HALLOWEENFEST!

image289
Kvällens coolaste ögon!

Klockan just passerat 03.00 och Danne tillsammans med ett gäng herrar o damer, överförfriskade i vanlig ordning sitter hemma hos mig och äter kebab med Johannas häxhatt på huvudet. Stilig syn!

Det godaste mat man kan äta, tycker man då. Men så vidrigt äckligt det är att vakna med smaken av kebab i munnen. Usch o fy..

Men vad hände innan vi kom fram till fyllekäket då? Jo, halloweenfest! Och en riktigt lyckad sån om jag får säga det själv.


              
f.v Emelie blandar bål, Dee Snider kom på besök, Kusk o Jossi, Anna o Jonas, Emelie o Sara, Dan o Emelie, Dan tar för sig av bålen. Vi adra tog glas tackolov är inte alla som Dan, Mathilda o Sanna. 


Tanken från början var att Emelie skulle ha festen uppe hos sig. Men pga av kattungar, jobb som störde planeringen lite så slutat det med att kalaset blev flyttat hem till mig!

Började kvällen med att Jossi, Kusken, Em och Jag käkade mat hemma hos mig. Efter mat blev det kopplade av datorer och bålblandning. Riktigt god frukt och bär bål fixade Jossi och Emelie till. God och väldigt lättdrucken!

Knappt var bålen blandad och datorerna kopplade innan det ringde på och första gästen kom. Sara var först p plats. Gästerna droppade in under den närmsta kvarten till alla var samlade...party!


image290

Mathilda och Emelie röjer till musiken!

Som vanligt när man har så kul med sina vänner så flyger tiden iväg. Timmarna sprang iväg och alkoholintaget var det inga problem med direkt heller. Det dracks, det skrattades och det röjdes för fullt. En del mera än andra, eller vad säger du Dan? Allsång till gamla punklåtar det är skillnad det. Stackars grannar! På tal om grannar, nya trevliga bekantskapen och grannen Johanna tittade upp en snabbis också! Synd ni inte var kvar längre eller sa till tidigare. Men blir flera gånger.

       
f.v Dan är bra i gasen och ja..vad han gör på tre första bilderna ser ni ju själva, Bröderna Nygren, Anna är livsfarlig med treudden i handen, Thina är farligare kanske, Säker på att du vill ha tillbaka hatten Johanna?, Kusken o jag..

Klockan rusade iväg till framåt halv tolv skulle jag tro innan dom sista gick iväg för att fortsätta parta på Gruvan. Ett gäng hade gått tidigare, men vi lägenhetsfestälskare var kvar så länge som möjligt...

Gruvan var för kvällen besökt av bandet Glim som spelade. Skramlade på rätt bra mellanåt!

Träffade ännu mera folk o sprang i kring o var hopplöst road av Dan som var på riktigt partyhumör! Så ska det va. Fullt ös!


image291
Kusken o Dan gillade det där med bål...

Och nu är vi nog där jag började igen ungefär. En helkväll som blev riktigt lyckad. Skoj att alla kom! Och Jögga och Stekarn, va jävligt avundssjuka att ni inte var här utan var på den tråkiga och trista ölfestivalen i Bremen. Vem vill va där när Smällgatan finns liksom? :-)

Over and out../D


image305
Trollkarl Nygren!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj, här har det partats hej vilt vill jag lova! Hoppas huvuvärken inte varit alltför svår!

Kram Annica

2007-11-04 @ 18:04:44
Postat av: Anonym

Saknade faktiskt min hatt lite när jag vakna.hehe. Näevars, kommer nog inte behöva den mer. Riktigt bra bilder ni hade tagit igår också:)
Kram

2007-11-04 @ 18:32:02
Postat av: Dan

HAHAHAHA!!!
Är det party så är det!
Tack som fan för en skitskoj fest Danne!!

//Dan

2007-11-04 @ 18:32:20
Postat av: jossi

Shit vad skoj det var igår... Tur att vi har Dan, vilken pärla haha... Det får vi la göra om! Puss på´re din gamle giraff

2007-11-04 @ 19:11:10
Postat av: Anonym

:)

Här missade man något ser jag!!!!

/Didde

2007-11-04 @ 19:11:24
Postat av: Thina

ja fy fan vilken fest! :D Hoppas det blir lika trevlig nästa år. :D
Men faan så fuller jag blev... Jävla bål.

2007-11-04 @ 19:34:34
URL: http://tejjna.blogg.se
Postat av: Danne

Härligt o höra ni hade skoj vänner! Samma här! Och ja Didde. Du missade ngt du! :-)

2007-11-04 @ 20:44:38
Postat av: Mattias.Gunnarsson

Håller med as rolig fest!!! :)....Dan var på party humör kul att en Småbarnsförlder kan röja så bra!!...Dan sjöng några klassiker på vägen hem som tex hon ville bara ha k*****k, K****** lik osv nu pratar vi inte om radio rix musik precis hehe!!!....

Mvh// Mattias"spelarn"G-sson......

2007-11-04 @ 21:31:54
Postat av: Anonym

G-sson: Ja har en riktigt schysst inspelning av allsången på vägen hem med dej o danne(?) på mobilen, den spelas upp nästa fest!

//Dan "the dick"

2007-11-04 @ 22:46:59
Postat av: Nykte

Helt klart en trevlig fest. Så får vi hoppas att Dannes kaffe smakade gott dagen efter också. Eller vad säger du Dan?

2007-11-05 @ 11:59:06
URL: http://nykte.blogg.se
Postat av: M.G-sson

Dan= Jepp den måste vi höra!!...den kanske är något för idol 2008 hahahaha!!!

// Matte="säger aldrig nej till lite sex"

2007-11-05 @ 18:15:24
Postat av: Emelie

En otroligt lyckad fest men det är ju klart vi
var ju värdar ;) måste vi göra om snart mvh toaletten

2007-11-09 @ 20:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0