Vår, innebandyturnering, Allsvenska och Sm-slutspel

image536

Underbart väder det har varit i ett gäng dagar nu. Det är lättare att gå upp på morgonen när man vet att det kommer bli skönt under dagen, man blir på bättre humör och allt blir så mycket lättare. Just bara för solen är framme och tempraturen är sköna 10 +. Älskar sol, värme och vår!

Iochmed värmen o våren så kommer nästa stora grej, nämligen fotbollsallsvenskan. Som sann fotbollsnörd så gör man ju inget annat under de sega vintermånaderna än att vänta på att det ska bli vår så mitt älskade Hammarby ska ta sig an motståndet i allsvenskan. Nu är det äntligen dax. Premiär mot nykomlingarna Ljungskile igår. Inget annat än tre poäng var att vänta sig. Och mycket riktigt så blev det så. På en plan (?) som var allt annat är lik en fotbollsplan så lyckades bajen vinna med 1-0. Skönt för vår nya målvakt Rami Shaaban att hålla nollan i första tävlingsmatchen.

Våren har ju även en annan stor sporthändelse. Nämligen SM-Slutspelet i hockey. Halvrisiga LHC lyckades ju som bekant att säkra platsen i finalen igår genom att slå ut helrisiga Färjestad. Mitt Hv 71 kämpar på som bäst för att ta sig till finalen. Hv har just vänt semifinalserien mot Timrå och leder nu med 3-2 i matcher. Serien spelas i bäst av sju matcher. Senaste två matcherna har spelats hemma i Jönköping. Hv har vunnit båda. Bäst på plan senaste var Stefan Liv tillsammans med kämpen Per Ledin. Kan man göra annat än älska killen. Han spelar sitt första byte, när han kommer ut i båset så spyr han två - tre gånger i närmsta papperskorg. Sen in igen och är bäst på plan matchen genom. Killen är grym!  Vi ska mosar er i finalen cluben!

image537


Helgen som kommer blir det innebandy för hela slanten. Turnering i sporthallen här i Åtvid. Vi ska försöka att försvara titeln som segrare från tidigare åren. Kom till sporthallen på lördagen och va lika duktiga som vår trognaste supporter Jossi (Nöjd nu??) o kolla upp det vetja!

Ska passa på att tacka Johanna och Fegge för festen i lördags oxå. Kul var det! Får vi göra flera gånger!

Förövrigt måste jag tipsa om den här låten och videon. Grym! :-)






OVER AND OUT! //D.

Kommentarer
Postat av: Yohanna

Det va jätte kul att ni kom och ni är självklart välkomna fler gånger.
Kram

2008-04-01 @ 19:33:51
URL: http://yohannaandersson.blogg.se
Postat av: Annica

Heja,heja Hammarby...

Kram Annica

2008-04-01 @ 21:33:18
Postat av: Annica

Heja,heja Hammarby...

Kram Annica

2008-04-01 @ 21:33:27
Postat av: Maja

Alltså vad är ditt problem????? LHC tog sig lätt till final medans HV får kämpa arslet av sig..... hoppas verkligen vi får möta er för då- we will eat you alive mohahaha... :-) kram

2008-04-02 @ 00:21:28
Postat av: jossi

ja nu börjar det ta sig gubbjävel!

2008-04-02 @ 12:00:04
Postat av: Emelie

snälla sluta skriv om den där jävla sporten för guds skull :)

2008-04-02 @ 22:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0