Partyhelg!

image485

Partyhelg så det heter duga blev det den här helgen. Började runt halv sex på fredagseftermiddagen och avslutades i går natt någongång. Det var väl iochförsig lite uppehåll igår på dagen kanske men båda kvällarna var iallafall bokade för fest!

image491
Frida, Bkörn och Benny

I fredags så var det Anna som firades för hennes 25-års dag. Fyller egntligen på tisdag men firades alltså i fredags. Temat för kvällen var schlager. Jag, Stefan o Jörgen förvandlade oss till Abba. Tanken var även att Emelie skulle vara med och göra gruppen fullständig men jobb satte stopp för det!
Jempan tyckte väl dock att jag såg lite väl manlig ut för att va Frida så hon slet fram smik och grejjer från alla hörn. Resultatet blev någon form av blandning mellan Christer Lindarv och Mötley Crue. Föredrar och bli jämnförd med det sistnämda helst...Kul fest var det iallafall och stort tack till Jonas och Anna för god mat! Tack Jossi oxå för ditt enorma arbete med scenkläderna!

                

f.v 1) Jempan sjunger såå fint så..2) En duett mellan Shirley Clamp och Benny Andersson 3) O så var det Jonas oxå..4) Intressant läsning det där...5) Hellre än bra kan man sammanfatta den där duetten.

           

f.v 1) Jempan fixar till sista detaljerna 2) Glad Sanna 3) Mys i soffan

Lördag då? Joho då var det inflyttningsfest hos Maja i Linköping.
Började kvällen med att piska upp vårt motstånd i innebandyn i Linköping med solklara 8-4. Med ytterligare en seger i bagaget och humöret på topp så drog vi iväg för att få i oss lite mat innan det var dax att drälla in hos Maja. Hamnade på någon resturang i Tannefors som visade hockeyn på storbild så det var rätt bra stämmningen där inne för att utrycka det milt. God mat hade dom oxå så vi satt kvar där ett bra tag och pratade med folk o käkade gott. Jögga, kan bli ett telefonsamtal från Madde sen när sviten är bokad. HAHAHAH!

Runt åtta så var det dax o dra sig till Maja iallafall. hade bara träffat två av personerna som var på festen innan. Så det fanns en hel del nytt folk att bekanta sig med vilket alltid är trevligt. Inte varje dag man festar med 20 talet bosnier men någon gång ska man göra det oxå. Stora skillnader mellan människor märker man så där. Stor skillnad från våran verklighet i många fall. Just därför är det extra skoj och trevligt att vidga vyerna ibland.
Dock kommer jag aldrig förstå mig på den där musiken Maja...
Avslutade kvällen på Platens. Det kunde man dock varit utan. Roligare på förfesten :-)
Skitkul hade vi iallafall och även stort tack till dig Maja för bål, öl, chips o grejjer. 
 
Riktigt fin lägenhet har du ju hittat oxå Maja. :-)  TYVÄRR togs inga kort i lördags. Riktigt illa. :-(

Over and out! /D.

Kommentarer
Postat av: jossi

tack hit... tack dit... fjäsk hit o fjäsk dit... Vad FAN!!!!! Jag då??? Kunde iallafall skrivit ett litet "tack jossi för att du är världens bästa som sydde mina brallor när jag fick panik i torsdags o dom skulle vara klara i fredags och för att du lånade ut din ursnygga scarfs och för att du finns och är världens bästa" Det hade räckt... GUBBJÄVEL!

2008-03-09 @ 10:46:14
Postat av: Danne

Ska genast fixa till den detaljen!

2008-03-09 @ 10:47:08
Postat av: Maja

Tack själva för att ni kom! Dock är det nog tur att det inte finns bildbevis på lördagkvällen :-) ha ha ha....

2008-03-09 @ 15:02:58
Postat av: Annica

Tack för omtanken!

Jag mår bättre nu än när jag var i skolan. Det kryper inte längre i kroppen... Men nu känns det som jag är rejält bakis istället...utan att ha druckit en droppe alkohol... jaja, det blir nog bättre.

Kram Annica

2008-03-12 @ 20:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0