Till Parken med Leah!



Äntligen fredag. Härligt som vanligt att det är helg. Helgen har varit lite fram och tillbaka med planeringen när saker som var tänkt inte riktigt blev av men man får göra det bästa av det! Började iallafall helgledigheter med att tillsammans med Jossi och Leah njuta av första (?) regnfria eftermiddagen på en månad. Vi drog upp till Åtvidabergs oas. Nämligen Folkets Park. Det är faktiskt ljuvligt fint o härligt där uppe. Visst det var ingen medelhavsvärme direkt med Leah såg till att hålla värmen uppe med gungande, cyklade och massa klättrande.
Tog naturligtvis med mig kameran för att föreviga det som skedde. Jossi lyckades med massa tur och ingen skicklighet (eller var det tvärtom?) knäppa ett par riktiga pärlor till bilder. Mest tackvare Leah då kanske! Härlig eftermiddag! Tack för jag fick följa med!


" Jag ska inte sitta ner. Tuffa tjejer står och gungar...."


Leah tog med mamma på cykeltur!


Det går undan i Folkets Park!


Parken i Åtvid! Riktigt fint faktiskt!


Imorgon smäller det igen på innebandyplanerna i Collegum i Linköping. Linköping Tigers spelar nämligen sin tredje seriematch för säsongen. Vi tar emot Flexil. Vi har inlett säsongen lysande med två segrar på två matcher. Full pott med andra ord. Vi hoppas att det håller i sig och att det blir tre nya pinnar imorgon. Tyvärr är laget ordentligt reducerat pga skador, Bysjölopp och förkylningar. Men vi som är där ska göra vårt bästa!


Kommentarer
Postat av: jossi

sicken kanonhelg för dig mannen... först en skön stund i Fp med oss brudar, sen vinst i innebandyn med oss brudar som stöd. Lyckan måste handla om mig och Leah =) Haha... Frid!

2008-09-13 @ 19:52:31
Postat av: Milla

jossi: hahaha ja vad skulle danne vara utan er brudar haha...

2008-09-14 @ 14:06:28
Postat av: M.Gunnarsson (G-sson)

Grattis till vinsten!!!



// Mattias.G

2008-09-14 @ 20:49:13
Postat av: jossi

Milla: du har verkligen fattat poängen =)

2008-09-15 @ 21:34:48
Postat av: Martina

Underbar bild på dig & Leah! :)

2008-09-17 @ 15:42:22
Postat av: J

bilden på dig och Leah är jättefin =)

2008-10-09 @ 23:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0