Stora lillasyster Part 2



Jaha så har även lilla syster i familjen Norrman/Johansson sett till att fixa grundskola och gymnasium. Syster med en aning bättre resultat än sin bror. Ruggigt bra betyg faktiskt. Var stolt över det!

Fredagen den 13 var datumet i frerdags när det var dax för studenten. Inte bästa datumet kanske, och det syntes på vädret just vid utspringet och det syntes tydligen på mat och servicen vid studentmiddagen på kvällen men i övrigt var det hela mycket lyckat tydligen.
Börjar med vädret så var det ju naturligtvis tvunget att börja droppa regndroppar o dra in tunga mörka moln just vid halv två när utspringet var. Klarade oss iallafall ifrån någon störtskur men kallt som förbannat var det. Ut kom iallafall syster och resten av studenterna och fick en massa blommor och grejjer om sig. Efter det var dax att ge sig upp på vagnarna kopplade till traktorer och ge sig ut o skrika hur jävla bra dom är som klarat av skolan...



För att kommentera det där om maten och servicen på kvällen som jag tidigare nämnde så visade Åtvidaberg tydligen upp sig med sin sämsta sida. Eller  ja..Åtvidaberg var det väl egentligen inte men,  Hotell och Resturang Stallet iallafall. Studentmaten skulle vara en trerätters. Och det var det mycket riktigt oxå. Serverad på papptallrikar, plastglas och med bedrövlig mat..kolla bilderna under så förstår du resten. Bedrövligt dåligt. Kan bara tänka mig vad elever från andra städer har att berätta om hur studenterna firas i åtvidaberg. Pinsamt!
Betydligt godare middag hade i vanlig ordning mor och far ordnat hemma hos oss. Familj o släkt var samlade för att fira syster.  Massa trevligt och underbar mat.
Grattis syster!







Och så var det där med maten. Förrätten till vänster och efterrätten till höger! Vem vill inte ha det på en trerätters studentmiddag....

            

Kommentarer
Postat av: Thina

och jag som tyckte VÅR mat på studenten var äcklig, men det där slog allt! Vi fick iaf laxroullader (blääää!!) och ryggbiff med potatisgojs och chokladmousse som trerätters... på PORSLINSTALLRIKAR! ^^

2008-06-15 @ 17:24:49
Postat av: Milla

ja du Thina. Vår mat var ju iaf ätbar...

2008-06-15 @ 18:20:48
Postat av: Jossi

Haha... Maten ser ju iallafall ut att vara död innan serveringen iallafall =) På tal om mat... finns ju iof inte mycket som slår mamma kristinas goda käk =)

2008-06-15 @ 18:25:50
Postat av: Emelie

VA? är det sant ir? va fan är det för ngt till att börja med? HERREGUD det är ju pisamt att vistas i den här jävla kommunen, lider med sandra

2008-06-15 @ 23:53:03
Postat av: Annica

Jag trodde det bara var ett rykte men nu ser jag ju med egna ögon hur illa ställt det var med maten!!! Pröjsade studenterna verkligen 350 spänn för det där?!?



SKANDAL är ordet!!!



Kramen

2008-06-16 @ 18:35:54
Postat av: Yohnna

Usch, vill inte ens kolla på den där vidriga maten igen. Va riktigt hemskt kan jag lova.

Hoppas vi nu får pengarna tillbaka iaf.



Kram

2008-06-16 @ 21:03:21
URL: http://yohannaandersson.blogg.se/
Postat av: Anna

Fattar inte att skolan ens övervägde Stallet som ett alternativ. Det är ju ett dysfunktionellt bygge, trodde alla visste det! Hoppas rektorn kan få tillbax lite av pengarna.

2008-06-16 @ 21:40:27
URL: http://asif.blogg.se/
Postat av: Bosse S

Oj. Hörde om elendet på Stallet. Verkligen tråkigt med detta. Man tar ju bara studenten en gång. Jag hoppas att samtliga elever blir kompenserade på något sätt. Livet går vidare och lycka till alla nyblivna studenter! Trevlig sommar!

2008-06-17 @ 12:40:35
Postat av: Annica

Tack Danne! Visst hoppas jag och tror att det blir bra nästa år men just nu känns det faktiskt skit!



Idag jobbar jag med uppsats och imorgon med...sen tar jag semester på riktigt:)



Kraaaaaaam

Annica

2008-06-18 @ 16:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0