För vi är så grymma!!!!

image539
Kjell, Malin, Håkan, jag, Anders, Jörgen, Stefan Sw, Micke, Robban, Mirja, Stefan Sj, Henke och Clabbe, årets uppställning av Team Support Sandtag!  Med på bilden även maskot Leah!


Dagen började precis som den inte fick börja egentligen. Jonas ringer minuterna innan jag ska åka upp till sporthallen för den årliga innebandyturneringen o  meddelar att han ej är speldugligt skick. Sedan innan visste jag även att Micke var halkrasslig och var osäker på spel. Med andra ord fattades det två stycken backar. Ingen drömsituation direkt. Men med lite ommöblering i laget i sista sekund så ställde vi iallafall ett lag på plan redo att ta sig an det första motståndet. Nämligen laget från Sportringen. Vi fick bästa möjliga start. Vann matchen med 3-0 och allt rullade på hur bra som helst. Till match nummer två hade Micke lovat att komma, vilken han gjorde oxå så vi kunde gå tillbaka till vår grunduppställningen. Vi vann även andra matchen, tredje matchen rullade på lika bra den och vi hade inte släppt in ett ända mål efter tre matcher.  

Sen var det dax att möta laget från Räddningstjänsten. Vi hade veckan innan haft en träningsmatch mot just det laget och visste ungefär var vi hade dom. På något sätt började det smyga sig på en känsla av att det här kommer gå hur bra som helst bara vi ställer ut skorna på plan. Övermod, underskattning och vi gjorde ingen bra match alls. Men fick med oss en väldigt viktigt poäng skulle det visa sig, när matchen slutade 1-1.


     

Två kommande matcherna var under all kritik, tyvärr helt fel matcher för min del med tanke på att min jobbarkompis spelade i det ena laget av dom och att ärkerival Pelle spelade i andra. Stryk och helt utspelade i båda matcherna. Kändes hur tungt som helst där ett tag och vi var inte säkra att gå vidare från grundspelet ens. Vilket antiklimax, vi som var där för att spela hem vinsten för tredje året i rad.

MEN, med lite tur så lyckades vi ta oss till semifinal och vi bestämmde oss att nu jävlar visar vi vad vi kan, vi tog oss samman och bestämmde oss för att börja lira innebandy istället. Sagt och gjort ut på plan med helt annan inställning! Vi fick ett mål mot oss men det spelade ingen roll för vi hade bestämmt oss vi skulle vinna iallafall. Vi vände matchen och vann. Platsen i finalen var säkrad.

    

f.v 1) Motståndet i finalen 2) Jag är framme och tar emot priset 3) Kusk 4) Kusk igen, efterfesten slutar tidigt för en del...:-)

I finalen väntade motståndet från första matchen. Sportringen. Vi visste jue att vi hade övertaget på dom eftersom vi vann första matchen. Vi bestämmde oss att ha kul o lira som ett lag innför matchen. Jag kände mig aldrig orolig inför den matchen alls. Kändes som efter vinsten i semin så kan ingen stoppa oss. Vi spelade hur bra som helst och motståndet var mer eller mindre utspelat. Vi tog hem matchen och vann hela turneringen för tredje året i rad!

Kvällen tillbringades hemmes hos Anders, lagfest, segerfest kalla det vad som. Helt underbart rolig dag tillsammans med laget blev det iallafall!

Stort tack till alla som var där o hejjade på oss. Extra tack till Fotograf Johanna o Nykte

image540


Kommentarer
Postat av: jossi

ja Grattis på er... Trodde det var dax för er att landa på jorden i år men icke =)
Behöver jag nämna supporten??? SUCK!

2008-04-06 @ 09:25:08
Postat av: Nykte

Fint att ni tog hem det grabbar och tjejer. Nackdelen med det är ju dock att man vet att man är komplementspelare och inte "stjärnan". Men det kvittar ju faktiskt. Laget vann ju igen. Underbart!

2008-04-06 @ 09:29:55
URL: http://nykte.blogg.se
Postat av: Milla

Grattis!

2008-04-06 @ 11:46:26
Postat av: Annica

Kul med vinst även i år :)

Ni kanske inte ens behöver spela nästa år utan kan få trofén ändå;)

Kram

2008-04-06 @ 12:11:23
Postat av: Annica

H A M M A R B Y Y Y Y

Kram Annica

2008-04-07 @ 21:37:45
Postat av: Annica

H A M M A R B Y Y Y Y

Kram Annica

2008-04-07 @ 21:38:11
Postat av: Milla

ne nu tycker jag att det är dags att uppdatera bloggen lite... haha du kan t.ex blogga om att LHC VANN finalmatch nr 2... på hv´s hemmaplan dessutom

2008-04-10 @ 19:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0