Tigers ångar på!

Tigers ångar på!



image278     image279

Likt sveriges bästa hockeylag Hv 71, så ångar Sveriges i särklass bästa innebandylag på för närvarande. Nämligen vårat eget Linköping Tigers! Tredje raka vinsten kom i veckan som var och nu är vi fyra lag som har ett litet snäpp ner till övriga lag. Ni ser själva i tabellen nedan att vi bara har ngn pinne upp till absoluta toppen. Dit ska vi på måndag när vi har nästa match...

               

 Tabell och 5-målskytt, målvakt med 1 insläppt och 1-målskytt på Platens.

Lön i fredags var inte så dumt heller. Äntligen lite pengar igen. Och dessutom sålt en hel del av gamla datorn på underbara Tradera och faktiskt tjänat än hel del. Sånt gillar Danne. :-) Frågan är ju bara vad man ska lägga pengarn apå den här gången. Det jag vet är att det ska handlas lite mera grejjer till datahörnan. Det ska köpas en hylla och det ska köpas lite smågrejjer. Så en resa till Linkan i veckan får det allt bli. Dessutom vill jag ha lite nya kläder jue. Det är höst o kallt och det går ju inte att gå i t-shirt eller piketröjor hela tiden. Var inne o snokade på utmärkta zoovillage.com hittade riktigt riktigt snygg tröja. Daniel vill ha. Men billigt är det inte. Men vad gör man inte för Peak Performence som Jossi skulle sagt! :-)

image282
Danne vill ha! Sponsrar du?

Ikväll blir det rätt lugnt hoppas jag på! Varit i Linköpings simhall med barnen på jobbet. Hade riktigt skoj i badet :-) Men det tar på krafterna så slö blir man jue. Så en god middag är man värd! Ska lagas till nu!

Over and out.../D

Kommentarer
Postat av: Annica

snygg tröja! Köp en men jag har inte råd att sponsra... Kram

2007-10-31 @ 00:04:17
Postat av: jossi

var tog den gamla surskalliga danne ponken vägen som vägrade mode och peak... ????

2007-11-01 @ 22:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0