Midsommarhelgen...en kylig upplevelse....



               

Vi börjar i fel ände, det finns en dag innan att berätta om men det gör jag lite längre ner. Så..midsommar. I vanlig ordning så var det mera moln än blå himmel över oss. Men vi hade ju Dans sommarstuga ute vid Virken i sikte för kvällen och ditt skulle vi oavsätt vad vädergudarna tyckte om det.
Vi började dagen med sill o potatisluch hemma hos annicken. Väldigt gott o fint fixad! Tanken var att Gsson, johanna och Emelie skulle hinna med att ansluta till oss innan det var dax för den milslånga cykelturen ut till Dan. Emelie o Johanna  hann komma och Gsson mötte upp vid första vätskepausen vid templet.
Precis som förra året så öste regnet ner efter halva cykelturen och vi fick uppsöka skydd under närmsta gran. Vädret ordnade till sig till sist iallafall och i kunde ta de sista tramptagen ut till Dan. Där väntade underbar grillmiddag. Stort tack för allt Dan. Perfekt fixat!
Kylan gjorde tyvärr sitt och vi avslutade kvällen rätt tidigt för att cykla hemmåt igen. Det hela avslutades (nåja..) med bad i Bysjön för en del..trevlig midsommar hur som även om plusgrader hade varit välkommet!



Torsdagen var riktigt  trevlig den oxå dessutom. Vi firade finaste Annicken som passade läglig nog på att fylla år. Hon hade fixat till en underbar middag på Ming Palace i Linköping. Vi var 14 pers som tillsammans avnjöt asiatisk mat som var sååå god! Tyvärr så fattades det några platser för personer som inte var där. Det hade varit trevligt om ni varit med oxå men det blev verkligen en toppenkväll iallafall.
Vi avslutade kvällen med en kall och några goda drinkar på Överste Mörner innan det var dax för att åter ta bussen hem till Åtvid. Samling hemma hos mig en sväng för en del av oss. :-)

         

Kommentarer
Postat av: Jossi

SATT NI INNE??? Illa... Buuuuuuuu

2009-06-20 @ 17:09:22
Postat av: Mattias"G-sson"Gunnarsson

kul igår som vanligt :)



// matte.G

2009-06-20 @ 21:13:45
Postat av: Didde

Verkar som jag missade en riktig midsommarfest... :) Av bilderna att dömma så tror jag fotografen var fullast.... ;)



// Didde

2009-06-21 @ 19:13:49
Postat av: Annicken

Tackar för en mycket trevlig födelsedag och en trevlig midsommarhelg =) Presenten var den bästa ;)

2009-06-21 @ 20:08:24
Postat av: Annicken

Jag var väl fotografen till dessa bilder? och jag var INTE fullast.. inte då alla fall ;)

2009-06-21 @ 23:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0