En helg fylld med bomber och granater...

Samma dag som biljetterna till Kiss konsert i Stockholm släpptes satt jag på mitt kära jobb klockan 9.00 på högspänn och väntade att datorn skulle hoppa igång och in på Livenations hemsida. Hade nästan gett upp hoppet men så till sist så visades det väldigt glädjande meddelandet upp. "Biljetter bokade". Lyckorus!
Sen visade det sig att det inte alls var särskillt svårt att få biljetter till den här spelningen men det visste man ju inte då. Inte kunde man tro på något sätt att sommaren 2010 skulle bli så här underbart fullproppad med bra musik och konsertupplevelser. Just detta gjorde att Kiss-biljetterna inte alls blev särskillt svåra att få tag i, folk kunde och kan inte åka på allt ju hur gärna vi än vill....

Efter några veckor, på en fest hemma hos på mig på underbara Smällgatan så blev det bestämmt att ytterligare fyra personer skulle med..tre av dom höll vad dom lovade och det slutgiltiga ligan för att åka upp dom dryga 20 milen mot huvudstaden för att ha en helg tillsammans blev jag, Stefan, Gsson, Annicken, Sara, Pierre, Malin och även Jörgen som tog en sväng upp under lördagen.

Som vanligt när nämnda människor är delaktiga så stavas planeringen fest! Dessutom en jävla fest som skulle pågå från det att bussen rullade ut från Fjärrbussterminalen i Linköping till den slutligen kom tillbaka till samma ställe igen sent på söndagskvällen.

Vi bodde på ett Scandichotell vid Stureplan som snälla Teza hade varit med och fixat åt oss med hjälp av hennes kontakter. Stort tack för det!
Finns inte mkt som slår det där med att bo på hotell. Trivs så bra faktiskt. Inte behöva städa, inte behöva diska, inte behöva laga mat utan bara njuta o vara ledig. Inte svårt att trivas då inte.

Lördagen var ju den stora dagen med Kiss-spelningen på kvällen, men även fredagen var hur trevlig som helst med fest på hotellet, god kina mat ute på stan på kvällen som avslutades med lite barhäng och umgänge på hotellet!

   


Väl lördag så var det lite shopping först o allmänt lösdrivande på stan innan det var dax börja tagga upp på allvar. En och annan drink slank ner och Jögga och hans två jobbarkompisar dök hux flux upp på hotellet och gjorde oss sällskap. Mat på resturang igen, troligen portade för all evighet just på det stället men vad gör väl det? Är det fest så är det! 

Inne på stadion så blev det väl tight. Hann precis hitta rätt plats för att släppa allt och bara njuta av ett världens största och bästa band. Nämligen just Kiss.
Kiss är ett band som bjuder på minst lika mkt show som bra musik och det är kanske just det som gör att det är så mkt bättre live än mkt annat. Det som i mitt tycke kan bli trist på en skiva med Kiss är hur bra som helst live. Allt görs säkert på rutin men det gör inte ett dugg när det är så här proffsigt gjort! Sjukt kul att se och att varit med om iallafall.

       

Helgen sammanfattades sen under söndagen. Lite sega och allmänt trött gjorde vi Sthlm en gång till för att sen sätta oss på bussen hemåt igen. Trevligt sällskap och en helt galen helg!

Bjuder på en del bilder här men med tanke på att du som läser just min blogg antagligen även är vän med mig på Facebook så finns det mesta redan där. Over and out! /D




Kommentarer
Postat av: Malin

En helg vi aldrig kommer att glömma!!!

2010-06-16 @ 20:49:20
Postat av: Danne

Du har så rätt Malla!

2010-06-16 @ 20:53:43
Postat av: Pierre

ja jävlar sicken FEST...Nu väntar vi på Gävle med stora förhoppningar...ROCK N ROLL!!!!!!!

2010-06-16 @ 21:19:08
Postat av: Danne

Exakt Pierre. Det stora jag längtar efter nu!!!

2010-06-16 @ 21:22:37
Postat av: Nicken

Denna helg kommer jag sitta på hemmet och prata om om sisodär 60 år.... haha =) Galet kul, galet galet galet!!!!! Mer mer mer.... Sånna helger kan man inte få nog av!!! <3

2010-06-16 @ 22:15:51
Postat av: Johanna

låt mig gissa mottot för helgen D... Full ös, medvetslös?? Eller var det kanske omdömeslös? ;-)

2010-06-17 @ 18:21:48
Postat av: Mattias"G-sson"Gunnarsson

Jättekul helg!!!=) hade inte ett öre med mig hem!!!men men kul hade vi o det är huvudsaken!!!



// G-punkt

2010-06-17 @ 20:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0