Visfestivalshelgen 2008



Ytterligare än utflykt avklarad och dax för att bocka av Visfestivalen i Västervik i kalendern. Efter mycket velade fram och tillbaka så blev det av att vi åkte ner i fredagskväll med hopp om att vädret skulle bli bättre än vad det var här hemma i Åtvid. Och visst blev det så. Lagom när vi kom ner så sprack himlen upp och solen började gassa riktigt skönt.

Vi visste ju att vi var rätt sent ute så det var lite småspännt innan vi kom fram till receptionen och fick klart för oss att det fanns platser kvar. Så vi fick våra platser rätt nära ingången vilket var riktigt skönt med tanke på att man inte behövde gå så grymt långt för att komma in till parkeringen.
Väl på plats så skulle vi bara upp med tältet och sen fram med grillen. Men nu var det så att vi hade lånat ett stort tält av en av Stefans kompisar och det var inte med ngn beskrivning alls. Så tre stressade, hungriga och ölsugna tältbyggare gjorde misslyckande på misslyckande innan tältgrannarnas barn (OBS BARN!) kom fram till oss o fråga om vi ville ha hjälp. Så vi tre tittade på medan barnen reste tältet utan några problem på 15 minuter. Jävlar vad manlig man kände sig.....värst för Stefan, killen jobbar med att bygga hus och inte kan resa ett tält ens....:-)

Så vi är skyldiga våra grannar ett stort tack, vi hade aldrig fått upp tältet annars. Vi var helt lost! MEN så skönt när allt var klart och det var dax att börja parta istället. Fläskfilé på grillen och potatissallad till. Kall Tuborg och livet lekte i Daniels ögon!
Slog en pling till supertrevliga Yohanna som jag visste var där nere oxå. Träffade henne redan på incheckning! Vi blev inbjudna till deras tält på fest så bort dit för att parta vidare för att sen träffa vår privattaxichaffis Musse som skulle visa sig ta hand om oss på ett strålande sätt under helgen. Musse körde in oss till stan. MASSA folk i vanlig Visfestivaltradition på stan och alla (nja...inte alla på Harrys kanske...) var på partyhumör. Vi började med att ta det lite lungt vid havet o satt o surrade lite innan vi delade upp oss. Stefan, jag o Jögga drog vidare i Västerviksnatten. Riktigt trevlig kväll blev det, vi landade i sovsäcken på Lysingsbadet vid fyra tiden. Sov som en stock. Inget kallt, inget blött och ingen huvudvärk när jag slog upp ögonen vid nio snåret...

Fint väder även på lördagen. Tillbringade mycket av dagen vid poolen. Galet skönt att ligga där o sola och slappa. Tyvärr så blev vädret betydligt sämre framåt senare eftermiddag och ett riktigt åskregn drog in över Västervik. Vi passade på att sova igen ngra timmar under regnet och led faktiskt inte så mycket av det.
Till kvällen så skulle ju Håkan, Emelie, Sanna och Mathilda komma ner till oss så det var ju bara att se till att fixa till lite för grillning och fest igen. Håkan droppade in först!  Festade på runt tältet och så småningom så kom även tjejerna. Blev en trevlig kväll även denna. Det var dock lite avslaget konstigt nog på stan under natten tycker jag. Vi drog oss tillbaka rätt tidigt. Somnade strax före två..

         

Idag har man ju gått på halvfart hela dagen. Lite solning på dagen innan vi bestämmde oss för att packa ihop och dra oss hemåt! Stefan stack vidare till Öland och Borgholm för att parta på Strand. Jögga och jag drog vidare till Norrköping för att gå på IFK - Norrköping - Kalmar...gäller att hänga i. Semester jue!! :-)



  


Jodå, jag var med jag oxå men jag lyckades inte vara med på några kort. Kan bero på att jag höll i kameran!
Hoppas ni alla har det bra!

Over and out! //D

Kommentarer
Postat av: Syster yster

Ett likadant sånnt där tält hade vi förra året på Vis också, och vet du, våra grannar fick sätta upp det åt oss också efter mycket pyssel. Det ligger i släkten ;-)



2008-07-13 @ 23:21:48
URL: http://sessansfinablogg.webblogg.se/
Postat av: Jossi

haha ja du o bygga tält hör ju knappast ihop... minns han Hultsfred??? "Vad är det här för jävla fuskbygge????" haha...

2008-07-14 @ 09:22:34
Postat av: Danne

Sandra: heheh...aa det är ett släktdrag!



jossi: det var ett FUSKBYGGE!

2008-07-14 @ 10:06:27
Postat av: Milla

hhaha en stor karl som tar hjälp av barn för att sätta upp ett tält.... barnarbete

2008-07-14 @ 10:27:20
Postat av: thina

jag ville också till vis. jag är avundsjuk. :(

2008-07-14 @ 20:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0