Semesterresa 2



Gotlandsinlägget blev en lång historia med mera text än bilder. Och man ska ju inte upprepa sig varje gång så efter semesterresa nummer två den här sommaren så gör jag det mera till en bildblogg. Resan gick av stapeln i veckan nu iallafall. Kom närmare bestämmt hem natten mot idag, fredag. Vi har varit i Ullared och vi har varit i Göteborg. Hann med lite smågrejjer mellan oxå. Västkusten är riktigt fint kan man konstatera. Skulle kanske ta en ordentlig resa utmed kusten där.
Hursom så var det Ullared som gällde först o främst. Annicken var den som var mest laddad för själva handlandet där och gjorde en del inköp därefter oxå. Väldigt med för mycket folk gjorde att tisdagen blev en halvtrevlig upplevelse inne på GeKås men vi gjorde ett bättre inhopp under onsdagen. Tror du fick med det mesta till sist va Nicken?

Kvällen rundades av på campingen i våra stugor som var mycket trevliga. God grillad korv stod på menyn och lite äventyrsgolf på det så var kvällen och dagen avslutad. 

    
Äntligen lite avslappning efter en minst sagt varm och trång dag inne på GeKås.


      
Trevlig golfrunda som avslutades med grillning. Gött!

 
En inte helt ovanlig syn i Ullared under onsdagskvällen. Jögga fick snällt ägna sig åt fiske efter golfboll, allt medan han såg sina vänner sätt boll efter boll i hål.....

Väl framme i Göteborg efter att ha stannar i Åsa..låter inte bra jag vet.....Men iallafall vi stannade i Åsa och...ÅT! (blev inte bättre...) Kärralunds camping var det som gällde och där visade det sig att vi skulle bo på hotell, inte i stuga som vi trodde när vi bokade. Hursom så var det ett större rum med sex bäddar och uteplatser så att det var inga problem med det. Förutom att rummet saknade ventilation över huvudtaget. Vilket resulterade i att det blev sjuuuukt varm under natten och ni som känner daniel vet att natt och värme inte är något jag uppskattar. Alldeles alldeles för varmt för min smak. Tur det bara var en natt där!
Kvällen var iallafall hur trevlig som helst. Lite ordentligt party på campingen innan det var in till city som gällde. Åt god mat och snackade lite skit på en uteservering på Avenyn innan det var dax att dra oss hem till bastun igen...

         
Party på Kärralunds camping!

      
Gööööötteeeeborg!

Torsdagen ägnade vi åt att glida runt på Liseberg för att damerna i sällskapet skulle få leka av sig lite. Farbror 1, 2 och 3 tittade snällt på ett tag innan vi blev för rastlösa och drog in till stan för att springa i....klädaffärer istället. Hrmm...
Med kassarna överfulla så återvände vi till Liseberg för att se några avslutande "det-måste-fattas-något-för-att-åka" - karuseller som tjejerna körde för fullt i..

Resan hem blev en rätt seg historia och tröttheten började ta ut sin rätt. Så när vi väl var hemma så var det sjukt skönt! tack för trevliga dagar Jögga, Emma. Stefan, Yohanna och Nicken.

        

Kommentarer
Postat av: J

and I just love the t-shirt. har du använt din manliga charm eller har plånboken fått lida?

2009-07-31 @ 22:49:39
Postat av: danne

bara charm! :-)

2009-08-01 @ 01:55:12
Postat av: Nicken

Tack så mycket för resan.. Men nästa gång (om ni orkar med en) så ska jag gå SJÄLV på GeKås för ni har verkligen inte en aning om hur Ullared ska tas.. Eller så ska Emsan med... haha

2009-08-01 @ 16:17:15
Postat av: Jossi

Antar att du var lika kass på minigolfen där som på Mallis. Bör jag påpeka att du kom sist? hahahahaha

2009-08-01 @ 19:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0