PREMIÄR I FOTBOLLEN!

Fc Z United   FOTBOLL!!!   Fc Z United

Så var det äntligen dax för årets första fotbollsmatch. Vi har precis bildat ett nytt lag. Fc Z United och vi håller till i korpserien här i Åtvid. Premiären gick av stapeln på konstrgräsplanen i onsdags kväll. Vi hade absolut tuffaste motstånd man kan tänka sig i form av ÅBK. Gick genom hela förra säsongen utan en ända förlust så vi anade innan hur detta skulle sluta....

Men vi var taggade och pratade innan om att spela så defensivt som möjligt till en början.  Mycket riktigt så gjorde vi så oxå och spelade jämnt med dom hela första halvlek och när vi gick ut till en välbehövlig paus efter första 30 minuterna så stod resultattavlan på 1-1.

Andra halvlek var dom dock mycket mera spelsugna än vad vi orkade med. Målen kom och vårat mod skönk med det tyvärr. Reslutatet slutade med förslust med 7-3, MEN med stora bokstäver vi hade chanser, vi hade bra chanser dessutom och vi spelade helt okej! Dels för att mot det motståndet och dels för att det var första med nya laget. Ser lovande ut till fortsättningen! :-) Nästa match är onsdag 9 maj, då står Björs United för motståndet..