Födelsedagskalajs!


Fylla år det borde folk göra oftare så man får gå på födelsedagsfester. För det brukar oftast bli trevliga tillställningar det. Och så var det verkligen igår för då var det Annicken som bjöd in till fest för att fira att hon har blivit äldre än vad hon var dagen innan.

Men dagen började inte med det, den började redan på morgonen otroligt nog. Det fick bli en sväng till Bysjön tillsammans med Håkan, Stefan, Johanna, Leah och Nellie. Även Stek gled in en sväng. Mycket trevligt och god muffis Jossi. Tack för dom!

 

Kvällen tillbringades iallafall hos Annicken där det lagades tacobuffé och spelades sällskapsspel. Jo jag hatar spel egentligen men inte alla typer av spel. TP är skoj faktiskt! Kortspel o liknande går tvärbort men just på en fest så funkar den här typen av sällskapsspel perfekt för lite uppvärmning.

      

Annicken firades och firades och firades lite till innan det blev dax för ngra av oss att bege oss till Gruvan. Tomt men kanske inte kan begära något annat när det var "storfest" på Stallet. Vi var i vanlig ordning ute alldeles för sent så Gruvan kändes som ett bättre alternativ än Stallet när tiden var så knapp innan det stängde. Där träffades jag trevliga o söta Emelie som jag pratade bort lite tid med! Blev det en öl i baren och lite barhäng. Trevligt det oxå!

Mycket trevlig lördag på alla sätt kan man sammanfatta det med!
Over and out! /D


Kommentarer
Postat av: Anonym

jo det var ju ett redigt kalas.....

2010-06-20 @ 14:24:56
Postat av: Jossi

Kul att ni vågade er ner till sjöna ni med =)

2010-06-20 @ 15:30:15
Postat av: Nicken

Tack för igår och tack för den fina sången =) Känns mycket bra att vara ett år äldre... Men det hade varit gott med ölkorv hrm haha..

2010-06-20 @ 17:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0