå, eller ja...försäker gå iallafall. Slår sig hela tiden.... :-)

 image7
            Leah, sötaste 1:åringen!

Lördag blev det en snabbsväng till Linkan för att bla handla födelsedagspresent till Emelies mamma, blev ett presentkort på Face. Ansiktsbehandling o massa smik, blev hur bra som helst!
Em passade på att köpa lite skor o kläder oxå för ovanlighetens skull. Helt galen när hon kommer in i dom affärerna. Själv hittade jag oxå massor jag vill ha, men lika vanligt som att man vill ha ngt är det att man inte har råd med det. Suck,,,hatar o ha dåligt med pengar! Vill oxå shoppa jue!

 image10        image8
    Fred Perry, gillar mina nya!                     Em provar skor.


Helgen avslutades ju med en underbar sommardag! Solade en hel del på balkongen här hemma under dagen, helt underbart skönt. Blev som vanligt väckt att att Jörgen ringer o ska ha med mig o käka pizza o gå genom helgen fullehistorier. Men hoppade över käket idag o så drog vi på fotboll istället. Åff - Jönköping. Tror aldrig jag sett ÅFF så dåliga som dom var idag, inte en spelare får godkänt. Haris Radetinac var helt okej i första halvlek men försvann mera och mera sen. Resten av laget var totalt odugliga allihopa. Kommer bli en väldigt lång o svår säsong för ÅFF. Tyvärr.

Nu tar vi tag mot en ny vecka, hoppas på helg snart igen!

http://www.viplistan.com




image9
  Kära Kopparvallen, tyvärr sorgligt dåligt ÅFF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0