Blogg INNAN helgen!

Så skönt att det är fredag imorgon. Senaste veckorna har varit helt förjävliga att ta sig upp ur sängen på morgonen. Kroppen vill verkligen inte vakna. Ställer fram larmet fem minter i taget och ja...det är inget vidare helt enkelt. Sen när man väl kommer upp så är det ju okej. Men just det där o komma ur täcket. Det är mera än jävligt för tillfället! Så just därför är fredagen mera än välkommen imorgon! Och förhoppningsvis få sova ut lite. Tror jag är i stort behov av det faktiskt.

Ikväll har det varit hockey. Torsdagarna är ju för det mesta späckade med bra sportunderhållningen på tv. Ikväll var det dessutom dax för hv - lhc vilket alltid är trevligt. Att jag höll på hv var ju en självklarhet men att bröderna Fåntratt (Läs. Stefan och Jörgen) oxå skulle göra det var ju högst oväntat. Kanske berodde det på att vid Hv - vinst och Färjestad - vinst så skulle FBK gå upp i serieledning. Nu blev det inte riktigt så för det slutade 2-2 i Jönköping så Lhc är kvar i toppen.

Imorgonkväll är det dax för innebandymatch igen. Vi i Lkpg Tigers ska försöka ta tillbaka serieledningen efter att tyvärr ha tappat den efter ett gäng riktiga skitmatcher. Tvåa i serien just nu, fyra matcher kvar som vi ska ha full pott i! Det är nog typ det ända som händer imorgon. Hade tänkt att hinna ner till Klädhuset i Falerum en sväng på eftermiddagen men min bil är ju som vanligt på ytterst sämsta humör så han har bestämmt sig för att ge fan i att funka överhuvudtaget, så tyvärr blir nog den resan inställd. Hade varit skoj o ha ngt nytt och snyggt att ha på sig på lördag för då är det nämligen dax för inflyttningsfest hos Malin och Pierre på Prostgatan. Men får leta djupt i garderoben och se vad som finns istället!
Ska bli skitkul verkligen med fest hos Malin o Pierre. Massa trevligt folk och det är utlovat ett sjuhelvetes party. Hoppas förväntningarna som försnacket  har skapat infrias. Steket och ev. Fåret och jag ska dra oss uppåt rätt tidigt är det tänkt för att förfesta lite innan resten av gänget anländer.


              Fest med dom här damerna kan inte gå fel va?

Rapport kommer naturligtvis här sen med garanterat samma poser, samma typ av bilder som alltid! Gilla det eller inte. Det är frivilligt att läsa! :-)

Over and out! //D

Kommentarer
Postat av: Janniqe

älskling, du ser ut som en liten pojke.

2009-01-29 @ 22:37:59
Postat av: danne

jag är ju en liten pojk bredvid dessa kvinnor :-)

2009-01-29 @ 22:48:44
URL: http://danne80.blogg.se/
Postat av: Janniqe

ingen tvekan om saken. avskyr din bil.

2009-01-29 @ 23:12:00
Postat av: Annicken

Att LCH är kvar i toppen är bara bra =) Satt och va lite darrig igår faktiskt.. Såg ju tyvärr inte matchen, men Jörgen var duktig att kolla på text-tv =) Men det slutade ju inte fel som tur va ;) Synes imorgon då vi ska på en sjudundrandes fest =)

2009-01-30 @ 10:48:43
Postat av: Yohanna

Du kan väl iofs inte gå annat än fel? haha.. Näevars, alltid party med oss!

Förresten har jag hår i munnen på kortet!!

Kraaaam

2009-01-30 @ 11:00:40
URL: http://yohannaandersson.blogg.se/
Postat av: Jossi

haha jag fattar pikarna D***en... Din blogg kan vara kul att läsa trots alla bilder med samma folk i samma poser =) Sluta gnaga om det nu =) För att även kommentera ämnet din garderob... Det lär finns en del i den du. Speciellt jeans =) Värre var det ju för en sådär 5 år sen... ojojoj... hemska minne =) Det har ju äntligen blivit ordning på dig gosse! Kram

2009-01-30 @ 15:12:47
Postat av: danne

Yohanna: Japp det har du! :-) gillade bilden! ;-)



Jossi: Nja..menade inte dig nej...

2009-01-31 @ 00:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0