Måndag, regn och ångest...om inte!!

Sånna här måndagar som idag. Det är några få plusgrader ute, det är grått, det regnar och det är verkligen total höst. Den tråkiga delen av hösten. Sånt här väder som är just idag gör att man vill fly utomlands. Finns verkligen inget värre väder. Så idag är det verkligen upplagt för ångest, men som jag skrev i rubriken. Om inte!! :-)

För jag är nämligen ledig idag, ledig en måndag. Tror jag har glömt hur det är. Så skönt. Slippa gå lägga sig i tid på söndagen, slippa planera veckan på jobbet under söndagskvällen. Riktigt grymt skönt.
Dessutom är det ju hockeyderby ikväll. Lhc - HV..eller snarare Hv - LHC eftersom matchen spelas i betydligt finare arenan Kinnarps Arena tillskillnad mot senast då matchen spelade i fuskbygget Cloetta Center. Dax för revansch Hv och se till o göra mos av Lhc...

Helgen som var då? Jo fredagskvällen ägnade ju Steffe Kusk o jag åt diverese vuxenaktiviteter som spela datorspel, snacka skit och äta pizza. Hur trevligt som helst! Var även fyllechaffis natten mot lördag. Stjutsade ett fnittrigt gäng damer fram och tillbaka till Linköping. Hehe såg ut att hade haft trevligt. Vissa lite väl trevligt......

Lördags var det striptease på Gruvan här i Åtvid. Striptease, visst det är väl alltid trevligt att titta på tjejer utan kläder men ja. Det blir lite skumt när det är i Åtvid på ngt sätt. Alltså 18 åriga killar i volovokeps gör ju inte stämmning så jätteupphetsande men ja..det är kanske inte mening att den ska va det heller. Hursom jag ska inte kommentera stripporna för jag såg dom faktrisk inte. Jo det är faktiskt sant..Ngn minut av den andra tjejen men för lite för att kunna säga ngt om det. Hursom kvällen var trevlig med trevligt folk.

image277
På lördag är det festdax uppe hos Emelie! Bra drag senast! På lördag blir det ös igen!

Over and out.../d

Kommentarer
Postat av: Yohanna

Tror allt att du ljuger lite nu. Stod säkert o kika in stripporna både 1 o 2 ggr. Haha. näevars, skoja bara lite. Kram

2007-10-29 @ 14:19:20
Postat av: Thina

ja, jävlar! Jag tror emelies fest kommer bli svinkul!!! Hoppas många klär ut sig bara!! :D

2007-10-30 @ 22:09:28
URL: http://tejjna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0