Ålandskryssning 2008

image581


Helgen man sett fram mot ett bra tag är nu avklarad. Självklart hur skoj som helst, samtidigt lite trist att det är över. Men ja..man har ju roliga minnen o tänka tillbaka på iallafall. Eller hur Dan....:-)

Vi var iallafall ett gäng på ca 30 pers som drog iväg i fredags från Linköping. "Vår" del av gänget bestod av ett tio-tal resten var vänner till vänner typ.
Partyt drog igång på allvar i bussen upp till Stockholm. Alla var på bra humör och feststämning var på topp. Galet skönt väder dessutom, inget vidare att åka buss när det är skitvarmt så när vi väl var framme i Nyköping och vår busschaffis meddelade att vi gör en timmes stopp så kändes det hur bra som helst. En god baugette med kycklingröra och en Eriksberg i magen så intog vi en gräsmatta mitt i solen och bara njöt av hur grymt skönt det är med vår! Glada o trevliga människor i feststämning. Blir inte mycket bättre!

    
                Resan upp....

Väl inne i bussen igen så gick resan snabbt upp till Stockholm, där väntade den tråkigaste delen av resan. Väntan i Viking Lines färjeterminal. Förstår inte varför man ska åka så tidigt upp så man måste vänta där sååå länge för att få checka in.  Men som tur så var det ju guldväder så det gick ju att sitta ute...

Vi hade bokat bord på resturang Food Garden på Cinderella redan vid kvart över sex och vi gick ombord vid halv sex så det blev snabba ryck till middagen. Hungrig så man kunde ha ätit upp en halv gris så intog vi iallafall resturangen. Äntligen lite (med på betoning på lite...snåla jävlar!) mat i magen! Slöade ett tag med allämnt skitsnack, öldrickande och sedvanligt tugg innan det var dax att gå till TaxFree-shopen och handla lite heligt vatten till kvällen! Upp i hytterna och ta en välbehövlig dusch och på med lite roligare kläder så var man i toppform. För nu började ju partyt på allvar!!

      

En helt totalt galen kväll och natt hade vi framför oss. Eller ja..inte bara det..det var ju en dag i lördags oxå innehöll minst lika mkt party den! Länge sen man garvade så mycket som jag gjorde. Kan sitta här och räkna upp ena dumheten efter den andra. Tänker inte göra det, dels för att det inte alls blir lika roiligt att läsa om det som att vara med om det och dels när man inte vet historian bakom så är det inte så lätt att fatta. Men man kan nog sammanfattade det med att resan o kryssningen var precis lika vild och galen som jag var...rädd..för att den skulle bli! Och härligt är ju det. Eller hur var det vi kom fram till imorse när vi vaknade  i min dubbelsäng Dan...(hrmm jo det låter lite skumt det där, men det var faktiskt så....) LEV I NUET FÖR FAN! 

Tack alla som var med och fixade resan och gjorde den till vad det blev. Har bilder i miljoner känns det som, ett litet urval finns här! Kommer nog att komma upp flera, så håll koll!

       




NYA BILDER:
-----------------------------

       


Kommentarer
Postat av: Milla

HAHAHAHAHA

som sagt var.. Dan lär ju ha jättemycket minnen från helgen

2008-04-28 @ 07:18:32
Postat av: Emelie

vill ha bilderna, TACK!

2008-04-28 @ 15:04:38
Postat av: thina

satans fan så jävla söt didde är....

2008-04-28 @ 19:24:10
Postat av: Mattias.

Jepp jävligt kul resa måste göras om helt sjukt galet var resan :).....Gruvan var också bra man var jue lite fuller då roligare då på Gruvan har jag märkt!!!

Mvh// Mattias"G-sson"Gunnarsson.......

2008-04-28 @ 19:54:49
Postat av: Anonym

Ja, det var ju ett riktigt kalas/fylleslag hur man nu ser på saken men jävligt roligt var det...

/Didde

2008-04-28 @ 21:44:59
Postat av: jossi

det är nå´t som inte stämmer här... Inte ett enda kort "klämma-på-brösten-kort" Vad har hänt??? haha... Kul men lite kort som inte ser likadana ut som alla andra festkort =) Ser ut å haft skoj... O Dan skötte som sig vanligt gissar jag =)Fick den fina dunken följa med???

2008-04-28 @ 21:45:55
Postat av: jossi

åhhh fin bild på dig o Em vid solnedgången =)

2008-04-29 @ 10:45:06
Postat av: Milla

jossi: enligt rykten så minns dan precis hela resan o var nyktrast.... eller tvärtom

2008-04-29 @ 18:07:49
Postat av: jossi

Milla: Haha, Dan nyktrast på en fest är lika troligt som att månen ramlar ner ikväll =)

2008-04-30 @ 09:18:58
Postat av: Milla

jossi: hahaha typ så ja...
hahaha ska se till att han inte bli lika full imorn

2008-04-30 @ 17:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0