"Där skulle man varit vattenyta...."



Hörreni folk o fä. Ska ni någongång åka på Ålandskryssning och se det som något avkopplande, något som man gör för att hämta krafter och ladda batteri. Gör då för fan inte det. För det blir bara värre. Men så kul det är! Visst det är säkert lite "vi bor på landet och vet inte bättre" - känsla över att åka på kryssning. Men vem bryr sig! Det är skitkul!

Tanken var ju att Stefan, Håkan, Jögga och jag skulle åka. Men redan kvällen innan började sjukstugan som snart skulle drabba halva kompisskaran infinna sig. Steket var allt annat än pigg och kunde tyvärr inte följa med. Så med en plats ledig så bar det av mot Stockholm vid middagstid på fredagen. Sedvanligt tugg i bussen, en förövrigt rätt tom buss. Ända tills vi kom till Nyköping då ramlade det in folk. Men dom var ju en bra bit från våran form så jag reflekterade inte något större över dom. Buss kan va riktigt segt att åka men den här resan var allt annat än seg. Party hela tiden!

                 Det är såååå långtråkigt med bussresor.......

Jag tänker inte skriva varje detalj som utspelade sig på Birka Paradise under helgen som var. Dels för att jag inte tror att någon av er som inte var med har någon behållning alls av det och även till viss del att minnet är så där...
Det vi kan konstatera var att vi hade fruktansvärt kul. Det var party i hytt, på krog, på restaurang och i korridor...(hrrmmm..) fram till sex på morgonen. Fyra timmar sömn efter det gjorde att frukostbuffén hade hunnit stänga lagom tills vi orkade ta oss ner dit. Skit att dom ska ha den så tidigt. Jag menar vem är vaken 7.30 för att gå och äta frukost när man är på kryssning. Vi var det inte, vi fick snällt gå och tigga tills oss en ostfralla på ett fik i närheten. Gick ju naturligtvis inte upp på buffén vi hade fått om vi hade varit uppe i tid men det fick duga.

   

Dagens mål var att slappa så mycket som det bara gick i poolområdet på översta däck på Birka Paradise. Bubbelpooler, solstolar med solarielampor i taket och galet goda drinkar gjorde resan hem underbar. Dessutom bastu med glasväggar, vi satt där i när vi gled in genom stockholms skärgård. Helt okej ställe. Och vilken utsikt....ja alltså inte i solstolen framför Jörgen....utan i skärgården..eller hur var det nu? :-)

        

En aning glada i hatten så var det dax för hemfärd. Kusk var snäll och kom och hämta oss i Linköping. Stort tack för det! 

Hemma väntade tjejkväll. Jajje och vänner hade värmt upp och tog emot lite manligt sällskap med öppna armar..(jojo...) Trevlig kväll blev det av det oxå. Jag dundrade ner till Gruvan en sväng tillsammans med Jörgen och Emelie. Där mötte vi upp Johanna och vänner. Det hade varit kalas i alldeles lagom mängd där oxå såg det ut som så det var bara att ansluta!

 

Om jag ska återknyta till det som jag skrev först om sjukstugan så har det satt sina spår. Stefan var sjuk redan innan resan, Håkan blev sjuk i måndags, jag har mått vidrigt dåligt sen i söndags, natten mot idag bröt magsjuka ut och Jögga gnällde på influensasymtom tididare i veckan..men det kan ju inte ha ngt samband med kryssningen va? :-)

Over and out! //D


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gnällde den enda som var "frisk" på influensasymptom..? stackars lite, he he;-)

2009-01-14 @ 21:19:05
Postat av: Jannica

Har den friskusen klagat på influensasymptom? Han som var den enda som var frisk efter resan? ;-)

2009-01-14 @ 21:26:26
Postat av: Jossi

Hahah hopplösa trion! Fick du ordning på frisyren? snyggt klippt iallafall =) Gå å lägg dig spyarn!

2009-01-14 @ 22:25:54
Postat av: Jannica

Hade ni tänkt er en avkopplande hälsoresa hade ni ju kunnat fråga om tips...:)

2009-01-15 @ 08:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0